LUNA GEEFT WEG: 2 X SVAKOM AMY

svakom amy give away
Alweer een give away? Ja! Alweer! Ik kreeg een mailtje van een mannetje van Easytoys.nl. ‘Luun, ik heb nog een aantal hele goede vibrators van Svakom hier liggen, het zijn alleen samples, dus ze zitten niet in de originele verpakking, maar verder zijn ze helemaal tiptop in orde. Kan ik jou daar misschien blij mee maken?’ Maar dat kon hij zeker! Althans, hij gaat jullie daar blij mee maken, want ik heb er al 1! En… de Svakom Amy is trouwens een erg prima G-spot vibrator! Je leest hier mijn review van de Svakom Amy! Maar ik heb hier dus voor me liggen; 2 spiksplinternieuwe Svakom Amy’s, uiteraard inclusief oplaadsnoertje en uiteraard ongebruikt! Een roze en een zwarte! Ze zitten niet in de originele verpakking, maar dat maakt niks uit toch?! Ik verloot ze weer onder jullie, mijn lieve, trouwe lezers en lezeressen! Laat hieronder een berichtje achter, zeg iets leuk, liefs, geils en vooral; reageer ook op m’n andere postings! Ik  maak volgende week donderdag 4 maart om 20:00 de 2 winnaars bekend!

Update: Jullie weten dat ik van jullie allemaal houd! Heel veel! Maar de geheel random gekozen winnaars van deze give away zijn… Inez en Richard! Ik heb jullie inmiddels gemaild voor de adressen en de Svakom Amy’s komen er zo snel mogelijk aan! Binnenkort weer een nieuwe give away, alleen verwacht ik deze keer iets meer van jullie dan alleen reageren, namelijk het schrijven van een review!

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Liesbeth van Berkel schreef:

  Wat zou ik dat graag willen proberen! Door medicatie is het steeds moeilijker om een orgasme te krijgen. Heb al van alles geprobeerd. Wie weet met deze….

 2. Henk schreef:

  Die had ik even gemist :( Ziet er ook erg goed uit! Die zou ik graag willen winnen!! :) :)
  Mocht het onverhoopt niet zo zijn, is de prijs ook wel te overzien.
  Eindelijk een die beter betaalbaar is…. maar winnen is nog leuker haha

 3. Anna schreef:

  Wauw! Ik heb de Lelo Ella als een van de weinige speeltjes in mijn nachtkastje liggen, en de vorm bevalt me zeer goed. Mijn vriend vind het geweldig om hem bij me te gebruiken, maar op de een of andere manier blijft hij toch steeds vaker ongebruikt. Misschien wordt het tijd voor iets nieuws in bed. Dan bedoel ik niet mijn vriend maar een ander speeltje he? ;) Ik droom vast even weg!

 4. Josje schreef:

  Oh die zien er tof uit :)! Qua vorm precies de Ella en dan MET bibberfunctie… Wat wil een mens nog meer? (Ja oke, een lief hondje, de Tantus Tsunami, glijmiddel van eenhoornspeeksel, roze spullen…..).

 5. Missb schreef:

  Lieve Luna,

  Mijn G-spot en ik willen heeeeeel erg graag zo’n Svakom Amy vibrator! Prachtig ding!

 6. J-P schreef:

  Ook ik ben weer eens van de partij. Tot op heden heeft mijn vrouw nog nooit haar g-spot gevonden en ze zegt zelfs dat ze er geen eentje heeft. Misschien dat we met deze svakom amy nu voor eens-en-voor-altijd achter kunnen komen of ze nu wel of niet een g-spot heeft :-)

  De zoektocht lijkt me überhaupt al de moeite waard met zo’n prachtig speeltje :-)

 7. laykam schreef:

  Wat gaaf! Alvast gefeliciteerd voor de winnaar!

 8. topper schreef:

  Serieus, krijg je nu speeltjes om weg te mogen geven. Hoe relaxed heb jij het nu voor elkaar!!
  Maar het lijkt mij een prachtige aanvulling op ons nachtkastje .

 9. Marijke schreef:

  Doe graag mee! Geen bijzondere reden maar simpelweg omdat het Me leuk lijkt ook eens een vibrator te krijgen van iemand. Je moet iets als je vrijgezel bent!

 10. Lola schreef:

  Ooooh wat een boel give aways heb je de laatste tijd Luna! Ik doe graag mee!

 11. ngstschr schreef:

  Oh, cool, ik was net van plan mij een G-spot vibrator aan te schaffen. Dan wacht ik nog even, wie weet… ;-)

 12. Dennis schreef:

  Hoi Luna! Weer een leuke actie zeg! Ik vind vooral de vorm erg interessant. Mijn vriendin last zich altijd graag vaginaal verwennen, beetje afwisseling is wel leuk daarbij ;-). Volgende week is ze jarig, zou dit haar een mooie verjaardagsavond gaan bezorgen?

 13. Olove schreef:

  Wauw, alleen de vorm is al om warm van te worden, om vervolgens mijn vrouw in andere sferen te brengen. Daar kan geen drugs tegenop …….. Mijn vrouw zal hier heel warm (eh nat……) van worden.

 14. richard de graaf schreef:

  ik zou graag mijn vriendin verrassen met dit mooie kado omdat we al 2 jaar heel samen zijn en daarbij graag eens beginnen met de grenzen te verleggen. Binnenkort zijn we officieel 2 jaar samen en wil het die avond speciaal maken en denk dat dit een prima kado erbij zou zijn.

 15. Edwin schreef:

  Wow gave actie weer , mooi design en volgens jouw review nog goed in zijn werk ook. Denk dat de vrouw hier wel blij mee zou zijn.

 16. Sharon schreef:

  Het feit om iets te winnen is al geweldig natuurlijk, en als ik er dan ook nog een opgewonden standje van word is dat helemaal fijn!

 17. Inez schreef:

  When you go black…… Lol, de jeuze voor de kleur is dus duidelijk

 18. Bruce schreef:

  Leuke win actie :) zal mijn vrouw heeel erg blij mee zijn mocht ik hem winnen xD

 19. Mara schreef:

  Weer zo’n mega leuke winactie, super lief dat je dit voor ons doet Luna! Wederom eentje waar ik ergggg nieuwsgierig naar ben, zelf nog nooit een G-spot orgasme gehad en dat zou ik toch wel heel graag een keer willen!!

 20. Marjan schreef:

  Wat een leuke vibrator! Ik doe heel graag mee…

 21. Michiel schreef:

  Hier doen wij weer graag aan mee. Ziet er erg charmant uit. Mijn vriendin krijgt al zin om hem samen te proberen!

 22. Nala schreef:

  Oeh, deze zie ik wel zitten hoor! Zelfs als ie roze is…

 23. G.1992 schreef:

  Yes please!! Alle yuki-yuki speeltjes de deur uit gedaan dus deze is zeeeer welkom ;)

 24. Jessie schreef:

  Hi Luna,

  Ik vind jouw reviews heel zinvol. Ik weet precies wat er op mijn verlanglijstje staat (no. 1 Womanizer Pro), alleen kan ik hem niet op stel en sprong bestellen. Ik volg voor de rest alle berichtjes en video’s :-) Ik schrijf dit niet omdat ik per se een winnares wil worden maar het is gewoon leuk om een stukje te schrijven om te laten weten dat ik veel lees en wijzer wordt :)

 25. Ilse schreef:

  Mijn Gspot heb ik nog niet gevonden. :’) Maar wat tof dat je deze krijgt en vervolgens weggeeft! Je bent te goed voor ons, haha.

 26. Esmeralda schreef:

  Dit zou ik echt wel willen winnen! Het wordt tijd voor iets spannends in de slaapkamer en dit zou zeker helpen!

 27. RobW schreef:

  Goed, ik probeer het nog 1 keer om er een te winnen/krijgen. Lukt dat niet dan ga ik sparen, mijn vrouw heeft ook rechten!

 28. Jessica schreef:

  Je zegt dat altijd zo mooi “zeg iets geils” maar geloof niet dat ik dat aan durf hoor! Daarom gewoon iets ” beschaafds”. Ik heb nog niet eerder een vibrator van dit merk gehad en ben dan ook erg benieuwd. Bovendien heb ik een grote voorliefde voor G-spot vibrators dus zou het zeker niet erg vinden er een te winnen….

 29. linz schreef:

  Beste Luna,
  sinds een maand lees ik je blog superleuk om te lezen:) en mooi verwoord,
  hierdoor ben ik geïnteresseerd geraakt in toys;)
  dus wil alles wel een keer uitproberen, alleen heb ik het geld er niet voor :(
  ik hoop dat je me er een opstuurt dat zou supergaaf zijn ;)
  groetjes

 30. Quin schreef:

  Kies mij!! Toffe site heb er heel veel van kunnen leren samen met mijn partner. Hij vraagt mij elke week of ik niet wat nieuws heb gezien/ geleerd.

 31. Val schreef:

  Altijd al eentje willen uitproberen/hebben! Nu Is mijn kans!

 32. Jane schreef:

  Oeh wat zou ik deze graag willen winnen! Ik mis nog steeds de vingers van mijn ex om mij een overweldigend g spot orgasme te bezorgen…

 33. Iris schreef:

  Weer een vette actie!
  Mijn g-spot is nog altijd niet gevonden na deze laaaaange zoektocht, ik zou hem daarom graag willen winnen :-)

 34. Saskia schreef:

  Spannend om met mijn lief te proberen. We hebben wel wat kleine dingetjes liggen, maar zo’n g-spot vibrator lijkt mij toch ook heel intiem om samen te ontdekken.

 35. Mar schreef:

  Lieve luna,

  Door jouw blog over de lelo smart wand large, hebben wij die gekocht en is echt een gaaf ding. Nog steeds veel plezier van. Ook op dit moment ;-)

  Heb al en tijdje niet gekeken op je site, maar moest aan je die denken, omdat ik zin had in geile plaatjes ( ja ik weet nog die heb jij op je blog “vind ik geil” :-) ) en omdat ik een leuk nieuw sex speeltje (vibrator) wilde.

  Ik open dus je site scroll naar beneden en zie je leuke actie. Dus ja ik doe mee :-) en hoop dat ik win.

  Xoxo

 36. Tina schreef:

  Nou, dat ze niet in de originele doos zitten, maakt voor mijn doos geen verschil hoor Luna! :-) :-)
  En mijn g-spot fluistert zojuist dat de kleur niets uitmaakt, dus dat zal dan wel.
  Verder denkt mijn vriend de g-spot al ontdekt te hebben, maar met deze nieuwe tool in handen zal Pasen vast nooit meer hetzelfde zijn en ipv die suffe eitjes in de tuin buiten, mag de lieve schat binnen op zoek naar wat beters ;-) ……… JAAAAAAAA, GEVONDEN!!!!!! (Lieve buren, dikke sorry alvast……)

 37. Nienke schreef:

  Oewww wat lijkt me die gaaf! En dam vooral de zwarte hihi (ben ik echt helemaal met je eens, zwarte speeltjes zijn zoveel geiler)(vooral in vergelijking met roze, zoveel roze speeltjes, de meisjes afdeling van de Intertoys is er niks bij)

 38. Michiel schreef:

  Met spanning te wachten. Maar donderdag 4 maart zal vast vrijdag 4 maart zijn ;)
  Nog een dagje volhouden…

 39. Marijke schreef:

  Gefeliciteerd!

  Ik wacht al op de volgende actie, superleuk om een review te schrijven.

 40. inez schreef:

  Whoohoo dank je Luna…. at wordt veel warmte en plezier de laatste koude winterdagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.