BULLET VIBRATOR REVIEW #228: RO-80 MM (7 SPEED)

Naam: RO-80mm bullet vibrator
Producent: Rocks-Off
Prijs: € 16,35
Formaat: ongeveer 80 mm lang (vandaar de naam)
Batterijen/oplaadbaar: 1 x LR1 (1.5V ‘N’) (meegeleverd) (Thank God)
Het verkooppraatje: ‘Met deze super-sterke bullet vibrator kan je elke man en vrouw aan.
De zeven standen zorgen diversiteit in ritme en kracht.’
Is dat ook zo: Het is een wolfje in schaapskleren
Score: 7.5

ro-80mm-rocks off bullet vibrator

Mijn voorgaande review ging over de Rock-Chick van het Engelse merk Rocks-Off. Was niet zo’n succes, die Rock-Chick (understatement) (de review lees je: HIER). Maar! De bullet vibrator die ik bij de Rock-Chick kreeg, daar was ik wel aangenaam van onder de indruk. Het is de RO-80mm en je kunt ‘m ook los kopen (voor slechts € 16,35).

Ik ben behoorlijk verwend met al die gratis seksspeeltjes die ik opgestuurd krijg. Ik mag de beste van de beste testen en ook de duurste van de duurste (nou ja, de allerduurste van solid gold dan weer niet) (helaas). Maar niet iedereen is in staat om een duur seksspeeltje aan te schaffen, hoe goed ik ‘m ook vind, of hoe graag je ‘m ook wil hebben. Voor de prijs van een vibrator van € 100,- kan een gezin met 2 kinderen 2 weken eten (okay, daar zitten dan wel 2 dagen friet per week bij). Maar toch; goede seksspeeltjes zijn vaak duur.

De RO-80mm trilt niet eens zo heel oppervlakkig

Het valt mij alleszins mee met de buzzy trillingen van de RO-80mm. Okay, okay, de trillingen zijn niet te vergelijken met die van een wand vibrator en ook een gemiddelde vibrator van LELO trilt dieper, maar… ik ben toch echt wel onder de indruk van de power van dit kleine bullet vibratortje. Als je ‘m in je hand laat trillen, dan lijkt het niet meer dan logisch dat-ie buzzy trilt en dat doet-ie ook wel een beetje, maar toch, daaronder zitten toch echt wel wat diepere trillingen (ja, dit blijft toch een dingetje wat erg moeilijk uit te leggen is als je zelf het verschil niet kent tussen buzzy (oppervlakkige) trillingen en diepe trillingen). Maar; valt dus niks tegen. Hij is daarnaast ook best stil (zeker niet dat snerpende geluid dat sommige mini-vibrators kunnen hebben) en de trillingen worden goed doorgegeven door het harde plastic (siliconen absorbeert vaak een groot gedeelte van de trillingen). Al met al dus zeker geen tegenvaller.

Maar… de hamvraag; kun je ermee klaarkomen?

Het antwoord; jazeker! Al heb ik wel even wat meer tijd en concentratie nodig dan bij bijvoorbeeld een Womanizer, Eroscillator of een Europe Magic Wand, maar dat spreekt voor zich (ik bedoel dus; ondertussen naar geile porno kijken). De RO-80mm bullet vibrator heeft 1 knop onderaan en met die knop kun je door de 7 verschillende tril-patronen scrollen. Standje 1 tot en met 3 zijn steady vibraties en 4 tot en met 7 zijn echte vibratiepatronen. Ik vind er zelf niet echt een geil vibratiepatroon tussen zitten, beetje heel saai allemaal. Beetje heel snel. Ik hou van langzaam opbouwende vibratiepatronen, dus van heel zacht naar heel hard en die zit er niet tussen. Maar de keuze voor een vibratiepatroon is dus écht heel persoonlijk. Steady trilstandje 3 deed het uiteindelijk wél voor me. Het puntje van de RO-80mm bullet kun je precies op je clitoris zetten (pinpoint stimulatie), maar dat vind ik dus ook weer niet zo lekker, dus ik moet de bullet een beetje naast m’n clitoris leggen en dan komt het (na een tijdje) allemaal goed.

Het is geen oplaadbare vibrator

Het allergrootste nadeel van de RO-80mm is het feit dat hij niet oplaadbaar is. En over dat verdriet zou ik ook nog wel heen kunnen komen, maar hij doet het op een zogenaamde N-batterij. Dat is een soort halve AA-batterij. En dat is dus een batterij die ze niet standaard bij de supermarkt verkopen. En dat is dus sowieso geen batterij die je standaard in huis hebt (ik niet). Voordeel is wel dat je deze batterij er gratis bij krijgt, zodat je even een uurtje of 1,5 lekker door kunt trillen, maar daarna zul je dus een nieuwe batterij moeten halen. Houd hier rekening mee.

rocks off bullet vibrator ro 80 mm 2

Ook iets om rekening mee te houden; ik testte de nieuwste versie van de RO-80mm! Er zijn nog steeds oude versies op de markt, maar deze oude versie heeft maar 1 trilstandje. Waarschijnlijk verschillen ze niet veel in prijs, dus zorg ervoor dat je de 7-speed-versie koopt (deze trilt dus sowieso beter dan de vorige én hij trilt in meerdere standjes). Hij is trouwens ook waterproof (maar dit heb ik niet getest, want ik ben dus geen bad- of douche-seksliefhebber) En… de 7-speed-versie is er ook in 7 verschillende designs (nu las ik ergens in een Amerikaanse review dat het zo vreselijk gaaf is dat je met je vibrator nu ook een ‘fashion statement’ kunt maken, maar dat gaat mij dus veel te ver).

rocks off bullet ro 80 mm

Conclusie: prima bullet vibrator voor een prima prijs

Mijn favoriete bullet vibrator blijft toch echt de We-Vibe Salsa (of de We-Vibe Tango), puur en alleen al omdat die oplaadbaar is en diepere trillingen heeft. Maar ja, daar hangt dan ook meteen een prijskaartje van € 79,- aan (heb je genoeg geld op je rekening, dan zou ik echt daarvoor gaan). En de RO-80 mm is maar € 16,35 en dat is echt geen geld voor hetgeen je krijgt!

Als je al een goede vibrator in huis hebt, dan kun je deze zeker voorbij laten gaan. Maar ben je nieuw op vibratorgebied,heb je nog nooit iets voelen trillen tegen je klit en heb je niet zoveel geld te besteden, dan is de RO-80mm zeker een aanrader.

DE RO-80MM BULLET VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 16,35) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.