TWINKLE TUSH; BEDEK JE KAT Z’N GAT MET EEN BUTTPLUG

Er zijn van die berichten die meteen viral gaan, zoals het bericht dat je tegenwoordig een soortement van buttplug voor je kat kan kopen; de Twinkle Tush.

buttplug voor katten

Het blijkt overigens geen buttplug, maar een sieraad om voor de kont van je kat te hangen, zodat z’n anusje (overigens hebben katten over het algemeen een keurig schoongemaakte kont, dus waarom zou je die verbergen?). En het is allemaal vooral een geintje (al zijn er weer genoeg ‘dierenvrienden’ die lopen te klagen en zeuren en zeiken dat het dierenmishandeling is, zo’n Twinkle Tush. Ik vind het wel grappig en voor $ 5,99 heb je in ieder geval eventjes lol (en een geinige foto).

Overigens zijn er wel genoeg metalen buttplugs met gekleurde diamanten te koop voor mensen (en goh, heel toevallig, die zijn in ‘mijn shop‘ te koop! Die zitten niet alleen lekker, maar staan ook geil. Zodat je partner tijdens het neuken op z’n hondjes niet zo recht, koekoek, in je anus kijkt (al neem ik aan dat je er net als een poes of kat voor zorgt dat je altijd een keurig schoongemaakte kont hebt). Twinkle twinkle!

buttplugs diamant

Dit geeft mij meteen de gelegenheid om m’n buttplug review (van dus zo’n buttplug met diamant) nog een keer te spammen: SEX TOY TEST #25: METALEN BUTTPLUG MET DIAMANT.

En, een column van mijn meest angstige en tevens meest hilarische moment tussen de lakens, het moment dat ik die metalen buttplug met diamant KWIJT WAS (nou ja, kwijt, ik wist waar hij was). Paniek! De column: ZOEKT EN GIJ ZULT VINDEN.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Nikkie schreef:

    Jaaa ik snap de ergenis van het blote katten gat wel! Zo iewl. En wie wilt er nou geen bling ??;)
    Kan zelf nog steeds niet kiezen welke kleur ik aanschaf van de plugs.. Hmm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.