SWIRL TOUCH – VIBRATOR REVIEW #630

Naam: Swirl Touch
Producent: Cloud 9 Novelties
Prijs: € 89,95
Formaat: 21 cm x 2,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Swirl Touch combineert vibratie met rotatie voor een optimale stimulatie.’
Is dat ook zo: Jazekers!!
Cijfer: 9

Dit is een afbeelding van swirl touch cloud 9 novelties vibrator

Soms heb ik mijn sextoytestende leven volledig onder controle, maar meestal eigenlijk niet. Soms weet ik precies welke toys ik nog in huis heb liggen die getest moeten worden en soms kom ik er ineens achter dat ik een toy heb liggen waarvan ik niet eens meer wist dat ik ‘m had aangevraagd! Onderin een doosje vond ik de Swirl Touch en die heb ik toch echt zelf aangevraagd bij Easytoys.nl! Kon ik me dus niks meer van herinneren! Zonde! Want de Swirl Touch is echt goed!!!

De Swirl Touch heeft dus weinig indruk op gemaakt toen-ie binnenkwam. Doosje gecheckt, bedacht dat het de zoveelste bewegende vibrator was, weggelegd en nooit meer aan gedacht. De Swirl Touch is een toy van het merk ‘Cloud 9’ en dat is geen bekend merk, maar ik testte al eerder de Mushroom Massager van ze. Die vond ik leuk (MUSHROOM MASSAGER – SEXTOY REVIEW #614). Maar de Swirl Touch is veel leuker.

Verpakking en eerste indruk van de Swirl Touch

De verpakking van de Swirl Touch is niet heel erg bijzonder. Gewoon een kartonnen doos met kijkvenster. In de doos een stuk plastic met daarin de toy, een oplaadsnoertje voor USB en een opbergzakje. Het oogt allemaal niet bijzonder chique.

Dit is een afbeelding van verpakking swirl touch

De Swirl Touch zelf ziet er prima uit. Een vibrator van gemiddeld formaat, met een goede ergonomische vormgeving! Een leuke ‘swirl’ oftewel een leuke krul. Ik heb een turquoise versie, maar deze toy is ook te koop in het paars. En hoewel het er allemaal tof uitziet heb ik niet meteen een WOW-gevoel.

Ik zet ‘m aan en OMG

Wanneer ik de Swirl Touch aanzet begint-ie een waanzinnig partijtje te bewegen en vibreren. De kop van de Swirl Touch draait als een gek op-en-neer of hij draait rondjes, geen idee. Het voelt allemaal wat ongecontroleerd. Op de verpakking staat ‘gyrating swirling action’ en ‘gyrating’ betekent ‘ronddraaien’. Gevalletje OMG-dit-kan-niet-de-bedoeling-zijn. Hij doet het heel hard en fel en het eerste wat in me opkomt is: wil ik dit wil in mijn vagina? Zit mijn kutje hierop te wachten? Ik denk het toch niet! Dit is veel te raar en deze rare bewegingen in combinatie met de mwaaah-verpakking en het feit dat ik dit merk niet goed ken doet me denken: een yukiyuki-ding. Maar niets blijkt minder waar!

Dit is een afbeelding van swirl touch vibrator

Ik breng de Swirl Touch in

Omdat de Swirl Touch nogal heftig beweegt, moet ik ‘m eerst inbrengen en daarna pas aanzetten. Ik ben ietwat bang voor dat wat gaat komen als ik ‘m aanzet, maar… HAAAAALLLEEEELUUUUJAAAA! Dit is goed! Dit is heel goed! Dit is precies de bedoeling van G-spot-stimulatie!!! Ik moet de vibrator even ietsje naar beneden trekken, zodat-ie niet tegen m’n A-spot (die zit helemaal bovenin, tegen je baarmoeder aan), maar tegen m’n G-spot ronddraait, maar dan is het JACKPOT. Precies goed.
Ik zou het gevoel niet willen omschrijven als ronddraaien, maar eerder als heel intens masseren. Hij doet dit in verschillende standjes en ze zijn allemaal lekker (en intens), maar de steady vind ik het prettigst.

De Swirl Touch schijnt ook te kunnen vibreren, maar ik moet eerlijk zeggen; ik merk er weinig van. Het eventuele vibreren wordt volledig overschaduwd door het ronddraaien! En dat is dus in a good way! Puur en alleen van dit ronddraaien kan ik geen orgasme krijgen, maar dat kan ik sowieso niet van alleen vaginale (G-spot) stimulatie. Maar de Swirl Touch in combinatie met m’n Satisfyer Penguin (die zit tuutjes-technisch in de weg)? Of met m’n vingers? Of de We-Vibe Gala? BINGO! Blended orgasms, yesssss!!!

Oral Stimulation? Hoe bedoel je?

Op de verpakking staat-ie weer hoor! De bekende aanprijzer van zo ongeveer 50% van de sextoys: ‘Stimulates Oral Stimulation’. Ehhhhhh?? Voor de zoveelste keer; hou nou toch op met het vergelijken van de stimulatie van een seksspeeltje met de stimulatie die een tong en een partner kunnen geven. Waarom het genot dat een seksspeeltje je kan geven niet zien als iets unieks? Want het is ook iets unieks! Geen partner kan je het gevoel geven dat een toy je kan geven en geen toy kan je het gevoel geven dat een partner je kan geven. Klaar.

Dit is een afbeelding van oral stimulation

Een toy die kan vingeren!

Dat gezegd hebbende; deze toy kan wel iets wat nog geen enkele andere toy die ik heb getest kan! Hij kan namelijk een soort van ‘vingeren’. En ik weet het; eigenlijk is deze toy bedoeld voor het stimuleren van je G-spot, maar ik heb ontdekt dat hij het ook heel erg prettig doet als vinger-simulator! Als je de ronddraaiende kop tussen je schaamlippen plaatst dan beweegt hij erg snel over je clitoris heen. Heel erg snel! En juist dat snelle, dat blijkt een schot in de roos! Het is echt een soort van ‘wrijven’ te noemen.

Dit is een afbeelding van swirl touch g spot vibrator 2

Ik weet niet hoe anderen vingeren (vingeren lijkt haast een vergeten woord, het is tegenwoordig allemaal masturberen en selflove), maar ik vinger altijd door 2 vingers (wijs en middel) snel op en neer te bewegen (nou ja, van langzaam naar snel) op m’n klit. En… de Swirl Touch is qua breedte vergelijkbaar met 2 vingers en kan net zo snel op en neer en vooral; houd dit in een constant ritme vol! Orgasme? YES!

Ik had echt weinig hoop voor deze toy toen ik ‘m voor het eerst aanzette, maar het feit dat hij ook nog eens zeer fijn is op m’n clitoris is een zeer welkome bonus!

Kleinigheidje houd je toch!

Er valt toch ook best wel wat aan te merken op deze toy. Om te beginnen maakt-ie nogal wat herrie. Het is een geluid dat moeilijk te negeren is. Maar toch, maar toch… het gevoel is zo prettig dat ik het geluid enigszins voor lief neem. Maar mocht er een 2.0 versie komen, of mochten er andere sextoybedrijven zijn die iets vergelijkbaars maken; let even op het geluid, een stille toy maakt het allemaal een stuk aangenamer.

Dit is een afbeelding van knopje swirl touch
Hij heeft maar 1 knopje, dat is wel een beetje jammer.

Ook een minpuntje is het feit dat de Swirl Touch maar 1 knopje heeft. Dat is altijd een beetje jammer bij toys, want je kunt niet terugscrollen naar een vorig standje, maar moet het hele menu door. Maar… ook dit minpuntje kan ik eigenlijk wel vergeven, omdat de Swirl Touch dus zo prettig stimuleert, zowel tegen m’n G-spot als tegen m’n clitoris!

Conclusie

Ik dacht echt met een yukiyuki-toy te maken te hebben, maar de Swirl Touch van Cloud 9 Novelties is misschien wel de verrassing van het jaar! Vergeet de aanprijzing ‘simulates oral stimulates’, vergeet het geluid (al is dit een dingetje waar je je aan zou gaan kunnen storen) en verwacht een toy die zowel je G-spot als je clitoris op een bijzondere manier zal stimuleren! Hij vibreert niet, maar hij masseert je supersnel en supereffectief!

Update: Ik kom er ineens achter waarom de stimulatie van deze toy zo lekker en goed is! Het lijkt wel een XL Zumio! De Zumio is een toy voor extreme pinpoint-stimulatie met heel klein ronddraaiend topje… de Swirl Touch is veel groter, maar maakt dezelfde beweging! WOW!

DE SWIRL TOUCH IS HIER TE KOOP (€ 89,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Marc schreef:

  Heb je deze wel eens getest voor je man?
  De OTOUCH Airturn2
  Nie normaal zo lekker :-)

 2. Anne schreef:

  Och, dat ga ik uittesten. Ik had hem al gekocht toen MissPoppie hem aanraadde maar ik heb hem enkel intern getest.
  Hij maakt inderdaad zoveel geluid dat hij niet te gebruiken is als de kinderen in huis zijn :(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.