SEX TOY TEST #7: FAIRY WAND VIBRATOR

Fairy heet momenteel Pixey! Nog net zo goed, maar dan onder een andere naam! Je kunt ze o.a. hier kopen: Bol.com

Naam: Fairy Wand Vibrator
Producent: ergens in Japan
Prijs: € 59,95
Formaat: 320 mm x 55 mm (breedte kop)
Batterijen/oplaadbaar: werkt op 220V
Waar te koop: Maanzin.nl
Het verkooppraatje: ‘De Fairy is een zeer krachtige en traploos instelbare massager en wordt met de stekker aangesloten op het lichtnet. Door deze directe aansluiting bent u verzekerd van een zeer krachtige eindeloze vibratie, zoals u deze bij geen enkele andere massager terugvindt.’
Is dat ook zo: Best wel!
Aantal punten: 9/10

Dit is een afbeelding van een fairy wand vibrator

Ik heb mijn liefde voor de Hitachi (hier in NL hebben we de Europe Magic Wand) nooit onder stoelen of banken gestoken. Het is, met stip, mijn favoriete speeltje voor soloseks en zorgt any time, any place voor een orgasme. De Fairy Massage Wand noemt zichzelf ‘de opvolger van de Hitachi’ en nu vind ik opvolger wel wat hoog gegrepen (een opvolger zou beter moeten zijn), maar de Fairy Massage Wand mag zich van mij wel ‘een goedkopere versie’ van de Hitachi noemen (en dan bedoel ik dus goedkoop qua prijs en niet qua kwaliteit).

Aaargh! Een speeltje in het stopcontact?

Qua uiterlijk ziet de Fairy wand vibrator er ongeveer hetzelfde uit; ze zijn net zo lang en ook de bol is ongeveer net zo groot. De bol van de Fairy is gemaakt van een hard siliconen en de Hitachi-bol is van een wat flexibeler materiaal, maar ze voelen in gebruik ongeveer hetzelfde. Je plugt allebei deze vibratoren in het stopcontact, dus het woordje powertool is ook op allebei van toepassing. Ik kan me voorstellen dat een seksspeeltje dat het doet op 230 Volt beginnende seksspeeltjes-gebruikers nogal wat angst aanjaagt (dat deed het mij ook jaren terug), maar neem van deze seksspeeltjes-expert aan; het is fantastisch. Je hebt nooit gedoe met batterijen die leeg zijn, maar je hebt ook nooit gedoe met een speeltje dat je op moet laden. De Fairy doet het altijd (als je maar een stopcontact in de buurt heb).

Hoe trilt de Fairy wand vibrator?

De Fairy heeft geen leuk ritme om uit te kiezen. Wanneer je aan het wieltje draait gaat-ie harder en harder. Dit wieltje is ook meteen de aan- en uitknop. Dit is trouwens niet zo bij de Hitachi; die heeft maar 2 standjes; extreem hard en extreem megahard. En het spreekt voor zich dat ook de Fairy enorm hard kan trillen als je ‘m op z’n hardst zet. Ik heb de Fairy en de Hitachi naast elkaar laten trillen (op z’n hardst dus) en kan geen verschil voelen in intensiteit; allebei trillen ze zo hard dat (ik denk dat) iedere vrouw er wel klaar van moet komen. En omdat het krijgen van een orgasme met zo’n powertool eigenlijk onafwendbaar is, wordt de Hitachi vaak gebruikt als tease-apparaat in filmpjes van www.kink.com; de Hitachi wordt dan op de klit van een vrouw geplaatst en de vrouw in kwestie moet dan smeken of ze alsjeblieft klaar mag komen (ja, dat vind ik leuke filmpjes).

Dit is een afbeelding van een fairy wand vibrator 2

Het is wél nogal een apparaat wat je meesleept in de slaapkamer. De Fairy is groot en maakt ook best wat geluid. Niet harder of zachter dan de Hitachi (dat is dus het speeltje met het stukje blauw op de foto hierboven), maar misschien iets scherper qua geluid. Voordeel voor veel vrouwen; de Fairy heeft een vrouwelijke uitstraling (roze en wat rondere vorm) en is ook wat lichter dan de Hitachi.

Hoe zit het met het schoonmaken van zo’n Fairy?

Het enige nadeel aan deze Fairy wand vibrator vind ik de ribbels in de kop. Ik snap ook niet zo goed waarom ze die erin gemaakt hebben (ik las een stukje van een Amerikaanse tester en die ragde met de Fairy over haar clitoris en dat was nogal lekker, juist door die ribbels). Maar die ribbels zitten mij eigenlijk alleen maar in de weg bij het schoonmaken, al kun je dat oplossen door er een condoom over te doen voordat je ‘m gaat gebruiken (of je bent een minuutje langer bezig met schoonmaken, maakt eigenlijk ook niks uit).

Fairy vs. Hitachi

De Fairy Massage Wand kost € 49,90 en dat is aanzienlijk goedkoper dan de € 129,95 die je moet betalen voor een Hitachi Magic Wand en zeker 1 van de redenen waarom deze Fairy voor mij een dikke 9 krijgt. Of deze Fairy ook net zolang meegaat als de Hitachi Magic Wand valt nog te bezien. De Hitachi heb ik al jaren en jaren en jaren in huis en bewijst nog wekelijks z’n trouwen diensten, maar de Fairy ziet er ook behoorlijk solide uit. Dus als je op zoek bent naar een powertool (en trust me; dat is deze vibrator echt) met een girly uitstraling voor een héle leuke prijs dan kan ik de Fairy Massage Wand zeker aanraden.

DE FAIRY MASSAGE WAND IS HIER TE KOOP (€ 49,90) »

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. een mannelijke lezer schreef:

  Beste Luna,

  Met veel plezier heb ik je diverse blogs gelezen.
  Ik wil graag een wand vibrator aanschaffen.
  E ik vraag me af in hoeverre een Fairy Massage Wand, Hitachi (europa) of Lelo Smart Wand Large de juiste keuze is.
  Ik wil hem enerzijds voor mij zelfs gebruiken met Massager Wand Adapter voor een Fleshlight of eventueel een Magic Wand Masturabation opzetstuk ( http://www.x-toys.nl/detail.php?id=2141 )
  Daarnaast moet hij mijn subje langdurige en zo intens mogelijke orgasmes geven.

  – Bij de fairy heb ik het idee dat ik beperkt ben tot de voor dit apparaat gemaakte opzetstukken.
  Hoewel hij redelijk goedkoop is (ben student dus dat is een voordeel)
  In hoeverre kan deze overweg met mannelijke opzetstukken ??

  – De hitachi lijkt ideaal maar hij is wel de duurste en hoe luidruchtig is hij in een studenten kamer ??

  – Lelo Smart Wand large is op accu basis, blijkt zwakker te zijn dan de andere twee ( is deze met opzetstuk nog intens genoeg?)
  Verder gebruikt hij een accu, leuk natuurlijk maar die verslijt wel. Hoelang heb ik plezier van dit apparaat ?
  En in hoeverre kan deze overweg met mannelijke opzetstukken ??

  Mijn vraag is dus wat is wijsheid… ??

 2. Indigo schreef:

  Hey, leuke site heb je hier. Ik kom op je pagina terecht omdat ik recensies zocht over de Fairy Black Exceed. Eigenlijk komt hij qua specificaties vrijwel helemaal overeen met deze. Hij trilt alleen nog iets harder op de hoogste stand en heeft de kop nopjes.
  Wat mij opvalt is dat er uitsluitend positieve reacties zijn op deze apparaten en dat ik de enige lijk op heel het internet die het niks aan vindt. Het traploze wieltje maakt ook dat je hem zo hard zet als je wil, dus genoeg variatie aan te brengen… Alles uitgeprobeerd (ben geen groentje in speeltjes-wereld), maar er gebeurt niets. Een hele frustrerende 60 euro als je alleen maar leest dat men het nauwelijks langer dan 2 minuten volhoudt voor het orgasmes regent… Heb jij wel vaker negatieve reacties gehoord over deze apparaten?? Vast bedankt :)

 3. Bart schreef:

  Dankzij deze review en de video post over de verschillen tussen wand vibratoren een tijd geleden alweer de fairy aangeschaft en sindsdien je site blijven lezen vanwege de enthousiaste schrijfstijl en video’s! M’n vriendin is er erg blij mee en gebruikt hem veelvuldig. Dit was haar tweede en wat een verschil na een vibrator op batterijen. Geweldig!

 4. M schreef:

  Inmiddels zijn er al meerdere modellen van de fairy, waaronder de Turbo en Charge (snoerloos). Heeft iemand hier ervaring mee? Wat is het voornaamste verschil met deze? En welke raden jullie dan aan?
  Thanks!

 1. 26 maart 2014

  […] goede, diepe, harde Wand-vibrator zoekt voor een redelijke prijs, dan kies je voor de Fairy (lees HIER mijn uitgebreide […]

 2. 3 november 2014

  […] verstelbare trillingen (en dat heeft de Hitachi weer niet). Mijn review over de Fairy lees je: HIER. Mijn filmpje over het verschil tussen een en een Hitachi (of eigenlijk Europe Magic Wand) zie je: […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.