VIBRATOR REVIEW #265: SILICONEN VIBRATOR 7 STANDEN

Naam:Siliconen vibrator 7 standen
Producent: Erotic Collection
Prijs: € 22,95
Formaat: 17,5 centimeter x 3 centimeter (invoerdiepte 7,5 centimeter)
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAA-batterijen
Verkooppraatje: ‘Deze blauwe ondeugd brengt een heerlijke stimulatie naar jouw meest gevoelige plekjes! Met zijn gebogen top weet hij moeiteloos de G-spot te vinden terwijl de stimulator de clitoris verwent.’
Is dat ook zo? Nou, heus wel een beetje
Score: best een goede koop

siliconen vibrator 7 standen

In samenwerking met www.ero-discount.nl ga ik voortaan budget vibrators testen en dan uiteraard hier op Climaximaal.nl bespreken! Ik ben écht van mening dat je lijf (en clitoris) het waard is om een goede, luxe vibrator aan te schaffen, maar ik snap ook dat er veel vrouwen zijn die zo’n vibrator (dus bijvoorbeeld 1 van de toys uit mijn TOP 10 VIBRATORS 2015) niet kunnen betalen (want vaak meer dan € 100,-). De eerste budget vibrator die ik mocht testen is de ‘siliconen vibrator 7 standen’ met een prijs van € 22,95!

What’s in a name?

De naam van deze vibrator ‘siliconen vibrator 7 standen’ is op z’n minst een beetje apart te noemen. Want op de verpakking staat ‘G-Spot Dual Vibrating Stick’. En op de verpakking staat ook dat-ie 10 standjes heeft. Daarnaast vind ik het zelf wel prettig als een vibrator ook echt een naam heeft, zodat je het over de Moody, de Isla, de Bi Stronic Fusion of de Ella kan hebben. Dat communiceert wat makkelijker, zeker in een review, maar goed, deze ‘siliconen vibrator 7 standen’ zou dus van siliconen gemaakt moeten zijn én 7 vibratiestandjes hebben. Of hij daadwerkelijk een siliconen velletje heeft, dat lijkt me eigenlijk heel stug, maar ik weet wel dat hij in ieder geval geen 7 standjes heeft maar 10.

De verpakking van de siliconen vibrator 7 standen

Kijk,natuurlijk heeft LELO mooiere verpakkingen. En Fun Factory ook. En zo eigenlijk ongeveer alle ‘bekende’ merken. Van een vibrator met de naam ‘siliconen vibrator 7 standen’ kun je ook niet veel meer verwachten dan een slecht bedrukt kartonnen doosje. Er staan teksten op in het Chinees (want uiteraard is deze vibrator ‘Made in China’) en Engels en uiteraard staat ook op dit doosje de tekst ‘Sold as a novelty only’, maar je kan niet anders verwachten van een vibrator van deze prijs.

siliconen vibrator 10 standen

Dit is zeker niet de beste vibrator

Ik zit wel een beetje in dubio over deze vibrator, want vergeleken met een vibrator van Fun Factory scoort-ie natuurlijk een dikke onvoldoende. En als je op zoek bent naar een ECHT GOEDE vibrator, dan zou ik ‘m ook nooit aanraden. Er valt van alles op te merken aan deze ‘siliconen vibrator 7 standen’, zoals dat rare flubbertje bovenaan de clitoristriller; waarom zit dat daar? Totaal overbodig! En hij is niet oplaadbaar, maar doet het op 2 AAA-batterijen (zooooo 2015). En de verpakking zegt dan wel dat hij van siliconen gemaakt is, maar ja, dat lijkt mij persoonlijk een beetje stug voor zo’n prijs (maar wat voor materiaal het dan wel is, dat blijft een verrassing). En de trillingen zijn zeker niet diep, maar ik heb slechtere gevoeld (en ook véél betere). Maar als je op zoek bent naar een betaalbare vibrator, ja, dan is deze best okay.

De pluspunten van deze budget vibrator

Maar laat ik eens even de pluspunten opnoemen van deze ‘siliconen vibrator 7 standen’! Niet omdat het moet, maar omdat het kan! Want ik vind ‘m er eigenlijk best goed uitzien! Best wel sportief en gestroomlijnd eigenlijk. En het ‘siliconen’ voelt ook lekker zacht aan. En hij heeft dus 10 standjes! De eerste 3 zijn steady, maar de andere 7 zijn behoorlijk divers (het is in ieder geval geen ‘multispeed’ met zo’n draaiknop onderaan, wat de meeste budget vibrators hebben). Wat ook prettig is, is dat deze vibrator een aan- en uitknop heeft. Je hoeft dus niet door het hele menu te scrollen om ‘m uit te zetten (of een knopje 3 seconden ingedrukt te houden). Met 1 simpele druk op de knop is-ie uit. En daar houd ik van (en er zijn duurdere vibrators die deze functie dus niet hebben terwijl het voor mij een behoorlijke basisfunctie is). Ook leuk; de 4 ‘pootjes’ onderaan de vibrator; daardoor kan hij rechtop staan op je nachtkastje en wordt hij minder snel vies (niet heel belangrijk, maar wel geinig). Verder ‘past’ de vibrator eigenlijk ook best goed. Wanneer je ‘m inbrengt komt de staaf ook daadwerkelijk tegen m’n G-spot en het clitorisdingetje tegen m’n clitoris (dit hoeft dus niet bij elke vrouw het geval te zijn, maar bij mij toevallig wel). Want het is dus een duo-vibrator hè? Een soortement van Tarzan! Met maar 1 motortje, maar de trillingen van die motor worden wel doorgegeven naar zowel je clitoris en je G-spot.

siliconen vibrator 2

Maar krijg je er een orgasme mee, that’s the question!

De hamvraag; kun je er een beetje mee klaarkomen, met deze ‘siliconen vibrator 7 standen’? Nou, ja en nee. Ik kon het niet op de manier zoals ’t bedoeld is, maar wél door het topje van de staaf tegen m’n clitoris te houden (al duurde het dan ook nog wel héél lang) (te lang) (ja, ik ben de Europe Magic Wand gewend). Waarom het mij ‘op de manier zoals het bedoeld is’ niet lukte; het clitorisdingetje is wel heel erg pinpoint! Dus mocht je daarvan houden, dus echt met een heel klein, spits oppervlak trillingen tegen je clitoris voelen, dan is dit wel een leuk vibratortje (zeker als je dus gelijktijdig trillingen op je G-spot wil).

Conclusie

Nogmaals; natuurlijk zijn vibrators van Fun Factory of LELO beter. Duhhhhh! En waarschijnlijk zullen die ook veel langer meegaan (en daar zit ook vaak garantie op). En die zijn ook 100% zeker wél van 100% siliconen gemaakt. Maar ik vind deze ‘siliconen vibrator 7 standen’ eigenlijk helemaal niet zo slecht voor deze prijs. Heb je al wat geëxperimenteerd met vibrators of heb je er al een paar liggen dan hoef je deze zeker niet aan te schaffen. Maar heb je nog maar weinig ervaring en heb je niet veel geld te besteden, dan zal deze ‘siliconen vibrator 7 standen, maar stiekem 10 standen’ je niet teleurstellen.

DE SILICONEN VIBRATOR 7 STANDEN IS HIER TE KOOP (€ 22,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Josje schreef:

    Leuk Luna die budget vibrators (zeker met die achterlijke prijzen waar Lelo mee aan komt zetten):). En ook nog eens geen slechte koop zo te lezen! Een echt Instapmodelletje….

  2. Marijke schreef:

    Voor deze prijs oogt hij best wel oké (op basis van je fotos zou ik denken dat hij duurder zou zijn). Maar die batterijen he! Dat vind ik zo’n afknapper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.