CLANDESTINE DEVICES MIMIC – VIBRATOR REVIEW #400

Naam: Clandestine Devices Mimic
Producent: Mimic
Prijs: € 99,90
Formaat: lengte: 20,8 cm / diameter: 3,4 – 4,2 cm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De toy is flexibel en bestaat grotendeels uit zacht siliconen. De Mimic heeft ronde vormen en zachte vleugels die gebruikt kunnen worden om de gevoelige plekjes te stimuleren.’
Is dat ook zo: Wat een kwalitatief uitermate teleurstellend speeltje…
Score: 4

Dit is een afbeelding van clandestine devices mimic 1

Oooooh, wat was ik happy toen ik de Mimic van Clandestine Devices opgestuurd kreeg door het meisje van Easytoys.nl! Altijd spannend of ik ook krijg wat ik graag wil testen en meisjes die vragen worden meestal overgeslagen, maar ik vroeg om de Mimic en ik kreeg de Mimic! Hoera! Ik had via de social media al vaker wat postings over dit (toen nog niet op de markt gekomen) speeltje voorbij zien komen en ik was volledig onder de indruk van de bijzondere vorm van deze vibrator! Zou wel eens wat kunnen zijn! Want hij zag er prachtig uit. Veelbelovend. Sexy.

Maar ja. Het is hetzelfde als met mannen. Sommige zien er superlekker uit. Prachtig. Veelbelovend. Sexy. Maar dan beginnen ze te praten en dan denk je; had je beter niet kunnen doen. Hetzelfde is het geval met de Mimic. Ziet er uit als om door een ringetje te halen, maar als-ie begint te trillen denk je; had-ie beter niet kunnen doen.

De verpakking van de Clandestine Devices Mimic

Laten we met iets positiefs beginnen! De verpakking van de Mimic! Want… die is allemachtig prachtig! Echt. Een zwarte hard-kartonnen doos met daarop een afbeelding van de Mimic in een soortement van zeegroene verfspetter-zee. Of zeegroene klodders glijmiddel, kan ook. De Mimic, die dus de vorm heeft van een rog (zo’n vis) (ik heb dit opgezocht, een rog is een vis, geen zoogdier) (een dolfijn is een zoogdier), lijkt als het ware door die spetters heen te zwemmen en het geheel is prachtig. Echt. Ik zou er bijna een poster van op m’n slaapkamer willen, ware het niet dat ik dan een poster van een enorm slecht seksspeeltje op m’n slaapkamer heb hangen en dat lijkt me niet de bedoeling van het leven. Maar de verpakking van de Mimic en alles wat erin zit; prachtig.

Dit is een afbeelding van mimic vibrator clandestine devices

De vorm van de Clandestine Devices Mimic

De Mimic ziet er dus zo ongeveer uit als een rog, een pijlstaartrog, maar dan zonder de pijl. En zo smooth als een pijlstaartrog zich door het water begeeft (zo smooth doen trouwens alle vissen het, maar een rog toch even net iets smoother door die ‘vleugels’) zo smooth zou de Mimic zich ook over je lichaam en langs en over je kutje moet begeven. Althans, ik denk dat de makers dat zo ongeveer in gedachten hadden.

Dit is een afbeelding van mimic vibrator clandestine

En inderdaad; WOW, wat is dit een smooth en sexy speeltje om vast te houden en over je lichaam te laten glijden! Hij past op de een of andere manier precies in je hand (met je duim aan de onderkant en dan je wijsvinger en middelvinger zo tussen die vleugels). Voelt perfect. Voelt ideaal. Voelt als iets wat nog wel eens wat zou kunnen worden. En ook het gebruikte siliconen voelt glad, smooth en sexy en een beetje met de Mimic zo tussen je schaamlippen wrijven, bewegen, opwarmen; het is allemaal lekker, sexy, voorproefje, voorspel, fijn. Meest ergonomische speeltje dat ik ooit in m’n handen had.

Waar ineens allllllles misgaat; de trillingen

Maar ja, op een gegeven moment moet je zo’n vibrator toch aanzetten hè? Want daar is-ie tenslotte voor bedoeld. En daar gaat het dus allemaal mis. Ik kan hier nog wel een heel verhaal neerzetten over de knopjes (op zich wel okay) (konden beter), maar dat is eigenlijk zonde van m’n tijd. Want de trillingen, die zijn heel, heel kut. Of shit. Of ruk. Of gewoon slecht. Of vooral zoooooooo SAAAAAAAAIIIIIII! Echt! Ik kan nog wel een beetje met een niet-trillende Mimic over m’n lichaam wrijven of laten wrijven en dan een soort van erotisch iets ervaren, maar op het moment dat de Mimic gaat trillen dan is dat allemaal voorbij. Want! Waar dan? Waar zijn die trillingen???? Het motortje bevindt zich in ‘de buik van de rog’ en die worden amper doorgegeven aan de rest van de vibrator. Heel erg zwak allemaal.

Maar het wordt voor mij pas echt erg als ik de Mimic harder laat trillen of in andere vibratiepatronen (er zijn er 8), want dan wordt het een buzzy toestand. Zo buzzy dat m’n hand meetrilt en ik het allemaal niet meer zo erotisch vind. Het voelt ineens als een megacheap speeltje in m’n hand. Verwaarloosbare trillingen, al zou ik eventueel misschien, heel per ongeluk, als ik er écht zin in zou hebben de buik van de Mimic tegen m’n klit kunnen duwen en dan wat wrijven en dan heel misschien zou ik wel kunnen klaarkomen. Maar ik heb de moeite niet genomen. Grapjes hier in huize Luna: ‘Ik voel me nogal bedROGGEN’ en ‘had er maar wel een pijl aan de pijlstaartrog gezeten, dan had je ‘m tenminste nog als zweepje kunnen gebruiken.’ Misschien kom ik een beetje zeikerig en zuur over, maar als je 119 euro moet betalen voor een seksspeeltje, dan mag je betere trillingen verwachten dan die er in de Mimic zitten. Understatement.

Dit is een afbeelding van clandestine devices mimic

Ook minder; de manier van opladen van de Mimic

Je kunt de Mimic opladen middels een bijgeleverd USB-snoertje en dat is helemaal fijn en zoals het hoort. Alleen het poortje waar dat snoertje in moet is minder prettig. Het is zo’n flubbeltje siliconen wat je los moet peuteren met een vinger en dat met een ander flubbeltje siliconen vastzit. Nu werkt dit op zich wel (een keer of ehm, 100), maar het gaat gegarandeerd een keertje mis. Dan ruk je dat flubbeltje er per ongeluk vanaf doordat-ie zo vaak is gebruikt. Daarnaast vind ik dit soort oplaadmanieren niet hygiënisch. Er komt gegarandeerd iets van glijmiddel of anderssoortig glijerigs tussen en dat kun je dan niet gemakkelijk schoonmaken. Magneet-USB-opladers of anders van die ‘stekkertjes die je gewoon door het siliconen kunt steken’ zijn toch echt wel de bedoeling anno nu.

Dit is een afbeelding van mimic clandestine devices

Conclusie

Van een speeltje dat zo duur is en dat er zo mooi uitziet en waar zo ontzettend veel werk inzit qua design had ik écht wel meer verwacht. Ik snap ergens wel dat sekstoy-fabrikanten beginnen bij een design of een idee, maar waarom niet beginnen bij een kickass motor en daar dan de hele handel omheen verzinnen? Want een goede vibrator valt of staat toch écht bij goede trillingen. Een lelijke vibrator met goede trillingen krijgt van mij nog altijd een dikke voldoende, maar een mooie, prachtige, supersexy vibrator met shit-trillingen, zoals de Mimic, scoort bij mij niet hoger dan een 4. En had ik al gezegd dat ik dat écht jammer vind?

DE CLANDESTINE DEVICES MIMIC IS HIER TE KOOP (€ 119,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Uny schreef:

  Lijkt op een rog..

 2. Tess tesst schreef:

  Jaaaaa maar er komt een nieuwe versie van de Mimic met wel goede vibraties! Ik heb die op een beurs gevoeld en dat was echt zoveel beter! Weet alleen niet wanneer, maar het was wel veelbelovend alvast!

 3. Jack schreef:

  Review #400

 4. Else schreef:

  Wat goed dat we jou hebben, zodat we hier ons geld niet aan verspillen

 5. Mike schreef:

  Wij hebben ooit een Durex vibrator gehad die ook zo’n soort vorm had. Met uitlopende uiteinden. En ook de werkte niet. Vraag me sowieso af of dat iets is waar vrouwen naar op zoek zijn. In ieder geval geeft mijn vriendin toch echt de voorkeur aan geconcentreerde trillingen die te richten zijn zeg maar.
  Ben dus ook wel benieuwd of er vibrators zijn de een groter gebied bestrijken en effect hebben? Zijn die er überhaupt?

  • Luna schreef:

   Eeeeeeehhh, wat dacht je van een wand vibrator! Die kop, die beslaat zo ongeveer ALLES… nou ja… ik vind het fijn dat een wand vibrator (een goede dan, zoals de EMW) (https://www.maanzin.nl/wand-vibrator/europe-magic-wand-massager_22146.html) zowel tegen je klit trilt als alles daaromheen… maar sommige vrouwen willen juist alleen specifiek op hun klit en niks eromheen… maar alle vrouwen zullen (hopelijk) uiteindelijk allemaal beseffen dat rumbly, diepe vibraties het allerlekkerst zijn :-)

 6. Anne schreef:

  Kan iemand mij zeggen of die nieuwere versie waarover Tess het heeft de Mimic plus is die momenteel verkrijgbaar is? En is deze dan wel goed?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.