IZIVIBE: EEN VIBRATOR-HOESJE VOOR JE iPHONE

Ik vind jullie allemaal zo lief! Als er berichten over vibrators, seksspeeltjes of dildo’s in de krant of op social media verschijnen, dan denken jullie allemaal aan mij! Zo kreeg ik het bericht over de Izivibe, een soortement van hoesje waarmee je je iPhone verandert in een vibrator toch zeker wel 30 keer doorgestuurd.

iphone vibrator

En omdat jullie mij allemaal zo goed kennen, weten jullie vast ook wel wat ik hiervan vind? Niks! Ik vind het helemaal niks! Er even van uitgaande dat dit geen hoax is, want de Izivibe is nog niet te koop, vraag ik me in Godsnaam af wat de makers van dit product bezield! Een smartphone is een smartphone en een vibrator een vibrator. Als je dingen gaat combineren, dan gaat dat heel vaak mis! Voornamelijk om het feit dat smartphone-makers verstand hebben van smartphones en makers van seksspeeltjes van seksspeeltjes. Een smartphone kun je tegenwoordig gebruiken als afstandsbediening voor sommige seksspeeltjes en dat vind ik zelf al teveel gedoe, maar dat kan ook liggen aan het feit dat ik gewoon oud word. Een vibrator-hoesje! Voor je iPhone! OMG! Je gaat een vochtige omgeving combineren met een product dat absoluut niet tegen vocht kan en zo’n touchscreen werkt ook lekker handig als je die vibrator in je kut hebt en geen knopjes kunt voelen en de trillingen van zo’n iPhone, ja, die zijn ook zo lekker diep dan ook nog een stuk siliconen dat die yukiyuki trillingen moet gaan doorgeven, aaaaaaaarghhhhh!!! Please laat dit een hoax zijn.

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Muisinhuis schreef:

  Hahaha kunnen ze dan beter een vibrator hoesje maken voor de sony xperia z3 die is waterdicht :p

 2. Tessa schreef:

  Hahaha! Dit kan toch niet anders dan een grap zijn!

 3. Patricia schreef:

  Ja dit moet inderdaad een grap zijn lijkt mij en zo hard trilt een iphone nou ook weer niet.

 4. Ricardo schreef:

  Het lijkt nog heet meest op een omgekeerde handspiegel…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.