GIVE AWAY: 2 x BULLET VIBRATOR RO-80MM

giveawayrocksoff
Vorige week schreef ik een review van de Rocks-Off RO-80mm (lees ‘m hier: BULLET VIBRATOR REVIEW #228: RO-80 MM (7 SPEED)) en ik mag er nu 2 weggeven van het mannetje van MyTenga.nl (dankjewel daarvoor)!  Het is geen XXL-vibrator en ze zijn ook niet XXL-duur, maar hé, wie het kleine niet eert… Het is overigens écht een prima bullet vibrator, maar dat had je al gelezen in m’n review natuurlijk! Ik mag er dus 2 weggeven en ik maak de winnaars volgende week maandag bekend (ik ga tussendoor namelijk even een paar dagen naar Londen). Je doet mee in de tombola door een reactie achter te laten!

And… the winners are… Jelle en Amanda! Ik heb jullie inmiddels gemaild voor jullie adres! En dan komen de bullet-vibrators meteen jullie kant op! Gefeliciteerd! En… binnenkort weer een nieuwe winactie!

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Non schreef:

  Hai Luna,
  nieuw in het land van de speeltjes en duizelig van de keuzes die er te maken zijn( ondanks jouw super eerlijke reviews) lijkt het winnen van een vibrator met goede recensie een mooie eerste stap.
  Geniet van Londen!

 2. Ben schreef:

  Dit zou heel leuk zijn, om mijn vrouw eindelijk eens een goede vibrator te kunnen geven, weer een stapje dichterbij het wegdoen van de troep die we nu nog hebben!

 3. Afke schreef:

  Dat is leuk :) Wat moet ik ervoor doen? Een slagzin bedenken? ;)

 4. Laura schreef:

  “Wie ’t kleine niet eert”
  ….. is ’t grote niet weerd.
  Met de fairy (grote) die ik laatst op ‘jouw’ webshop heb besteld, ben ik ook weer opzoek naar een kleine fijne!
  Ik zou graag mijn collectie uitbreiden met deze vibrator, want na het lezen van je review paar dagen terug was ik wel overtuigd :D!
  Veel plezier in London eerst!

 5. Henk schreef:

  Met de vakantie voor de deur is het altijd leuk om een kleine vibrator te kunnen winnen.
  M’n vrouw is intussen helemaal dol op haar wand vibrator, maar die is wat onhandig om mee te nemen, dus zou een kleine erg welkom zijn :)
  Veel plezier op jouw vakantie!

 6. Marjan schreef:

  Natuurlijk doe ik graag mee. Ik wens je heel veel plezier in Londen!

 7. elke schreef:

  Ik wil ik wil ik wil ;)

 8. Anita schreef:

  Yes please!

 9. GJ schreef:

  Verloot je geen weekendje Londen, Luna? Mijn vriendin verjaart volgende week dinsdag en zou er enorm blij mee zijn ;D
  Zo een bullet zou natuurlijk ook kunnen helpen..

 10. Sandra schreef:

  Ja, natuurlijk doe ik heel graag mee :-) Een vibrator heb ik nog niet, dus dit zou harstikke leuk zijn om mee te beginnen. Leuke actie! En natuurlijk een hele fijne trip toegewenst. Ik ben 2 keer in Londen geweest en ik vond het er geweldig!!! De mensen, Londen zelf, het is er heerlijk! Geniet ze!

 11. MZ schreef:

  Mijn vrouw is bijna jarig . Leuke verrassing ;)
  Veel plezier in Londen .

 12. Amanda schreef:

  Ja, ja, ja, jaaaah!!! Zo klinkt het ongeveer als ik klaarkom met deze bullet vibrator ;-D, maar ook al als ik hem win. Ik win namelijk bijna nooit wat, dus ik zal vast helemaal gek worden!

 13. Anna schreef:

  Zou een mooie vervanging zijn van mijn “geducktapete ” vibrator met roosjes… (het is trouwens geen ducktape maar secondelijm). Om hem uit te zetten moet ik hem uit elkaar halen :P En de bullet zou ook een stukje stiller kunnen zijn. (niet meer wachten tot mijn huisgenoot thuis is! wauw!)
  Waar moet je je kapotte vibrator trouwens laten?

 14. Josje schreef:

  Jaaa! Ik zou de bullet ook heeel graag willen winnen :):)!!

 15. Linda schreef:

  Lunaaaa super weer, Ik wil graag mee doen ! Fijne vakantie!

 16. Dennis schreef:

  Leuk voor miin vriendin! Zou haar eerste vibrator zijn, kijken of het bevalt!

 17. Jan schreef:

  Dit zou echt goed staan in onze collectie speeltjes. Mijn vriendin zou hier wel echt blij mee zijn. Pleeeeaaase? ;-)

 18. Jelle schreef:

  Hoi Luna,
  Veel plezier in Londen! Terwijl jij de Big Ben bekijkt zou ik graag mijn vriendin plezieren met een vibrator en mijn eigen klokkenspel..
  Hopelijk ben je onder de indruk van deze slechte zin, want die bullet zou welkom zijn!
  Groetjes!

 19. Anne schreef:

  Hoihoi,
  De speeltjes zijn allemaal nog erg nieuw voor me. Ik volg al een tijdje dit blog en heb er al een hoop van geleerd. Ik heb nog niet de moed gehad om iets te bestellen, maar dat komt vast nog wel. ;)
  In ieder geval heel veel plezier in Londen!

 20. Law schreef:

  Lijkt me leuk om eens te winnen, ik kan er iemand wel een plezier mee doen denk ik zo.

 21. Patricia schreef:

  Hoi Luna,
  Veel plezier in London en ook ik zou deze graag willen winnen en uitproberen!
  Groetjes

 22. Sarah schreef:

  Hai Luna…allereerst héél veel plezier in Londen!
  Ik zou deze vibrator zelf niet kopen…vanwege de batterijen.
  Maar heel eerlijk, mijn nieuwsgierigheid is gewekt doordat je het hebt over een ” pinpoint- orgasme…
  Ik ben iemand die alleen op deze manier kan klaarkomen….en ach….ik wil ‘m best proberen hoor!

 23. Norah schreef:

  Oh, daar zou ik heel blij van worden! Zoiets heb ik nog niet :-) En ik zou het graag uitproberen!

 24. Lori schreef:

  Jaaa! Lekkere winactie. Daar zou ik wel “een paar keer” blij mee zijn ;-)

 25. Pam schreef:

  Hi Luna,

  Geweldige actie i’m in. Best hypocriet eigenlijk dat ik alleen een reactie achterlaat als der wat te winnen valt! Ben denk ik te lui om anders wat te typen… Zal je plechtig beloven om vaker reacties te schrijven want je artikelen boeien me enorm :)

  Greets

 26. diana schreef:

  Hallo Lieve Luna
  Door jou dus de doxy besteld tijd terug……..en mijn lieve vriendin heeft hem van het weekend samen met mij uitgetest…..super super. Aleen we zijn nog steeds gek met onze kleine eitjes…….aleen die stomme draadjes he. Dus deze zou ons ook wel van pas komen.
  Liefs

 27. Christa schreef:

  Pfffieuuw, nog net op tijd! Ik wil graag meedoen en t liefst ook winnen natuurlijk ;-) kadootje voor mezelf <3

 28. Jelle schreef:

  Heee Luna,
  Ontzettend bedankt voor het mooie cadeau.
  We wilden nog even melden, dat er iets mist in je review.. Namelijk het volgende:
  Hij verandert van kleur bij warmte! WHAAAAT?!
  Voegt niet zoveel toe, maar wel leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.