VIBRATOR REVIEW #261: GJACK

Naam: Gjack
Producent: FunToys
Prijs: € 79,95
Formaat: 22,5 centimeter lang x 3,6 centimeter breed
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Met deze perfect gevormde vibrator, genaamd Gjack, wordt jouw G-spot optimaal gestimuleerd.’
Is dat ook zo? Nou, hij doet goed z’n best
Score: 8

gjack fun toys

Herinner je je de G-Vibe nog? Die ene unieke vibrator met 2 flexibele ‘staven’? Mocht je het je niet meer herinneren; hier lees je mijn review van die G-Vibe. Er kwam overigens een behoorlijke run op die G-Vibe nadat-ie verscheen in het programma Sex Academy met Goedele Liekens en dat kan ik nog niet begrijpen, want zo ontzettend handig en lekker was-ie nou ook weer niet (maar ja, als Goedele zegt dat iets goed is, dan zal het wel zo zijn hè?) (NOT). Die G-Vibe was het eerste speeltje van het merk Fun Toys en sindsdien hebben ze niet stil gezeten! Ze hebben momenteel een collectie met meerdere toys en ik mocht de Gjack testen!

FunToys vs. Fun Factory

Het allereerste wat ik dacht toen ik de Gjack zag was; zo, die hebben de boel heel goed afgekeken van Fun Factory! Want de Gjack is oplaadbaar via een magnetisch kliksysteem (top) (en alle Fun Factory-speeltjes zijn oplaadbaar via hun ‘click ’n charge-systeem’) en de Gjack heeft net zo’n handig loop-handvat als de (meeste) vibrators van Fun Factory. Daarnaast ziet deze Gjack er qua vorm ongeveer hetzelfde uit als de Big Boss van Fun Factory (maar de Big Boss is een paar slagen groter), enne, FunToys lijkt qua naam ook helemaal niet op Fun Factory! Maar ehm, beter goed gejat dan slecht verzonnen! En hoe het zit met patenten en weet ik veel wat, dat zoeken ze maar lekker uit op de kantoren van deze desbetreffende bedrijven, ik test alles en als iets goed is, is het goed.

gjack vs big boss

De Gjack vibrator is gemaakt van Bioskin

Het tweede wat ik dacht toen ik de Gjack zag (en voelde) was; goh, die voelt echt lekker hard en stevig en toch zacht in de hand! De Gjack heeft een metalen binnenconstructie met daaroverheen een heel zacht velletje van gepatenteerd Bioskin materiaal. WTF is Bioskin? Geen idee! Ik heb me suf ge-Google’t, en dit heb ik van de site van de Gjack zelf vandaan: ‘ecologically safe, hypoallergenic, patented premium material’ en ‘as close to the human body’. Het is dus een materiaal dat qua gevoel zeer dicht bij de menselijke huid in de buurt komt en het is, zeggen ze zelf, het meest realistische materiaal voor seksspeeltje ooit gemaakt. En dus ook nog veilig. En nu moet ik toegeven; ze hebben gelijk als ze zeggen dat dit materiaal dicht in de buurt komt van ‘echte huid’. Vergeleken met de siliconen van m’n Fun Factory-speeltjes is de Gjack zachter (en er blijft minder stof aan plakken).

En ook vergeleken met m’n LELO-speeltjes wint de Gjack, al is er met het materiaal van zowel Fun Factory als LELO helemaal niks mis natuurlijk. De Gjack voelt alleen écht realistischer; hij is hard, maar je kunt er wel in knijpen en je kunt het ‘velletje’ ook ietsje bewegen en schuiven. Ik zeg; 100 punten voor het materiaal van de Gjack, al vraag ik me wel ergens in m’n achterhoofd af wat de chemische samenstelling van de Bioskin is, want ze kunnen me alles wijs maken. Maar ja, ik weet ook niet exact wat de chemische samenstelling van 100% siliconen is.

Ik ben het materiaal ‘bioskin’ al Google-end tegengekomen met een TM-tekentje en een R-tekentje en ook bij diverse andere niet-seks-gerelateerde-producten, dus ik hoop niet dat ze bij FunToys hebben gedacht; we zetten er gewoon bij dat het gepatenteerd materiaal is, dan denken de mensen vanzelf dat het ook veilig is voor sekstoys en beter dan 100% siliconen (hier is een ingewikkeld artikel te lezen over de chemische samenstelling van Bioskin, mocht je daarin geïnteresseerd zijn). Maar goed. Het voelt dus wel 100% lekker, het ruikt naar niks en het smaakt ook naar niks (ja, ik proef de sekstoys ook altijd eerst op m’n tong) (als het vies smaakt, dan is dat een signaal dat-ie niet veilig is) (ook mijn grote voorbeeld als het over sekstoy-materialen gaat, www.dangerouslilly.com, heeft nog niets over dit materiaal geschreven).

Verpakking van de Gjack

De Gjack zit in een hard kartonnen koker, een soortement van halve wijnkoker met een touwtje. In die koker zit de Gjack, een bewaartasje en een oplaadsnoertje (met magneet dus). Ik moet zeggen dat ik het bewaartasje erg handig en mooi vind. Vaak zijn die bewaartasjes gemaakt van goedkoop-ogend satijn, maar bij de Gjack hoort een wit sportief-ogend tasje. Niks mis mee. De Gjack is trouwens alleen verkrijgbaar in het knalroze. Haast fluoriserend roze. Niet mijn eerste keuze qua kleur, maar het is ook weer niet heel snoeperig roze en met het zwarte handvat en het zwarte randje ziet-ie er eerder punk dan heel girly uit.

gjack verpakking

Maar hit de Gjack ook de jackpot?

De Gjack is bedoeld om je G-spot te stimuleren en dat doet hij dan ook prima! De bovenkant is iets gebogen en deze vibrator is dus niet buigzaam. Hij is dus keihard (met dus een gebogen top) en er zit alleen een zacht Bioskin-velletje omheen. Sommige vrouwen zullen een wat softere vibrator (of dildo) willen, die wat meebuigt, maar dat kan deze Gjack dus niet. Ik vind dit zelf wel prettig, want op deze manier kan ik m’n G-spot beter stimuleren. Het ribbeltje bovenin (dus dat ribbeltje wat op een eikel moet lijken) voel je niet heel erg tijdens het gebruik, omdat dit ribbeltje dus van Bioskin gemaakt is. Het metalen ‘frame’ eronder heeft dat ribbeltje niet. Puur qua vorm en stevigheid is dit wat mij betreft dus een prima G-spot vibrator (al had die voorhuid-ribbel wel wat harder gemogen, maar ja, dan mis je dus het Bioskin-gevoel). Het loop-handvat (goed afgekeken van Fun Factory) zorgt ervoor dat je de Gjack goed op en neer kan bewegen.

gjack rechargable

De trillingen van de Gjack

De Gjack heeft, net als de speeltjes van Fun Factory, 3 knopjes in het handvat zitten. De knopjes zijn mooi weggewerkt in het Bioskin-materiaal, dus no problem met schoonmaken. Met het bovenste +-knopje gaat de Gjack aan en zet je ‘m harder, met het onderste –knopje zet je ‘m uit en zachter (hij heeft 6 verschillende sterkten). Met het middelste S-knopje scroll je door de 6 verschillende vibratiepatronen en het is allemaal dikke prima en divers genoeg voor iedereen, lijkt me zo. De trillingen zijn alleen niet echt superdiep en ik had gehoopt dat de metalen behuizing ervoor zou zorgen dat de trillingen goed (en sterk) doorgegeven zouden worden. Maar als je al niet zulke hele diepe trillingen hebt qua motor, dan helpt zo’n metalen behuizing ook niet. Het blijft allemaal een beetje oppervlakkig dus qua trillingen heeft Fun Factory het écht gewonnen van FunToys. Wat niet wil zeggen dat de trillingen niet goed zijn, want ook met de Gjack kon ik tot een orgasme komen (al moest ik ‘m daarvoor wel tegen m’n klit houden) (of m’n vingers erbij gebruiken terwijl ik de Gjack langs m’n G-spot bewoog).

Conclusie

De Gjack is een prima vibrator voor een prima prijs. Formaat is goed, vorm is goed, materiaal voelt goed, hij is waterproof en gemakkelijk schoon te maken. Eigenlijk een prima eerste vibrator (maar daarvoor misschien net ietsje te duur). Ik kan de stevigheid van de metalen behuizing in combinatie met het zachte Bioskin-materiaal in ieder geval erg waarderen!

DE GJACK IS HIER TE KOOP (€ 79,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Marjan schreef:

  Hij ziet er wel leuk uit, maar ik geef toch de voorkeur aan diepere trillingen….

  Xx

 2. Josje schreef:

  Zo die hebben inderdaad flink afgekeken van Fun Factory!

 3. Ier schreef:

  Sex Academy is zo’n tenenkrommend slecht programma.
  Maar bijzonder dat ze zoveel kunnen afkijken en niet op de vingers worden getikt. Bij de We-Vibe is dat wel anders..

 4. Marijke schreef:

  Handig oplaadsysteem en ziet er goed uit. Zolang ik mijn gspot niet kan vinden ben ik wat terughoudend met nieuwe gspot speeltjes. En dat terwijl ik heeeeeel wat geld zou neertellen voor hét speeltje .

 5. Marijke schreef:

  Dit staat trouwens compleet los van deze review, maar wil het toch even kwijt. Was vandaag op de huishoudbeurs en heb geen enkel speeltje gezien… Niet eens een erotisch getint kraampje! Het is om te huilen. Geen betere kans om ff echt de speeltjes te voelen en je te laten informeren. De taboe doorbreken? Waarom wel 7 stands voor wenkbrauwverf, maar 0 stands voor 18+ toys.

  • Josje schreef:

   Gemiste kans, op naar de kamasutrabeurs dan maar Marijke! (Waarvan de entree zo duur is dat als je er met je lief heen zou gaan je voor dat geld echt al wel een te gek gaaf speeltje had kunnen kopen)!

 6. Edwin schreef:

  goed afgekeken bij de concurrent qua design maar dan zou ik toch voor het origineel gaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.