IN HET NACHTKASTJE VAN Y.

Ik kreeg een mailtje van Y.: ‘Vannacht rond 1:00 heb ik na een hele tijd wikken en wegen de Fairy besteld (wegens een dure aankoop in een seksshop die na 1 weekend kapot was ben ik wat voorzichtiger geworden met dure speeltjes). Via een Youtube filmpje over de Fairy kwam ik op je website, en ik vind hem geniaal. Het is nu bijna half 7 en ik kan niet stoppen met lezen, dus jij hebt gegarandeerd voor brakheid gezorgd de komende dag! Wellicht is het leuk om een ‘in het nachtkastje van’ te maken van een camgirl? Ik ben zo nu en dan eens een avondje actief en heb een opbergbox met rond de 40/50 speeltjes in de slaapkamer staan. Velen daarvan zijn afgestemd op wat de kijkers leuk vinden en ik heb natuurlijk ook alles in de privésfeer getest.’

Dat lijkt me superleuk, dus Y. vertel me eerst eens even de basisdingen!

Naam: Y.
Leeftijd: 26
Relatie: gelukkig getrouwd
Beroep: webcam model
Hoeveel speeltjes heb je? tussen de 40 en 50

nachtkastje y vibrator

Hoe staat het met je seksleven?
Toen ik 11 was heb ik de Oral B-tandenborstel ontdekt en sindsdien is het van kwaad naar erger gegaan. Ik was altijd al meer dan geïnteresseerd in seks en geniet nog elke dag van mijn seksualiteit. In het weekend nemen mijn man en ik altijd lekker de tijd voor elkaar en zijn we vaak meerdere uren met elkaar bezig. Ik ben tevens actief achter de webcam en kom ook dan vaak klaar, zonder dat het eigenlijk de bedoeling is, hihi.

Wanneer kocht je je eerste seksspeeltje en hoe vond je het?
De eerste speeltjes (vibrator, ladyfinger, vibrerende eitjes) heb ik gekregen. Het eerste echte speeltje dat ik kocht was zo’n rabbit vibrator. Zo geil als maar zijn kon stonden we in de seksshop waar ik een aanzienlijk bedrag neertelde voor de rabbit die de volgende avond al niet meer bleek te trillen. Of het nou kwam omdat-ie niet waterdicht is (ik word altijd erg nat) of dat het arme ding misbruikt is voor een aantal uren aan een stuk achter elkaar weten we niet, maar het was geen succes.

rabbit vibrator fout

De meeste rabbits (dus die met parels en toeters en bellen) zijn vaak van behoorlijke dubieuze kwaliteit, dus ik denk dat het eerder daaraan lag (in combinatie met een uitputtende sessie natuurlijk). Hoeveel seksspeeltjes heb je nu en welke zijn dat?
Ik heb er over het algemeen tussen de 40 en 50. Dat varieert een beetje, want er gaat zo nu en dan ook wel eens wat stuk en ik verwen mijzelf graag met nieuwe speeltjes. Ik heb vibrators en dildo’s in alle soorten en maten, tepelklemmen, tepelzuigers, buttplugs in verschillende maten. G-spot vibrators, Ben-Wa-balletjes en ik denk wel 10 verschillende soorten lady fingers. De lady finger was mijn allereerste speeltje waarvan ik klaarkwam. Destijds was dat een enorm heftig gevoel en ik heb dus geprobeerd om dat betreffende speeltje weer te kopen. De huidige lady fingers bereiken lang niet de trilfunctie die de oude had. Of ik ben gewoon een stuk minder gevoelig geworden, dat kan ook. We gebruiken de lady fingers nu voor mijn man, en hij vind het nog altijd heerlijk.

lady finger

OMG! De lady finger was ook mijn eerste seksspeeltje, maar ik vind ze nu echt vreselijk (ik schreef er ook ooit nog een keer een review over: REVIEW LADY FINGER VIBRATOR)! De trillingen zijn erg oppervlakkig (maar je kunt er wel precies mee op je klit richten). Er is zoveel beters op de markt nu (gelukkig). Hoe vaak gebruik je een seksspeeltje? Iedere keer als je seks hebt? Alleen achter de webcam?
Voor soloseks waarschijnlijk een keer of twee in de week. Wellicht dat dat met de nieuwe aankoop meer wordt, hihi. Elk weekend dat wij lekker uitgebreid vrijen pakken we er toch wel een paar speeltjes bij. Natuurlijk gebruik ik ze op verzoek ook achter de webcam, alleen niet iedereen wil dat.

Wat is je laatste aanschaf?
Jaaaa!! Ik heb het gedaan, ik heb dus de Fairy vibrator besteld! Hij komt morgen pas binnen dus nog even een dagje in spanning. Morgen ben je de eerste die het weet, haha.

Koop je liever online of offline?
Ik koop tegenwoordig alles online. Mijn ervaring is toch dat je als vrouw met een flinke voorgevel in iedere seksshop toch op een bepaalde manier aangestaard wordt. Ook als je met je man bent. En dat is een paar keer leuk, maar buiten een vrouw die graag geniet ben ik ook gewoon een normale vrouw en wil ik heus niet met iedereen naar bed. Sterker nog, ik ben al 8 jaar trouw aan mijn mannetje. Bovendien wordt het ook nog thuisbezorgd ook, dus je kunt het met een beetje geluk direct uittesten. Wat is er nou makkelijker dan dat? Alleen het wachten is een nadeel!

Er zijn ook een hoop ‘vrouwvriendelijke’ seksshops tegenwoordig hè? Mail Female in Amsterdam bijvoorbeeld. Maar ook Female en Partners in Amsterdam is erg goed (en ze staren niet de hele tijd naar je tieten) (of je moet hele mooie tieten hebben, haha). Hoeveel seksspeeltjes koop je per jaar/maand/week?
De ene maand koop ik er 8, en zo ook een paar maanden niets. Zodra ik iets leuks zie dan koop ik dat toch meestal wel. Ik probeer nu wat minder te kopen. Toch vinden klanten het geil als je zo nu en dan een ander speeltje kunt laten zien dus aan die behoefte probeer ik te voldoen.

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een sekstoy? Wat vind je een ‘normale’ prijs?
Tja, na mijn ervaring met het dure seksspeeltje dat snel kapot was ben ik wat voorzichtiger geworden met veel geld er aan uitgeven. Echter had ik toen jouw site dus nog niet gevonden. Ik denk dat dat nu dus wel zal veranderen. Voorheen gaf ik nooit meer dan 40 euro uit aan een speeltje.

Ja, de ‘echt’ goede speeltjes beginnen helaas vaak bij 80, helaas. Zijn er seksspeeltjes die je dus echt nooit zou kopen?
Ik zie lyrische reviews van de Sybian, maar dat zou niks voor mij zijn. Hoe hard hij ook trilt en ik waarschijnlijk klaar zal komen, ik blijf denk ik altijd het gevoel hebben dat ik op een paard zit. Bovendien: de prijs alleen al! Een XXL butplug is ook niet aan mij besteed, mijn kontje blijft ondanks regelmatig genot veel te strak om er zo’n groot gevaarte in te stoppen.

Ik heb de Sybian ooit mogen testen, maar ik zou er zelf nooit 1 aanschaffen… veel te groot (waar laat je ‘m??). Wat vind je ervan als een man een seksspeeltje gebruikt? Dus een masturbator bijvoorbeeld?
Ik zie het regelmatig voorbij komen. Ik heb zelfs mannen gezien die enorme butpluggen naar binnen duwen, dus ik ben er eigenlijk wel aan gewend. Mijn man heeft zijn handen vol aan mij en rust tussen onze seksweekenden door vooral uit, op af en toe een keertje aftrekken na. Zolang mijn man niet elke dag meerdere uren met een speeltje bezig is zou ik daar geen probleem mee hebben. Ik doe het toch zelf ook?

Je gaat naar een onbewoond eiland en je mag maar 1 seksspeeltje meenemen, welke is dat?
Ik verwacht dat dat de Fairy zal zijn.

Wel eens een relatie (of seks) gehad met iemand die echt niets van seksspeeltjes moest hebben?
Nee, maar ik heb wel eens een man op de cam gehad die het niet zo leuk vond dat ik direct het grootste speeltje tevoorschijn toverde. Hij begon me met vragen te bestoken of ik het niet erg vond dat hij een kleintje had.

Typisch gevalletje ‘vibratornijd’ (schreef ik ooit een column over: VIBRATORNIJD). Als je al meerdere seksspeeltjes hebt gebruikt/gehad, begrijp je dan waar ik het over heb als ik zeg dat sommige speeltjes ‘buzzy’-vibraties hebben en sommige diepe vibraties? En dat je dus die diepe moet hebben? Kun je daar iets over vertellen?
Ben ik helemaal met je eens, maar dan moeten ze wel goed hard vibreren. Van die slappe trillingen daar kan ik het niet op, ik ben teveel gewend denk ik. Zoals op jouw website al meerdere malen vermeld staat: alles wat op batterijen werkt doet in het niets bij een wand massager. Die ik overigens al vroeg ontdekt had, destijds nog voor € 15 bij de Kruidvat. Ik dacht dat ik gek werd. Ik vind ook de herrie die een vibrator met oppervlakkige trillingen veroorzaakt een dikke NO.

Kan je ook klaarkomen zonder? Of is het makkelijker met?

Het lukt ook zeker wel zonder maar je hebt van die dagen dat je al te lang met elkaar bezig bent, en dan is een speeltje erbij iets makkelijker, hihi.

Heb je ook wat miskopen? Welke? En waarom?
Ja, die rabbit die na een weekend kapot was bijvoorbeeld. Tepelzuigertjes met ringetjes waar ik veel van had verwacht, maar die eigenlijk niet deden waar ik naar op zoek was. Een tepelzuigertje met een rood pompje die nauwelijks vacuüm zoog en bleef zitten.

Speeltjes die snel kapot gingen? Merken?
Ik heb bij PABO 2 keer een cheap ass vibrator gekocht waarvan het motortje er al vrij snel uit kwam. Een daarvan was de H20 patriot die ook na een paar keer schuin stoten scheurtjes begon te vertonen! Als ik die tegenwoordig nog wil gebruiken moet ik mijn vingers in de dildo stoppen om hem goed te kunnen hanteren. Het merk van de rabbit weet ik helaas niet, maar deze kwam uit een totaal vrouwonvriendelijke seksshop.

h20 patriot vibe

Nog wel eens een blunder meegemaakt op sekstoy-gebied?
Tja, het gevaar bij buttplugs blijft altijd dat er iets wat je niet wilt zien mee naar buiten komt. Je kunt dan een klysma uitvoeren voor je hem gebruikt, maar dat duurt langer als ik nodig heb om even te spelen.

Welk seksspeeltje staat op je wishlist?
Ik heb dus eindelijk de Fairy aangeschaft. Als deze goed bevalt wil ik de Europe Magic Wand ook zeker graag hebben. En ik zou ook nog wel een set tepelzuigertjes willen op de cupping manier die echt enorm hard vacuüm zouden zuigen. En iets wat op die ‘my first double penetrator‘ lijkt (ik houd ook niet zo van die tweede man erbij). En toch ben ik met dank aan jou ook wel erg benieuwd naar de Womanizer en de Stronic Drei. Wie weet nog ooit een lekkere grote vibrator erbij. Eerst de oude eens terugvinden, want ik cam door het hele huis en laat dus ook wel eens wat liggen in kastjes waar ze eigenlijk niet horen, hihi!

En… normaal gesproken zou ik het interview hierbij laten zitten, maar… ik wilde natuurlijk nog wel even weten wat Y. uiteindelijk van de Fairy vond.

fairy wand massager

Nou!!!! Vertel!!!! Hoe vind je ‘m??
Ik heb hem rond lunchtijd al binnen gekregen dus het was wachten tot een half uurtje geleden, het vluggertje in de keuken tussen het bezoek door was zonder succes (ik kan niet geil worden van een berg afwas, hihi). Ik heb alle gordijnen gesloten en ben lekker achter de cam gedoken, dit keer direct naakt. Pornootje aan gezet en heel langzaam alles uitgetest. Ik moest er even aan wennen en miste eerlijk gezegd wel die dikke dildo die ik dus kwijt ben (waar ik overigens al het hele huis naar afgezocht heb maar die ik gewoon niet kon vinden!!). De eerste 3 klanten wisten totaal niet wat de Fairy was en vroegen me hem in mijn kutje te stoppen!!! Ik werd een beetje boos dat ze daarmee mijn moment verpestten, maar dat heb ik gelukkig goed kunnen verbergen. De vierde was geschikt en keek lekker met mij mee. Het was zeker erg lekker! Alleen een minpuntje, het geluid als je hem goed hard aanzet deed me een beetje denken aan dat apparaat waar mijn ouders vroeger de kantjes van het gras mee kortwiekten! Ik ben dus blij dat ik de gewone Fairy heb gekocht en niet die Fairy Turbo, want deze trilt meer dan hard genoeg. Ik moet wel zeggen dat het veel te gevoelig is om hem direct op mijn klitje te zetten, als ik het handmatig doe wordt dat ook te gevoelig. Is dat een kwestie van oefenen of doe jij dat ook niet? Al met al een speeltje dat ik toch best regelmatig zal gaan gebruiken denk ik! Maar eerst een keertje in de privésfeer zonder webcam.

Nee, een Fairy (of Europe Magic Wand) past zeker niet in je kutje! Nou ja, het zou wel kunnen, maar of je er blij van wordt? Ik denk dat je maar lekker moet gaan experimenteren met de Fairy, want ‘de eerste keer’ is hij inderdaad vaak te heftig tegen je klit (zeker op de hoogste stand), maar voor je 2e of 3e of 4e (en zo verder) orgasme is het vaak wel handig. De Europe Magic Wand heeft overigens diepere trillingen dan de Fairy en maakt ook een minder snerpend geluid (maar is nog steeds aanwezig). Heel erg bedankt voor je antwoorden, veel succes met cammen en veel plezier met de Fairy (en de 50 andere speeltjes).

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Y. schreef:

  Hi Luna,

  Ik vind hem super leuk geworden! Ook de fairy heeft zijn dienst bewezen, inmiddels met een beetje babyolie en de juiste stand wordt ik knettergek van het ding!! Heerlijk. Alleen jammer dat hij gelijk een ferme kras heeft als je hem laat vallen, (Niet doen dus) maar gelukkig heeft ie een flinke grote kop :) :)

 2. Y. schreef:

  Nou dit is inmiddels wel een reactie waard.

  Heren, hebben jullie ook zo nu en dan eens last van een chagrijnige vrouw: GEEF HAAR DE FAIRY CADEAU.. Tussen het uitrusten door ben ik een poging aan het doen mijn onderkin weg te trillen hihihi… Dat wil nog niet echt vlotten maar verder een gigantische topper, elke ochtend weer :)

 3. Patrick schreef:

  Te gevoelig? Te veel trillingen van de fairy?
  Koop THE eroscillator! Maar kijk wel even de recensie hier, en lees mijn opmerkingen eronder even. Kost veel,…maar is het wel waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.