VIBRATOR REVIEW #291: LITTLE SECRET

Naam: Little Secret
Producent: You2Toys
Prijs: € 25,95
Materiaal: ABS plastic
Formaat: 7,5 x 1 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘Goedkope luststaaf met handige draaiknop, inclusief afstandsbediening.’
Is dat ook zo? LUSTSTAAF? Minuscuul kriebelend staafje dus…
Score: 3

little secret kleine vibrator

Ik mocht weer iets uitzoeken in de winkel van het mannetje van Erodiscount.nl. Hartstikke lief natuurlijk! Nu mag ik alles kiezen wat ik wil, dus I have no budget, maar ik blijf toch graag bescheiden én ik ben nog steeds bezig met mijn onderzoekje naar goede en betaalbare vibrators (dus dan heb ik het over vibrators onder de € 30,-). Na wat scrollen viel mijn blik op de Little Secret. Deze vibrator was op de site voorzien van een ‘labeltje’ met daarop het woordje ‘TOP’, dus, hoewel ik in eerste instantie niet stond te springen om dit vibratortje te testen, wilde ik toch wel eens weten waarom dat labeltje was toegevoegd aan deze vibrator met de naam ‘Little Secret’? Is hij echt zo TOP?

De verpakking van de Little Secret

De Little Secret wordt op de verpakking aangeprezen door niemand minder dan Silvia Saint herself! Voor wie haar niet kent: Silvia Saint is een Tjechische pornoactrice uit 1976 en valt momenteel in de categorie MILF, hoewel ze haar best doet om te in de categorie tienermeisje te blijven. Je klinkt als een jaloerse vrouw Luun? Ja! Ja! Silvia ziet er nog verdomde goed uit voor een vrouw die net zo oud is als ik. Trut. Silvia Saint poseert op de verpakking met de Little Secret, maar of ze ‘m ook daadwerkelijk heeft gebruikt of getest, geen idee, het kan allemaal net zo goed ge-Photoshop’t zijn. Ze heeft trouwens een twitteraccount: @silviasaint_!

little secret silvia saint

De verpakking ziet er nogal jaren-80 uit. Silvia in een visnet-topje, de gouden letters en vooral de Duitse zinnetjes (Klein – aber kraftvoll!, Multispeed Vibration!, Extrem leise! en Pssst – man hört ihn kaum!); ze doen het ergste vermoeden. Al moet ik zeggen dat ik dit soort verpakking ergens ook wel weer heel kek vindt, maar dan meer vanuit een camp-gevoel. Ik zou best een behangetje voor in de slaapkamer hiervan willen hebben (1 muurtje dan, niet de hele slaapkamer hoor). Het heeft iets ordinairs, iets achteraf-sekswinkeltjes. En dat is geinig, maar vaak zijn de speeltjes die zich in dit soort verpakkingen bevinden nogal kut.

Nou, vertel! Wat is het geheim van Little Secret?

In het doosje zit een stuk plastic met daarin de Little Secret en een gebruiksaanwijzing van maar liefst 91 centimeter lang en 8 centimeter breed. Ik ben meer onder de indruk van het formaat van de gebruiksaanwijzing, dan van de Little Secret zelf. In zo ongeveer alle talen (nou ja, niet overdrijven) wordt een algemeen verhaaltje gegeven over het gebruik van seksspeeltjes, of, waar de gebruiksaanwijzing het over heeft; ‘vibro-toys’. Ik denk eigenlijk dat ik niet eerder zo’n uitgebreid verhaaltje las, al gaat het dus niet over de Little Secret, maar meer in z’n algemeen over het gebruik van batterijen (‘Gooi batterijen niet in het vuur’) (JOH!). Anyway. De gebruiksaanwijzing is indrukwekkend. De Little Secret is niet. Hij is vooral nogal klein.

Nu hoeft klein helemaal geen enkel probleem te zijn, maar op het moment dat de afstandsbediening groter is dan het ‘speeltje’, dan gaat er ergens toch iets mis als je het mij vraagt. De afstandsbediening is 3,5 bij 10 centimeter en daar gaan 2 AA-batterijen in. Uit de afstandsbediening komt een snoer van 80 centimeter en daaraan zit dan de Little Secret; een vibratortje van 7 bij 1 centimeter. Dit kan niet de bedoeling zijn van het leven.

little secret foto

De trillingen van de Little Secret

Ik denk dat ik kan volstaan met het volgende zinnetje: ‘OMG, ik moet ongelooflijk plassen als ik de Little Secret tegen m’n clitoris laat trillen.’ Zo buzzy! Zo oppervlakkig! Zo snerpend! Ieeeeeeeeee! Nu ben ik sowieso niet van de pinpoint-massage (dus heel gecentreerd met trillingen tegen je klit). Ik hou van een groot oppervlak tegen m’n klit. Maar dan nog! Dan nog! Dan nog zit je met een heel snerpend trillend dingetje tegen je klit (ik moet nu echt plassen) in je ene hand en in je andere hand heb je dan een afstandsbediening uit het jaar, eh, eh, 1979? De trillingen zijn zo oppervlakkig! Er zijn zoveel betere budget vibrators te koop! En die zien er ook meteen een stuk geiler uit, want come on! Een seksspeeltje met een snoertje en daaraan de afstandsbediening? De enige toys waaraan een snoer mag zitten zijn wand vibrators en verder wil ik ze niet zien! Om te huilen dit. Oh nee, om te plassen.

Conclusie

Dus, lieve lezers en lezeressen, dit speeltje was voor mij weer een bevestiging van mijn eigen regel; ‘Koop nooit een seksspeeltje als er een blonde snollebol op de verpakking staat.’ En nu wil ik Silvia Saint niet meteen een blonde snollebol noemen, want het is natuurlijk een hele goede zakenvrouw en je mag tegenwoordig andere vrouwen niet afvallen, want dan krijg je meteen weet ik veel wie over je heen (nooit een man overigens). Maar op deze verpakking komt Silvia verdomd dicht in de buurt van een lekkere, blonde snollebol. Niks mis mee. Maar speeltjes in verpakkingen als deze moet je links laten liggen. En dus ook deze Little Secret.

DE LITTLE SECRET – KLEINE VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 25,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. laykam schreef:

    Klinkt kut whaha ik heb toch wel wat medelijden met je als je zulke slechte dingen test….

  2. Tessa schreef:

    Haha zo’n ding had ik ook 15 jaar geleden! Was toen al niks :P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.