TOP 5 BESTE SEKSSPEELTJES VOOR MANNEN 2015

Het is die tijd van het jaar weer. De tijd dat we terugblikken op het afgelopen jaar. En bij Climaximaal.nl kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd jaar. Niet alleen hebben we een vaste, en nog steeds groeiende, schare volgers, maar ook jullie bijdrage aan de site wordt steeds groter. Super! Tel daarbij op dat meer en meer producenten hun producten aan ons op sturen voor een eerlijke review of voor een leuke weggeef-actie en je snapt dat wij het ten kantore van Climaximaal.nl prima naar ons zin hebben.

beste seksspeeltjes voor mannen

Met al dat fraais wat ik het afgelopen jaar mocht testen was het aan mij (J.T. dus) om een top 5 samen te stellen. En dat is dit jaar een enorme opgave. Niet alleen waren de producten van uitzonderlijke kwaliteit, ook de diversiteit in functionaliteit maakt het kiezen lastig. Zo zou ik alleen al de prostaat massagers in 3 verschillende categorieën kunnen indelen. Maar goed. Hieronder mijn ’top 5 met de beste seksspeeltjes voor mannen 2015′!

1. L’Amourose Rosa Rouge – € 199,-

amourosa rouge
Huh? Een G-spot vibrator op 1? JA! Luna had deze L’Amourose Rosa Rouge op nummer 3 in haar top 10 seksspeeltjes 2015. Maar hij werkt dus ook uitstekend op de prostaat. Heeft daarvoor juist een prima vorm waardoor hij ook nog eens bijzonder goed blijft zitten. Zelfs beter dan menig ‘normaal’ prostaat massager! De trillingen zijn First Class en het is heel lekker om de trillingen om en om op prostaat en perineum te voelen. De warm wordende tip maakt de ervaring nog bijzonderderder. En ja, hij kost wat, maar van deze Rosa Rouge kunnen dan wel man én vrouw plezier hebben! Hier lees je mijn review van de L’Amourose Rosa Rouge.

2. Hot Octopuss Pulse II Solo – € 84,90

hot octopuss pulse
Mocht je een toy willen kopen waarmee je gegarandeerd je testikels binnen enkele minuten leegt, dan is dit je eerste keus. Sterker nog, dit is de enige toy in de top 5 waarmee je normaal klaar komt. De L’Amourose Rosa Rouge en LELO Loki zijn prostaat massagers, en daarmee kun je anaal klaarkomen, maar dat vergt echt veel oefening en geduld. De Pulse II Solo is een pulsator die je eikel middels een nieuwe dimensie (pulseren) weet te stimuleren. Hij ziet er ook nog eens strak uit en ligt prima in de hand. Vergeet de Pulso Duo, tenzij je partner en jij van acrobatiek houden, en dan wel op niveau van Cirque du Soleil! Hier lees je mijn review van de Hot Octopuss Pulse II Solo.

3. LELO Loki Wave – € 198,90

lelo loki wave
LELO heeft zich dit jaar gestort op de mannelijke prostaat. In een tijdsbestek van amper 2 maanden brachten zij 4 prostaat massagers op de markt. De LELO Hugo met broertje LELO Bruno, de LELO Loki en de LELO Loki Wave. Alle 4 prima apparaten, maar, wat de Bruno, Hugo en Loki kunnen, kan de L’Amourose Rosa (Rouge) ook, sterker nog, hij kan het beter! De LELO Loki Wave voegt met de Wave-technologie iets essentieels anders toe en verdient daarom deze plaats in de top 5 van 2015! Lees hier mijn LELO Loki Wave review van die LELO Loki Wave.

4. Velv’Or jNaja

jnaja cockring
Ik weet het, ik weet het. De jNaja stond vorig jaar ook al in de top 5 (toen nog top 3). Maar, in 2015 zijn er meer kleuren bijgekomen en kun je hem in elke (!!!) maat bestellen (kost wel wat extra helaas). Daardoor zit hij nog lekkerder om je zaakje. Nog lekkerder? Ja, nog lekkerder. En daarom staat hij dit jaar weer gewoon in het rijtje met beste seksspeeltjes voor mannen van dit jaar. Hier lees je mijn review van de Velv’Or jNaja.

5. Bathmate X30 Extreme – € 179,-

bathmate x30 extreme
Wederom geen toy waar je lekker mee klaar komt. Verre van dat. Daar is hij ook niet voor gemaakt. Waar hij wel voor gemaakt is, het oppompen van je pik (dus eigenlijk het tijdelijk vergroten ervan (en dan met name de omvang)) doet hij uitstekend. Tel daarbij op de solide kwaliteit, de prettige manier van pompen (bij andere pompen kan je eikel schuren langs de binnenkant van de cilinder (AU) en het TIJDELIJKE resultaat (al hoor ik ook geluiden van personen waarbij het resultaat wat meer structureel blijkt te zijn). De Bathmate Extreme-versie is een stuk duurder dan de standaard versie. Voornaamste verschil is het handpompje wat het pompen echt een stuk makkelijker maakt. De opbergdoos en andere tierlantijnen voegen, vind ik, weinig toe. De keuze zal dus afhangen van de inhoud van je portemonnee. Hier lees je mijn review van de Bathmate X30 Extreme.

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Robert schreef:

  Prijstechnisch lijkt me die cockring de interessantste, de Lelo Loki staat ook hoog op m’n verlanglijstje.

  Hebben jullie al wat primeurtjes van wat er volgend jaar op de markt wordt gebracht?

 2. J. T. schreef:

  @robert. Ik verwacht van Nexus wel weet iets in de Revo lijn. Ook verwacht ik elk moment de Xpander (prostaat ding). Km ga nog achter Fleshlight quickshot aan.
  Misschien komt Lelo nog met wat nieuws. En in volgens jaar hoop ik wat meer betaalbare spullen te krijgen.
  De jNaja is een mooi ding. Zorg wel dat je de goede maar opneemt.

 3. Annoxx schreef:

  Ik vraag me af hoe jij dit test? Boven aan de pagina staat : ‘Ik test alles zelf’ maar hoe test jij een penis-oppompding?

  • Luna schreef:

   Nou! Als je hier wat vaker leest, dan weet je dat J.T. (zie de reactie hierboven) de tester is van de mannenspeeltjes… daarnaast ben ik zelf ook getrouwd met een J. (die test met mij thuis mee)… :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.