WTF WOENSDAG: EEN VOORHUIDJE VAN SILICONEN

voorhuid moreskin

Ik kreeg een linkje naar bovenstaand product doorgestuurd van J.T. met de mededeling; ‘Echt iets voor de WTF woensdag.’ Sindsdien ben ik van slag. Een ‘speeltje’ dat je op je pik kunt zetten zodat het lijkt alsof je weer een voorhuid hebt? Of zoiets? Het is de Moreskin van het merk Oxballs. Why! Tell me why!

Ik was even vergeten dat een behoorlijk percentage van de Amerikaanse mannen waarschijnlijk besneden is (en Oxballs is een Amerikaans bedrijf). En waarschijnlijk is een nog groter percentage van de Amerikaanse gays (Oxballs richt zich voornamelijk op gays) besneden. Okay, dit zijn allemaal aannames en ik heb niet echt zin om de juiste percentages te gaan zoeken (een zeer groot gedeelte van de Nederlandse sekstoystesters is namelijk erg lui).

Maar goed; met de Moreskin kun je dus je besneden piemel weer een soortement van veranderen in een niet-besneden piemel. Voor de ‘foreskin fanatic’, zoals ze het bij Oxballs zelf noemen. Eh, okay. Ze maken het nog veel plastischer met hun wervende tekst: ‘Does the sight of a droopy snout leakin’ precum get your mouth watering? Can’t get enough uncut meat? Well, you’re in luck cuz at Oxballs, we think foreskin is fuckin’ fantastic! We’ve tried all the restoration techniques out there but sadly, to no avail… we finally decided to say ‘fuck it’ and make some foreskin of our own!’ Eh, okay.

Dus voor alle besneden mannen die wel eens willen ervaren hoe het is om met een niet-besneden piemel rond te lopen dan is dit waarschijnlijk het product dat het meest in de buurt komt? I’m so confused.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. DeArie schreef:

  En ik zie dat silicone ding al achterblijven bij een flinke ‘sessie’ .. dan is het zoeken maar!?

  • Laura schreef:

   Oh wat een uitvinding :0 Maar inderdaad deArie, ‘Oeps schat, ik ben mijn voorhuid in jou kwijt’, heel fijn haha. Maar goed, ik neem aan dit product niet voor inwendig gebruik bedoelt is:’).

   Ik vind het overigens wel zielig dat iedereen in Amerika zo’n beetje besneden is. Ik zou ook echt niet weten hoe het betere mond en hand werk met een onbestreden piemel in zijn werk gaat

 2. Linda schreef:

  Ja hoor, niet van echt te onderscheiden….

 3. Ricardo schreef:

  Altijd als je denkt dat het niet vreemder kan…. scary!

 4. Tessa schreef:

  Ik vind het wel grappig eigenlijk :D Ik had er nog nooit over nagedacht, maar mss voor mannen die al als baby besneden zijn, dat ze zich idd afvragen hoe dat dan voelt, voorhuid. En er staat ook dat als je dit vaker/langer draagt, dat je eikel dan gevoeliger kan worden. Kan me voorstellen dat dat best leuk kan zijn :D
  Leuk om te zien wat ze allemaal bedenken hoor :D

 5. Bart schreef:

  Dit is echt iets voor de wtf woensdag inderdaad.. Ernstig wat toch een goed aangeschreven bedrijf hier verzint. Hoop dat ze hier niet op doorgaan en dat het dus ook zeker niet aanslaat

 6. Muisinhuis schreef:

  Haaaaahaha net echt…. NOT

 7. Mark schreef:

  Ik denk dat, als dit ding blijft zitten, wel eens zou kunnen werken om het orgasme van sommige mannen uit te stellen? Ik roep ook maar wat natuurlijk!

 8. Marjan schreef:

  Maar zodra je lekker met die piemel bezig bent, is toch het eerste wat je doet, de voorhuid naar achter halen zodat je die blote eikel lekker kunt likken of kussen of zo? In dit geval haal je dus die siliconen voorhuid weer weg, leg je hem dan op je nachtkastje of zo? Of zit er een standaard bij zodat je hem leuk als lampekapje kunt gebruiken?

  Wat een non-product zeg….
  xx

  • Tessa schreef:

   Misschien is het heel lekker met wat glijmiddel erin en dan aftrekken ofzo? Zonder voorhuid is aftrekken toch wel heel anders… Ik heb ook geen idee. Maar als mensen er blij van worden, waarom niet? :D

 9. Ilse schreef:

  Ik vind dit maar een verwarrend product. :’) De discussie onder de blogpost is dan wel weer leuk om te lezen!

 10. Patricia schreef:

  Hmm ook ik zie het nuttige er niet echt aan. Lijkt mij niet het gevoel geven wat een echte voorhuid geeft ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.