WE-VIBE TANGO X – BULLET VIBRATOR REVIEW

Naam: We-Vibe Tango X
Producent: We-Vibe
Prijs: € 89,95
Formaat: 10 x 1,5 centimeter
Materiaal: ABS, siliconen, bodysafe
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB-snoertje
Waar te koop: o.a. Easytoys.nl
Het verkooppraatje: ‘Het speeltje wordt door velen de meest krachtige mini vibrator ooit genoemd. Dit heeft te maken met de motor binnenin het speeltje.’
Is dat ook zo: Ze hebben gelijk! Beste bullet vibrator op de markt als je het mij vraagt!
Aantal punten: 9.8

Dit is een afbeelding van we vibe tango x bullet vibrator review

Ik kreeg een pakketje toegestuurd van de peoples van Wow Tech; het bedrijf achter o.a. de merken We-Vibe en Womanizer! En trust me; dat zijn de pakketjes waar je graag voor thuis blijft wachten tot de postbezorger is geweest. In het pakketje trof ik de Tango X (de verbeterde We-Vibe Tango) en de Touch X (de verbeterde We-Vibe Touch) met een sticker. Op de sticker stond ‘Pleasure to meet you’. Nou, Tango X en Touch X! It’s a pleasure to meet you 2 too! Hieronder lees je mijn review van de We-Vibe Tango X en We-Vibe zou We-Vibe niet zijn als ze de We-Vibe Tango (die toch al heel erg goed was) ook niet daadwerkelijk NOG veel beter hebben gemaakt. Je kunt mijn hele review lezen (doen!), maar als je op zoek bent naar een briljante bullet vibrator, dan kun je ‘m ook meteen HIER bestellen!

Een tripje down memory lane met de Tango X

Mijn aller- allereerste review hier op Climaximaal.nl is die van de We-Vibe Salsa (SEXTOY TEST #1: WE-VIBE SALSA)! Als ik die nu teruglees, dan denk ik; ik ben een stuk uitgebreider en beter gaan reviewen de afgelopen jaren (en m’n foto’s zijn ook een stuk gezelliger geworden), maar over 1 ding ben ik het nog wel steeds eens; de We-Vibe Salsa was en is een geweldig goede bullet vibrator!

Toen, 8 jaar geleden dus, waren er 2 We-Vibe bullet vibrators op de markt, namelijk de We-Vibe Salsa en de We-Vibe Tango. Een paar jaar geleden is de We-Vibe Salsa uit het assortiment gegaan, waardoor alleen de Tango overbleef. De Tango en de Salsa hadden precies hetzelfde motortje, dus leverden in principe precies dezelfde prestaties. Het enige verschil was de vorm; de Salsa had een spits uiteinde en de Tango een afgeplat topje. In deze review van de Tango X vergelijk ik mijn oude Salsa met de Tango X (maar de Salsa is dus weer vergelijkbaar met de oude Tango en om ’t een wat duidelijker review te houden heb ik gekozen om het woordje Salsa te vervangen door Tango)!

Ik kreeg een rode (‘cherry red’) Tango X, maar hij is er ook in het ‘midnight blue’.

Dit is een afbeelding van we vibe salsa vs we vibe tango x

So much to feel, so little time

Nu moet ik eerlijk bekennen; ik heb zo ontzettend veel seksspeeltjes en je kan er maar 1 of 2 tegelijkertijd gebruiken en als ik dan ook nog tussendoor nieuwe toys ‘moet’ testen, ja, dan belanden er wel eens heel goede toys in het sekstoy-archief op m’n kantoor terwijl ze eigenlijk wel een permanent plekje op m’n nachtkastje zouden verdienen.

Bekentenis; ik had de We-Vibe Salsa al jaren niet meer gebruikt. En dat terwijl de Salsa (en dus ook de We-Vibe Tango) trillingstechnisch misschien wel de beste bullet vibrator is die er op de markt is! Deze toy trilt voor z’n formaat onwijs diep en wordt daarom ook geroemd door veel sekstoy testers (als de meest krachtige bullet vibrator die er is)! Toch had die eerste versie van de Tango wat minpuntjes en die zijn nu allemaal, ja, állemaal weggewerkt met de komst van de Tango X! HOERA!

Dit is een afbeelding van we vibe tango verpakking

De verpakking van de We-Vibe Tango X

De verpakkingen (en het logo) van We-Vibe zijn veranderd en hoewel ik de vorige verpakkingen ook gewoon hartstikke mooi, strak en modern vond, vind ik de nieuwe verpakkingen ook top! In de verpakking vind je uiteraard de We-Vibe Tango X, een USB-magneet-oplaadsnoertje, een gebruiksaanwijzing en een satijnen opbergzakje (de 0,1 punt aftrek van een 10 is dat ze nog steeds geen toffe opbergzakjes hebben bij We-Vibe). De nieuwste Tango X ziet er met z’n siliconen handvat sowieso een stuk anders uit dan z’n voorganger (maar daarover later meer).

Dit is een afbeelding van verpakking en inhoud we vibe tango x

De Tango X trilt net zo lekker diep als de Tango 1.0

Het allerbelangrijkste van een sextoy (naast veiligheid van materiaal, maar daarmee zit je bij We-Vibe-toys altijd goed) zijn de trillingen. Hartstikke leuk dat ze dingen gaan verbeteren aan de Tango, maar die verbeteringen mogen natuurlijk nooit ten koste gaan van de diepte van de trillingen. En ik kan alle fans van de Tango geruststellen; die trillingen zijn nog net zo goed. Zo niet beter! De Tango X heeft een ‘upgraded’ motor voor nog meer power, WOOHOO!

Dit is een afbeelding van tango x bullet vibrator

De We-Vibe Tango X was zo’n nieuw-bezorgd-seksspeeltje dat ik meteen nadat hij was bezorgd uit de verpakking haalde om ‘m te testen. Zonder ‘m eerst volledig op te laden, iets wat eigenlijk niet heel verstandig is, maar ik móést ‘m gewoon voelen. Gelukkig kon ik ‘m na 3 minuten meteen wél aan de lader gaan leggen, want de We-Vibo Tango trilt nog steeds amazing lekker en diep! Orgasme bereikt binnen no time; precies waar ik af en toe behoefte aan heb. Klaarkomen zonder al te veel gedoe! En… mind you; ik had de Tango X op standje 1.

De Tango X heeft veel meer mogelijkheden dan de Tango 1.0

De We-Vibe Tango X heeft veel meer mogelijkheden dan de eerste Tango. Nu, zo achteraf gezien, denk ik; hoe kon ik toen zo blij zijn met die allereerste Tango? Die had maar 8 standjes, waarvan 4 steady en daarna 4 patronen. That’s it! Maar 8 opties! Nee, dan de Tango X! Die heeft 8 intensiteiten, dus van zacht naar hard in 8 stappen. Ook standje 1 is al heerlijk, loom en diep en dan kun je dus nog 7 stappen verder en alle standjes blijven diep en dat is voor zo’n kleine toy (met dus ook een heel klein motortje) écht een prestatie, want de meeste kleine toys worden op een gegeven moment echt een stuk oppervlakkiger (en feller, snerpender) qua trillingen.

Dit is een afbeelding van luna met de we vibe tango bullet vibrator sextoy test

De We-Vibe Tango X heeft 7 vibratiepatronen

En… alsof dat nog allemaal niet genoeg is; de Tango X heeft 7 vibratiepatronen (de Tango 1.0 dus 4). En het allertofste en een grote verbetering; die vibratiepatronen kun je dus ook harder en zachter laten trillen (in 8 intensiteiten).

Nu ben ik niet echt van de patronen, maar een goed, diep golfpatroon kan ik altijd wel op waarde inschatten! En zo’n patroon zit hier gelukkig tussen. Of je wel of niet van patronen houdt is erg persoonlijk. Ook welk patroon jij lekker vindt, dat verschilt uiteraard. Gelukkig verschillen de 7 patronen wel goed van elkaar. Ik heb wel eens sextoys en dan denk ik; die patronen lijken echt allemaal op elkaar, ik voel geen verschil. Is niet zo bij de We-Vibe Tango X, al blijf ik altijd bij de golf (patroon 4) terugkomen.

Dit is een afbeelding van vibratiepatronen bullet vibrator

De We-Vibe Tango X heeft meer knopjes dan de Tango 1.0

Eén van de meest vervelende dingen van de Tango 1.0 was het knopje. Het was maar 1 knopje en met dat knopje moest je door de 8 standjes scrollen en ‘m aan- en uitzetten. Het knopje zat onderop en je moest ‘m behoorlijk stevig indrukken om van standje te wisselen. Was een klein minpuntje aan een verder toptoy.

De We-Vibe Tango X heeft 3 knopjes die zich aan de zijkant van het speeltje bevinden. En aan de zijkant is er, logisch, meer ruimte dan aan de onderkant. Er is een +-knopje, een –knopje en een knopje om mee door de patronen te scrollen. Wat een verbetering ten opzichte van versie 1.0! Als ik dan nog 0.1 punt aftrek moet geven, dan is dat voor het middelste knopje waarmee je door de patronen scrollt, die is iets moeilijker te vinden en je drukt nog wel eens per ongeluk op dit scroll-knopje in plaats van op het harder- of zachterknopje. Maar dit is echt een partijtje ‘knopjes-zeuren’ van mijn kant, want Jesus, deze toy is zo klein en heeft zoveel mogelijkheden en diepte qua trillingen, hoe wil je daar ook nog XL-knopjes op plaatsen? Je kan niet alles hebben!

Dit is een afbeelding van knopjes van de tango nog een keer

Het handvat van de Tango X is anders dan de Tango 1.0

En dan nu misschien wel het allerbelangrijkste verbeterpunt van de Tango X ten opzichte van de Tango 1.0; het handvat! Door de top van de Tango te houden zoals-ie was, maar door er een soort siliconen handvat aan vast te maken zijn een heleboel ‘problemen’ van de Tango 1.0 meteen opgelost! Hierdoor kunnen er dus meer knopjes op, hierdoor trillen je vingers een stuk minder mee (en worden dus niet zo snel ‘numb’), hierdoor houdt de toy gemakkelijker vast (glijdt minder snel weg) en je zou, mocht je dat willen, ook het gedeelte met siliconen tegen je klit kunnen houden, voor een ietwat gedemptere trilling.

Ook een grote verbetering ten op zicht van de 1.0 versie is het oplaadsysteem. Het USB-magneetsnoertje kun je gewoon op de toy klikken en bij de 1.0 versie had je nog een tussenstukje nodig (maar ja, in 8 jaar kan er enorm veel veranderen qua techniek).

Dit is een afbeelding van usb oplaadsnoertje bullet vibrator

Oooh! En hij is ook nog stil! Behoorlijk stil! Hij lijkt zelfs stiller dan de 1.0 versie en ook dat lijkt te liggen aan het siliconen handvat.

Maar Luun, je bent toch niet van de bullets?

Als je me vraagt te kiezen tussen een bullet vibrator of een wand vibrator dan zal ik klit-technisch altijd voor de wand vibrator kiezen. Maar!!! Een bullet vibrator is een stuk handiger als je ondertussen ook nog met een dildo (of interne vibrator) bezig bent. Een wand vibrator (of sextoy op luchtdruk) gaat dan al snel in de weg zitten of tegen de interne vibrator aan ‘tikken’. Daar heb je met bullets geen last van.

Het toffe van de We-Vibe Tango X is wel dat het puntje is ‘afgeplat’. Je kan er dus zelf voor kiezen of je het puntje of het afgeplatte gedeelte op je klit zet. Ik kies altijd voor het afgeplatte gedeelte, want alleen het puntje is voor mij te intens. Maar voor pinpoint-stimulatie-lovers; met de Tango X haal je een toy met onwijs diepe pinpoint-stimulatie in huis.

Dit is een afbeelding van we vibe bullet tango x

Over bullet vibrators in het algemeen

Voor een vrouw die geen topfan is van bullet vibrators ben ik toch wel enórm te spreken over de Tango X. Hij lag de afgelopen week naast m’n bureau en verhuisde ’s avonds naar op m’n nachtkastje en hij bracht me iedere keer dat wat ik wilde; een orgasme. En snel. WOW! Zoveel diepe power in zo’n klein ding!

En… ik haat het altijd om te zeggen; hij past gemakkelijk in je handtas! Je laadt ‘m 90 minuten op en dan doet hij het 2 uur lang! Als je een weekendje weggaat, dan past de Tango X gemakkelijk ergens tussen en als je ‘m volledig opgeladen meeneemt, dan hoef je het oplaadsnoertje eigenlijk niet eens mee te nemen (of je moet uren en uren met de Tango X willen spelen, dan past zo’n snoertje er ook nog wel bij in je tas).

Conclusie

It takes two to tango? Nee hoor, volgens We-Vibe ‘it takes you to tango’. Nou, maar dan wel een ‘you’ met een ‘Tango X’ tegen haar klit gezet! De Tango X is gewoonweg fucking briljant. Nee, wacht, ik eigenlijk wel te zeggen; de We-Vibe Tango X is de allerbeste bullet vibrator die er op de markt is.

DE WE-VIBE TANGO X IS HIER TE KOOP (€ 89,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Linda schreef:

  Hoi. Ik ben nieuw op deze site en eerlijk gezegd weet ik weinig tot niets over speeltjes. Dankzij jouw uitgebreide testresultaat ben ik nieuwsgierig geworden en ga ik er een bestellen. Ik ben benieuwd.

  Met vriendelijke groet
  Linda.

  • Luna van den Heuvel schreef:

   Hiii Linda! Wat leuk dat je reageert en wat leuk dat je een toy gaat bestellen! De toys uit mijn ’top 10’s’ zijn allemaal sowieso veilig (dat is het belangrijkste) en welke je fijn vindt, dat ligt aan de persoon! Maar deze We-Vibe Tango X is echt een kleine, zeer goede vibrator! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.