VIBRATOR REVIEW #234: RO-JIRA

Naam: RO-Jira
Producent: Rocks Off
Prijs: € 59,99
Formaat: 17,5 centimeter x 4,2 centimeter
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Het verkooppraatje: ‘Het leven zit vol onverwachte wendingen, maar dit keer ben jij degene die de controle heeft. Perzikachtig zacht, maar oh zo enorm krachtig, is RO-Jira aanraakbaar, luxueus zintuiglijk en totaal toegeeflijk.’
Is dat ook zo: Ehm, nou, ehm, als je het zo brengt…
Score: 7

rocks off ro jira

Ik kreeg een tijdje terug een doosje met allerlei leuks van het Engelse merk Rocks Off toegestuurd en afgezien van de Rock Chick (die ik dus echt KLOTE vond), moet ik zeggen dat de inhoud van dit doosje me niks is tegengevallen. De bullet vibrator RO-80 gaf ik een 7.5, de Rocks Off Bamboo kreeg een 8 en de RO-160 kreeg een 7.5. Niet slecht, toch? Ook de RO-Jira scoort hoger dan ik eigenlijk van tevoren had gedacht. Hij trilt écht best lekker (als je eenmaal een lekker standje hebt gevonden en verder niet op de knop gaat drukken).

De RO-Jira zit in een wat luxer doosje dan de andere producten die ik van Rocks Off kreeg. Het doosje is van een iets harder karton gemaakt en opent ook op een iets andere (en iets luxere) manier. Ik denk dat ze bij Rocks Off hier het verschil willen benadrukken tussen hun speeltjes op batterijen en hun oplaadbare speeltjes? Want de RO-Jira is dus oplaadbaar via een USB-kabeltje. En dat is hartstikke fijn (en de verpakking kun je meteen bij het oud papier gooien (wel even het plastic frontje eruit slopen om bij het plastic te gooien, want een beter milieu begint bij jezelf).

rocks off ro jira 2

De Ro-Jira zelf ziet er perfect uit. Hij voelt ook lekker. En… voor een 100% siliconen speeltje trekt-ie weinig haar en stof aan en dat vind ik zelf altijd wel prettig (want ik ben dus niet zo’n goede huisvrouw die elke dag met een stofzuiger door het huis of de slaapkamer gaat).

De Ro-Jira mist een knopje

Als je de Ro-Jira aanzet, dan begint hij meteen op z’n hardst te trillen. Ik ben niet zo’n moeilijk type, maar ik vind het toch ergens wel jammer. Vaak begin je langzaam of of ieder geval zacht om daarna nog harder te kunnen. Dat kan de Ro-Jira dus niet. Je zet ‘m aan, hij trilt steady op z’n hardst en als je dan op het knopje drukt, dan gaat hij zachter. En nog een keer op het knopje drukken, dan gaat hij weer zachter. Daarna op het knopje drukken betekent een vibratiepatroon. Maar stel dus, dat je op een zachte, steady vibratie begint, dan moet je 8 keer op het knopje drukken om ‘m een tandje harder te zetten. Dit is best wel irritant en onlogisch. Dus… er had een extra knopje op de RO-Jira mogen zitten, puur om de vibratiesterkte te regelen.

Wat niet wegneemt dat-ie op z’n hardst wel heel hard kan! Ik zou het niet echt diepe trillingen willen noemen, maar ook niet echt buzzy, een beetje ertussenin. Maar wel hard. Het blijft ingewikkeld om trillingen te beschrijven. Een wand vibrator wint het met stip van de RO-Jira qua diepe (en goede) trillingen en een LELO vibrator wint het qua subtiliteit. De Ro-Jira trilt dus hard. Beetje porno. Maar dus zeker niet verkeerd.

En ook de vibratiepatronen (er zijn dus 3 steady patronen en 7 vibratiepatronen) zijn eigenlijk best wel leuk. Divers. Geil. Niks mis mee. Er zit zeker wel een standje tussen waarmee je klaar kunt komen (ik wel) (en daar gaat het om). Dus echt, ook al begint de Ro-Jira op z’n hardst, en ook al maakt-ie best wel wat herrie, toch is het tril-technisch best een goed apparaat (en oplaadbaar via USB).

Hij trilt zo hard dat m’n handen trillen

Dit speeltje is trouwens het eerste speeltje dat me een tintelende hand gaf na gebruik. Ik heb daar nog nooit last van gehad, zelfs niet na een uitgebreide sessie met de Europe Magic wand of weet ik veel wat voor krachtiger vibrator dan ook. Op de een of andere manier zijn de trillingen van deze Ro-Jira zo sterk dat ze door de gehele vibrator te voelen zijn, maar dus ook heel erg worden doorgegeven aan het handvat. Waarschijnlijk komt dit doordat de gehele vibrator uit siliconen is gegoten (dus ook het handvat). Het is niet verschrikkelijk irritant, maar wel een klein beetje. Ik denk niet dat vrouwen die langer dan 10 minuten nodig hebben om tot een orgasme te komen hierop zitten te wachten, want volgens mij valt de vibrator dan vanzelf uit je hand.

rocks off ro jira 3

Dan nog even het formaat, want de RO-Jira is op z’n breedst dus 4,2 centimeter en dat is behoorlijk aan de maat. Ik zou deze vibrator zelf niet aanraden aan beginners (of je moet al meteen zeker weten dat je van een wat grotere vibrator houdt). Hij heeft een soort ‘citruspers’-patroon, al is dat enorm subtiel en merk je er tijdens het gebruik niets van (ik niet).

Ja, maar, nee, maar ja, maar nee, maar misschien

Hij is te koop in roze of zwart (ZWART!!!!!!) en kost € 59,99. Ik vind het niet duur voor een speeltje met zulke sterke vibraties, maar het is eigenlijk wel weer duur voor een speeltje met maar 1 knop (waarmee je dus door alle vibratiepatronen moet scrollen op een irritante manier). Het is ook een normale prijs voor een oplaadbaar speeltje. Dus, ehm. Ik vind ‘m okay, maar niet briljant. Als dit het enige seksspeeltje zou zijn dat ik zou hebben, dan zou ik me er zeker niet mee vervelen, maar aangezien ik er meerdere heb (een paar maar) denk ik niet dat ik ‘m er vaker bij pak. Dan ga ik toch liever voor de Europe Magic Wand, de Womanizer, m’n nieuwste aanwinst van Fun Factory (de Miss Bi) of de Eroscillator.

DE RO-JIRA IS HIER TE KOOP (€ 74,90) >>

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    wel leuk, maar wel prijzig leuk…… als ik nou een boompje in de tuin had waar euro’s aangroeiden, was het leuk voor erbij….. maar dat is niet zo…. (anders had jij graag een stekje gekregen denk ik :-)

    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.