ZOEKT EN GIJ ZULT VINDEN

Ik schreef een tijdje terug over de voorwerpen die mensen in hun reet stoppen of laten stoppen en dat sommige dingen daar niet geschikt voor zijn en dat je dan op de EHBO kunt belanden. Mijn tip was toen; gebruik altijd seksspeeltjes! Ik wil daar graag een tip aan toevoegen; een buttplug is een buttplug. Een buttplug is geen anaaldildo of anaalketting. De bedoeling van een buttplug is dat je ‘m ingeplugd laat zitten. Daarom zit er ook het woordje ‘plug’ in ‘buttplug’. Aan deze tip heeft vooral mijn verkering heel veel in de toekomst. En ikzelf dus uiteindelijk ook.

Onlangs waren de verkering en ik lekker bezig met dat wat wij samen het beste kunnen en toen hadden we die prachtige, zilveren buttplug erbij gepakt.


Niks mis mee, hartstikke en leuk en het glittert en glimt ook zo fijn en het was allemaal heel geil en gezellig, tot de verkering de buttplug als een soortement van anaaldildo ging gebruiken en er dus een in- en uitgaande beweging mee ging maken en dat voelde op zich wel lekker, maar dat is dus niet de bedoeling van een buttplug, want je hebt niet echt houvast aan die leuke glittersteen natuurlijk en na een tijdje was de buttplug ineens kwijt.

Nou ja, kwijt, we wisten allebei waar hij was.

Grote paniek.
Bij mij.
Niet bij de verkering, want die dacht dat hij ‘m er wel even uit zou vissen, maar dat ging dus niet. Dat ging dus niet! Dat ging dus niet! Er zat een buttplug in mij, maar dan ook echt volledig in mij en we kregen ‘m er niet meer uit en ik zag ineens allemaal plaatjes uit biologieboeken van vroeger en iets met peristaltische bewegingen de andere kant op en dat ik ‘m er nooit, maar dan ook nooit meer uit zou krijgen en dat-ie eruit gesneden moest worden.
Grote paniek.

Op de douche volgde daarna een solosessie waarover ik niet teveel in details wil treden, maar het komt erop neer dat als je maar hard genoeg wil, dat zo’n anale fistfuck geen enkel probleem hoeft te zijn!

Toen ik 10 minuten later en met een hartslag van boven de 200 weer in bed kwam liggen, trof ik de verkering daar nog steeds botergeil aan. “Man, Jesus, Christus, ik was bang! Oh, ik zag mezelf al richting de EHBO gaan en daar dan… ooh, gênant, gênant!”, kermde ik. “Waar heb je de buttplug?”, vroeg hij . “Op het nachtkastje gelegd, waarom?” “Geef eens, dan stop ik hem er weer in.” “Wat?! Doe even normaal man, weet je wel hoe bang ik was?” “Schatje, dit is hetzelfde als met paardrijden, als je er vanaf bent gevallen, dan moet je er meteen weer bovenop.”

Had-ie een punt mee.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Els schreef:

  hihihi, oh luna wat heb ik moeten lachen met dit stukje maar ik kan me volledig voorstellen dat het op dat moment alles behalve leuk is :) heb je toen zoals je vriend voorstelde direct opnieuw geprobeerd of toch nog even laten rusten?

 2. Jaap schreef:

  OMG, wat had ik met je te doen.
  En goed om te lezen. Zal er rekening mee houden bij/met mijn vriendin.
  Namens haar belang, dank je voor het delen.

 3. Jan schreef:

  De humor waarmee je schrijft… hilarisch ;-)

  • Luna schreef:

   Dankjewel! Ik ben nog steeds wat bang als het op anaalspeeltjes aankomt… graag een GROOT handvat eraan… of een hele vent, ook goed ;-)

 4. laura schreef:

  Oh dit is echt zo grappig, maar wel een beetje zielig voor je Luna! Ik ben erg blij dat hij wel weer veilig en wel eruit kwam. Maar wat ik me dus afvroeg, die zilveren plug, kan hij ook echt niet naar binnen schieten als hij gewoon normaal zo zit? Want het diamanten stopdeel lijkt me toch wel erg klein.. Wel echt de mooiste plug die ik gezien heb, hij gaat op mijn kerstlijstje!

  • Luna schreef:

   Als je er vanaf blijft, dan blijft-ie keurig zitten… maar mijn J. ging ‘m als vibrator gebruiken, dus op en neer en dat kan dus niet :-)

 5. Anna schreef:

  ow shoot dit herken ik zo erg… spaans benauwd krijg je het ervan :$
  Daarom durf ik eigenlijk niet meer aan de buttplug, terwijl t ongelofelijk goed voelt…
  Ik had eerst een rubberen iets flexiblere, maar wat zeg jij Luna? Dat metaal toch iets beter werkt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.