VIBRATOR REVIEW #320: TOYJOY – VIRGO PURE POWER

Naam: Virgo
Producent: Toyjoy
Prijs: € 64,90
Formaat: 19 x 4 centimeter (op z’n breedst)
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen (volgens de verpakking)
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘De Virgo Pure Power van ToyJoy is een USB-oplaadbare slanke vibrator ontworpen om de clitoris en G-spot te verwennen met haar ronde kop.’
Is dat ook zo: Slank? Deze vibrator is niet slank! Wel lekker!
Score: 8.5

Ik heb nog zoveel speeltjes op de plank liggen en sja, toch maar 1 lichaam om alles mee te testen! So much to do, so little time! Maar hé, vibrators testen en klaarkomen is m’n werk, dus ik kan al de uren die ik in bed doorbreng gewoon wegschrijven naar de urenverantwoording richting de Belastingdienst! Topbaan, dit! Ik kreeg onlangs de Virgo van het merk ToyJoy opgestuurd om te testen en… ik was aangenaam verrast!

Toyjoy is nooit echt 1 van mijn favoriete seksspeeltjes-merken geweest, maar ik moet zeggen dat ze met hun Caresse-serie een leuke, goede en betaalbare lijn hebben neergezet. De verpakking is lekker strak; een hardkartonnen doos met daaromheen een kartonnen sleeve. Niks mis mee. De hardkartonnen doos zelf kun je ook als bewaardoos gebruiken en mijn advies; doe dat ook. Ik heb veel seksspeeltjes. Heel veel. En ik ben met het gros daarvan niet zo heel zuinig omgesprongen. Na gebruik gooi ik een speeltje van me af. De volgende dag maak ik ‘m schoon en daarna leg ik ‘m ergens neer. Als het een goed seksspeeltje was, dan blijft hij naast m’n bed liggen of naast m’n computer, maar de rest… allemaal op een grote hoop beland! En daar pluk ik regelmatig de slechte vruchten van, want oplaadsnoertjes raken kwijt, doosjes raken kwijt, kortom; chaos. Nu hoort dit ook wel bij mij, maar als ik een advies mag geven; zorg goed voor je seksspeeltjes en bewaar ze in een afgesloten doos, zoals dus de meegeleverd bewaardoos van deze Virgo van Toyjoy.

Lekker handig handvat

Het handvat van deze Virgo is natuurlijk bijna een 100% kopie van de handvatten van de vibrators van Fun Factory. En nu is dat natuurlijk niet zo heel erg netjes, maar ja, beter goed gejat, dan slecht gevonden? Zo’n handvat is en blijft gewoon geniaal en ontzettend gebruiksvriendelijk. Speeltjes met een ‘gat’ als handvat houden gemakkelijker vast en je speeltje is hierdoor ook beter te sturen (en je krijgt, merk ik, minder snel ‘kramp’ in je vingers) (als je ‘m dus zelf gebruikt en op en neer wil bewegen) (als anderen ‘m vasthouden om jou ermee te verwennen is zo’n handvat ook fijn, heb ik mij laten vertellen).

De vorm van de Virgo

De Virgo is, volgens de verpakking, gemaakt van 100% siliconen. Nu is de Virgo niet van 100% siliconen, want dan zou-ie wel flexibel zijn. De Virgo is daarentegen keihard, dus waarschijnlijk een metalen frame met daaroverheen een siliconen vel gespannen. Dikke prima, overigens. Alles ziet er mooi afgewerkt uit, geen ‘gietnaden’ te zien, geen andere gekke plekjes en het siliconen trekt niet zoveel haar en stof aan als bijvoorbeeld de speeltjes van Fun Factory.

Maar… hij heeft nogal een aparte vorm, deze Virgo van Toyjoy. Hij heeft nogal een grote kop (eikel) en daardoor is het lastig om ‘m in te brengen, zeker als je nog niet supernat of superopgewonden bent (je wordt vanzelf ook wat ‘wijder’ als je geil bent). De Virgo is op z’n breedst 4 centimeter en op zich is dat niet superbreed, maar omdat je dus eigenlijk ‘meteen’ aan die 4 centimeter zit, is-ie wat lastiger in te brengen, vergeleken met ‘gewone’ taps toelopende vibrators. Hoeft geen probleem te zijn (is het ook niet echt), maar houd hier wel rekening mee.

De bediening van Toyjoy’s Virgo

De Virgo heeft 2 knopjes; een aan-uit-knop en een knop waarmee je door de verschillende vibratiepatronen scrollt. Nu is het denk ik een productiefoutje, maar de knopjes zijn omgedraaid, dus als je op scroll-knopje drukt gaat de Virgo aan of uit en als je op de aan-uit-knop drukt, dan scroll je door het menu. Op zich helemaal niet erg, want je raakt hier zo aan gewend. Met dat scrollknopje kun je door 8 vibratiepatronen scrollen.

De verschillende vibratiepatronen van de Virgo

Ik schijn de expert te zijn op vibratorgebied, maar ik vind de trilstandjes van de Virgo erg bijzonder! Het zijn op zich niet echt heel erg diepe trillingen, maar ook zéker niet oppervlakkig. Er zijn 3 steady trilstandjes en 5 echte vibratiepatronen, maar… de steady patronen voelen ook weer niet steady. ‘Ja, lekker ingewikkeld Luun!’ Ja, sorry! In plaats van een constante trilling geven ze eerder een tik-tik-tik-til-tik-tik. En ja, ik weet dat een trilling altijd uit een tik-tik-tik-tik-tik-tik bestaat, maar bij steady patronen voel je dat vaak niet, omdat het zo snel gaat. Dan lijkt het dus een constante trilling te voelen, als in tikkkkkkkkkkkkkkk, terwijl het dus ook altijd een constante tik-tik-tik-tik-tik-tik is, maar dan gewoon heel snel. De constante trillingen van de Virgo gaan dus niet zo snel, maar wel diep, omdat de vibrator bestaat uit een metalen frame met daaroverheen siliconen dat de trillingen heel goed doorgeeft. De 5 andere vibratiepatronen zijn leuk en divers en er zit een standje tussen dat ik persoonlijk heel lekker vind, maar vibratiepatronen zijn altijd heel persoonlijk. Ik hou van een ‘golvende vibratie’, maar andere vrouwen houden van patronen als een machinegeweer. Zit er allemaal tussen bij de Virgo.

Maar is het een aanrader, deze Virgo?

Ja! Ik vind ’t een aanrader, alleen niet voor beginners en de manier waarop hij voor mij het lekkerst bleek is misschien niet voor iedereen lekker. Met een ‘normale’ vibrator (of dildo) is het gemakkelijk op en neer stoten, maar met speeltjes met zo’n bolle kop is dat toch wat moeilijker. Ik vond het zelf erg prettig om de kop van de Virgo hard tegen m’n G-spot te duwen en ondertussen de Europe Magic Wand tegen m’n klit te houden. Succesnummertje.

De trillingen van de Virgo zijn dus echt heel apart (ik kan het niet goed uitleggen, sorry), maar juist dat aparte gevoel was erg lekker tegen m’n G-spot! Overigens zou je de kop van de Virgo ook gewoon tegen je klit kunnen houden (tijdens soloseks of tijdens het neuken/vrijen), dus je kunt genoeg kanten op met deze vibrator. Het spreekt voor zich dat hij oplaadbaar is en 100% waterproof en als je dat allemaal meeneemt, dan valt de prijs van € 64,90 ook best mee!

DE VIRGO VAN TOYJOY IS HIER TE KOOP (€ 64,90)

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Monique schreef:

    Hallo Luna,
    Ik heb de Toyjoy Virgo, en ik vind het een van de meest fijne vibrators die ik gehad heb. Maar… hij laadt niet meer op! Heb jij voor mij een aanrader die er qua trillingen en vormgeving op lijkt?
    Thx alvast!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.