HANDSFREE HYPNOSE SEKS? DO TRY THIS AT HOME!!!

Onderstaand artikel is geschreven door J.T. (ik had er nog nooit van gehoord, maar ik ben zeker voornemens om het eens te gaan proberen).

Als tester van seksspeeltjes moet je toch wel veel met seksualiteit bezig zijn. Sommigen zullen het misschien een (kleine) afwijking noemen, maar feit is dat ik altijd op zoek ben naar het ultieme genot. Dat kun je bereiken met partner(s), speeltjes, ‘breath control’, meditatie en met hypnose. Nu klinken de laatste 2 (of 3) wellicht wat zweverig, als iets wat totaal niet bij mij past, maar toch wilde ik mij hier ook eens (voor jullie natuurlijk) in verdiepen.

Op YouTube kwam ik een hypnose-sessie tegen van ene Fiona Clearwater. Ik zeg er gelijk bij  dat ik niet het idee heb/had het voor hypnose gevoelige typetje te zijn. Sterker nog, ik heb helemaal niets met de Rasta Rostelli’s van deze wereld en dat soort shows lijkt mij altijd doorgestoken kaart. Maar goed, Fiona Clearwater trok mijn aandacht met haar filmpje ‘Hands Free Orgasm and Sleep Hypnosis’.

Ik zette een goede koptelefoon op mijn hoofd (er wordt ook gebruik gemaakt van binaureale geluide; geluiden die je hersenen zouden kunnen stimuleren) en ging liggen. Ik liet Fiona haar gang gaan, maar ik merkte dat ik nog heel veel dingen door mijn hoofd liet spoken. Ook het feit dat de kleine elk moment thuis zou kunnen komen werkte niet mee. En ook het onbekende (Zou ik nog wel wakker worden? Wie weet wat ze allemaal in mijn kop programmeert?) speelden mee dat dit niet een topsessie was, maarrrrrr ik kan niet ontkennen dat ik toch wat in mijn lichaam voelde gebeuren. Dit vroeg om nader onderzoek.

‘Fiona’s Slave Hypnosis: Hand’s Free Orgasm’ leek mij wel een spannende (KLIK hierboven). Dit keer had ik mijzelf voorgenomen om alle gedachten uit mijn hersenen te bannen en mij volledig over te geven. Kind en vrouw huis uit, deur op slot, slaapkamer helemaal donker, telefoon uit en gaan… In deze sessie laat Fiona je 2 keer klaarkomen en, ik heb 2 keer liggen shaken als een gek, mijn hele lichaam trilde van genot en ook al kwam er geen druppel zaad aan te pas, ik denk toch een redelijk ‘whole body orgasm’ gehad te hebben (2 keer).

Dus nu ben ik nog nieuwsgieriger geworden en heb haar hele collectie gedownload. Maar nu zou ik het helemaal top vinden als jij (de lezer!) (en Luna ook) het ook eens probeert! Geef het eens een kans, sta er open voor! Laat je niet afschrikken door de term ‘slave’ (of misschien vind je het juist wel eens heel prettig om te horen krijgen wat je moet doen)! Laat ons horen wat je ervaren hebt in de comments!

voor jullie gemak heb ik van de Youtube-filmpjes een MP3 gemaakt zodat je het ook via je telefoon kunt afspelen. Ik raad wel het gebruik van een goede koptelefoon aan!

Link 1: KLIK HIER
Link 2: KLIK HIER

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Mark schreef:

  ik weet niet wat het is maar het werkt echt

 2. Ier schreef:

  Okay! Mijn ervaring tot zo ver: gisteravond geprobeerd en ik ben best enthousiast. Ben eerst in de woonkamer op de bank gaan liggen. Geen succes, want te veel geluid en licht. Dus verkast naar de slaapkamer. En in eerste instantie voelde ik ‘m niet zo en toen opeens: bam! Soort gevoel van tinteling en samentrekken van de bekkenbodemspieren… :-O
  Best freaky. Ik zat zo ongeveer tegen een soort van orgasme aan en toen gooide mijn vriend de deur open om te vragen of ik thee wilde. Doeiii orgasme.
  Tweede poging dan maar. Wilde uiteindelijk niet lukken omdat ik weer uit mijn “hypnose”werd gehaald door het dichtslaan van de wc-deur.
  Dus… ga het zeker proberen, maar zorg alsjeblieft dat je alleen thuis bent ;)

 3. Ben schreef:

  Ik heb ze gedownload om later te proberen. Halverwege het eerste filmpje begon ik zeker iets te voelen maar door een vervelende hond liep t mis.
  Misschien eens met mijn vrouw proberen, die is wel gevoelig voor dit soort dingen ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.