EEN DILDO VAN DAVID BECKHAM

Net als je denkt dat je alles gehad hebt komt er een Australisch bedrijf op de markt met een dildo die gemaakt is met David Beckham als inspiratiebron. Zul je altijd zien.

david beckham dildo

De Buckham is 7.5 x 6.5 x 24 centimeter en gemaakt van ‘medical grade silicone’ en onderdeel van een serie die nu nog uit 2 andere Celebrity Dildo’s bestaat; de Leboned (naar basketballer LeBron James) en de Kock (naar de acteur Dwayne ‘The Rock’ Johnson). Nou ja, zucht en steun en WHY TELL ME WHY! Ze (dat is dus het bedrijf www.celebritydildo.com) vinden zelf dat het beste uit 2 werelden combineren; namelijk iets geinigs en iets functioneels. En over dat laatste zou ik wel eens rustig met ze willen praten. Heel rustig. Of ze godverdomme nou écht denken dat vrouwen zitten te wachten op een HOEKIGE DILDO!!! En of ze nou écht denken dat er vrouwen zijn die met liefde en geiligheid HET HOOFD van David Beckham naar binnen willen schuiven?? En of ze écht denken dat er vrouwen zijn die daar $ 99,- voor willen betalen??!!! En of ze nou écht, werkelijk denken dat dat geinig is? Ik denk namelijk van niet. Godverdomme. Ik ga eventjes heel zachtjes in een hoekje zitten huilen en hopen dat het ooit nog goed komt met de wereld.

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Marjan schreef:

  *geeft een doos tissues voor al je tranen* Weet je lieve Luna, zolang er nog Womanizers worden uitgevonden, komt het vast wel goed….

  Xx

 2. Marijke schreef:

  Hij heeft er wel eentje tot op z’n knieën!

 3. LR schreef:

  Haha ik persoonlijk schuif nog liever het hoofd van David naar binnen dan een fantasie-eenhoornpenis

 4. A! schreef:

  Leuk verjaardagscadeau voor Victoria! Grrrrr

 5. Linda schreef:

  Toen ik de titel las dacht ik dat David zijn kleine Beckham had laten kopiëren.

  Zit ik ook niet op te wachten overigens.

 6. ladylove schreef:

  Hoe verzinnen ze het Ik moet er persoonlijk niet aan denken maar ja wie weet zijn er vrouwen die er veel plezier aan beleven

 7. Annemiek schreef:

  Zennnnnn. Ik.moet zeggen….dat als er een dildo uitkomt van mijn favoriete zanger ik er toch wel zo’n bedragje voor overheb. Gewoon voor de heb, de gein, de vitrinekast. Hilarisch toch!

 8. Angélique schreef:

  Misschien leuk voor Victoria’s volgende verjaardag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.