SEX TOY TEST #58: CLIT SUCKER

Naam: Clit Sucker
Producent: made in China
Prijs: € 19,95
Waar te koop: Bol.com
Formaat: 95 mm x 45 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘De Clitoris Zuiger geeft u het gevoel alsof een heerlijke tong en lippen aan uw clitoris zuigen!’
Is dat ook zo? Hell No!
Aantal punten: 1/10

clit sucker 1

Ik herinner me de Vagina Vibrating Sucker nog (nummer 24 in het 365sextoys project). Dit was een soortement van mondkapje wat je dan tussen je benen plaatste zodat je schaamlippen (en dus ook je clitoris) de aanblik van een ontploft broodjes rosbief zouden moeten krijgen. Niet geil (qua aanblik) en ook vooral heel pijnlijk (het gevoel van prikkeldraad in je kutje). Maar… al was het een yukiyuki-product van de bovenste plank, het werkte wél.

Vandaag testte ik de Clit Sucker, een soort afgeslankte vorm van de Vagina Vibrating Sucker. Dit speeltje is niet bedoelt om je schaamlippen op te pompen, maar hij zou alleen je clitoris moeten vergroten (why, tell me why). Op de verpakking staat weer een Oostblok-slettebakje (met navelpiercing) met de Clit Sucker tussen haar benen. Ze kijkt er zeer gelukkig bij (pruillipje) en het product wordt aangeprezen met de woorden; Der Klitoris-Sauger, Gleitmittel inklusive. Nu beginnen mijn juices natuurlijk spontaan te flowen als ik ‘Klitoris-Sauger’ hoor! “Ich bin Helmut, der beste Klitoris-Sauger, schaue mich deine Smutsch.” Maar gelukkig hoef ik niet vanzelf nat te worden, want er zit een sachetje glijmiddel bij dit product met de naam ‘Flutschi’. Ik zal het nog even opschrijven; er zit een sachetje Flutschi voor je Schmutschi bij!

Op de achterkant wordt alles een beetje uitlegd: ‘De doorzichtige, exact gevormde zuigmond tegen de clitoris persen en met de pomp het kunstvacuüm genereren (het gevoel alsof het lippen aan uw lustknop zuigen).’ Nou, met die exact gevormde zuigmond valt het reuze mee. Het is meer een soort plastic borrelglaasje en nee, plastic borrelglaasjes doen het alleen maar leuk op de wintersport in een après skicafé (en dan wil ik best wel even proosten met Helmut der beste Klitoris-Sauger), maar plastic borrelglaasjes doen het nooit, never nooit, leuk op mijn klit!

clit sucker 2

Daarnaast; het werkt niet. Want natuurlijk heb ik de Clit Sucker wel uitgeprobeerd; ik heb een heilige taak om de mensheid te behoeden voor yukiyuki-producten! Maar als je het plastic borrelglaasje tussen je schaamlippen plaatst, over je klit dus, en dan de boel probeert vacuüm te zuigen, dan komt er steeds lucht tussen het borrelglaasje door, hoe hard je ook duwt, waardoor je dus nooit een vacuüm-getrokken-klitje kunt krijgen. Niet dat ik daar überhaupt op zat te wachten! Waar ik, na het testen van dit stomme ding wel op zit te wachten is een dubbele Chardonnay! Ik denk dat ik het plastic borrelglaasje van deze Clit Sucker daarvoor ga gebruiken! Nou, Tjüsssssss!

DE CLIT SUCKER IS HIER TE KOOP (€ 19,95) »

Zoek je overigens een speeltje dat ECHT goed en lekker zuigt en er ook nog eens sexy uitziet? Kies dan voor de Womanizer… stuk duurder, maar dan heb je ook echt wat!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. G schreef:

    Weet je waar me dit nou PRECIES aan doet denken? Zo’n knalgroen ding waarmee je insectenbeten uitzuigt! Ik kan met alle wil van de wereld de naam niet op internet vinden, maar het is zo’n groene spuitvormige.. zuiger? Met precies zo’n kapje, in verschillende maten voor verschillende insectenbeten. Dat, en het bericht dat ik in een deuk lig om je reviews van waardeloze producten, wilde ik je even mededelen!

  2. Cees van den Hoek schreef:

    plaats een wortel op je electrische tandenborstel en Hoera je kan deze laten vingeren in jou kutje veel genot gewenst

  1. 1 juli 2013

    […] met een befgevoel heeft de Sqweel echter weinig te maken. Ik heb wel ooit een klitzuigertje getest (#365SEXTOYS, #58), maar ook dat was geen succes. Zo’n klitzuigertje is eigenlijk te vergelijken met zo’n […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.