DRAADLOZE HITACHI MAGIC WAND NU OOK IN NEDERLAND!!!

Ik kreeg een mailtje: ‘Hoi Luna, het heeft even geduurd en je hebt hem (helaas) al getest maar de draadloze Hitachi Magic Wand is nu ook in Nederland te koop!’

hitachi magic wand draadloos

Nu heb ik ‘m helaas (nog) niet getest, maar er staat al wel een review van die draadloze Hitachi Magic Wand online op deze site. Hoe dat kan? Nou! Toen de draadloze Hitachi Magic Wand (een mondvol en een handvol) werd gelanceerd in Amerika heeft J.T. de fabrikant aangeschreven, maar die wilde geen review-exemplaar sturen, want deze verbetering van de originele Hitachi Magic Wand zou toch niet op de Europese markt komen. Hij had dus niks aan een review op een Nederlands blog. Maar… J.T. wilde deze wand vibrator toch testen en bestelde er toen zelf eentje via Ebay. Dat noem ik nog eens een hart voor de zaak hebben! Je leest zijn (en uiteraard mevrouw J.T.’s bevindingen: HIER). Maar… het is het mannetje van Bol.com dus uiteindelijk wél gelukt om ‘m te importeren. Hoera!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik er ergens wel van baal dat ik deze draadloze Hitachi Magic Wand niet zelf in huis heb, want draadloos is een stuk handiger in bed (en op de bank en in de tuin of in de auto), maar ik moet vooral niet zeiken of klagen, want ik heb genoeg wand vibratoren in huis (een stuk of 6). Maar! Mocht je zelf van plan zijn om een goede wand vibrator aan te schaffen, dan is deze draadloze (en dus oplaadbare) Hitachi zéker het overwegen waard.

DE HITACHI MAGIC WAND RECHARGEABLE IS HIER TE KOOP (€ 179,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Marjan schreef:

  Het feit dat hij dus nu ook in Nederland is te bestellen is al heel fijn! Ik heb zelf (nog?) geen problemen gehad met de lengte van het snoer van mijn EMW… maar die vibratiepatronen van de draadloze versie lijken me dan wel weer heel erg fijn….. Nou ja, als het goed is heb ik nog heel wat verjaardagen in het verschiet… dus ik zet hem op mijn verlanglijstje!

  Xx liefs

 2. Muisinhuis schreef:

  Zou hij dan wel net zo krachtig zijn ??

 3. sofie schreef:

  Oeps, toch nog een beetje sparen dan.

 4. J.T. schreef:

  Ja. Net zo krachtig. Je kunt hem ook met snoer gebruiken..
  Kop is egaal dus makkelijker schoon te maken.
  Topper (mss kan het mannetje van Zoemmmmm er eentje sturen aan Luun)

 5. Ier schreef:

  Ach, dat mannetje kan er toch vast wel eentje missen? ;)

 6. Edwin schreef:

  Goeie upgrade van HITACHI om hem draadloos te maken ! Ben inderdaad wel benieuwd of Luna deze net zo fantastisch vindt of misschien wel beter dan de voorloper met draad.

 7. BJ schreef:

  Het kost wat maar dan heb je ook wat!

  Off-topic waar is het forum eigenlijk gebleven?

 8. Tessa schreef:

  Kunnen we stemmen, zodat het mannetje van Zoemmm gewoon alsnog zo’n hitachi naar jou opstuurt Luna? Ik zou ook graag een uitgebreide review van jou lezen :D

 9. Olove schreef:

  Passen de opzetstukken ook op de draadloze? En is echt het enige verschil de draad? Ik wil mijn vrouw een wandvibrator cadeau doen en vraag me af welke het moet worden. Ik hoor zoveel positieve berichten over de EMW en als die er nu ook zonder draad is ………..

 10. Bart schreef:

  Ow heerlijk als zoiets draadloos is. Als het inderdaad dezelfde kracht heeft zijn er alleen maar voordelen!

 11. E.G. schreef:

  We gebruiken een EMW ook om elkaar mee te treiteren. Kan je heerlijk iemand mee wakker laten schrikken. Of tijdens het tandenpoetsen; met een mond vol tandpasta kan je weinig protesteren. Op het puntje van je neus is ook erg irritant.
  On topic: dat gaat draadloos natuurlijk nog beter!

  • lola schreef:

   Haha, klinkt alsof jullie wel een hoop lol van die EMW hebben! Ik moest hier om lachen, kreeg er gekke mentale beelden bij van iemand die met een tandenborstel in de mond achterna gezeten wordt

 12. Mandy schreef:

  Omdat mijn palmpower (met koort) stuk was gegaan mocht ik onder de garantie “upgraden” naar de palmpower recharge. Deze is best goed hoor, maar viel in het niets bij die met koort. Inmiddels is die met koort dan ook weer terug. :-) Om de cult en reviews blijft de europe magic wand wel kriebelen in mijn achterhoofd maar draadloos? (sowieso heb ik een aardige lijst aan toys die ik wil… dus vraag ik me ook af of dit anders genoeg is van de wands)

 13. Patricia schreef:

  Ja ben benieuwd hoe lang deze het volhoud zonder snoer voordat hij leeg is en of hij net zo krachtig is.

 14. ilipili schreef:

  Ik stem voor nog een review van deze nieuwe versie Luna! Hoe meer reviews van jou hoe beter!

 15. Ricardo schreef:

  Tof, dat wordt nog eentje voor op het verlanglijstje hier. We wilden de originele Magic Wand niet aanschaffen omdat de stroomdraad ons niet echt stemmingsvermogend leek ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.