HELP, M’N WOMANIZER IS KAPOT! WAT NU?

 

Om te beginnen! Ik hou van het merk Womanizer! In 2014 zorgde dit merk voor een ware revolutie op sexgebied door met de eerste sextoy op luchtdruk te komen. En het zorgde ook voor een revolutie in mijn slaapkamer, want wat een gamechanger was en is de toy! Honderden orgasmes dank ik aan Womanizer! Waarvoor dank! En kusjes! En R.E.S.P.E.C.T.!

De afgelopen 6 jaar hebben verschillende bedrijven de luchtdruk-stimulatie van Womanizer proberen te kopiëren, maar eigenlijk is er nog geen enkel merk in geslaagd om zulke toffe en briljant stimulerende toys te ontwerpen als Womanizer. En juist daarom vind ik, en vonden wij (Tess van Tesstesst.nl en Ruud van Misspoppie.be), het zo ontzettend lastig om te merken dat de speeltjes van Womanizer de laatste tijd niet meer zo stabiel zijn als vroeger.
Mijn eigen Womanizer Premium begon te ‘stotteren’ in de lagere standjes en het –knopjes van mijn Womanizer Duo doet het soms wel, maar vaker gewoon niet. Tess heeft al meerdere keren een Womanizer Premium gekregen en ze gingen iedere keer stuk (of deden het niet vanaf het begin). En ook Ruud merkt dat er in de winkel waar zij werkt regelmatig Womanizers worden teruggebracht.

Nu is Womanizer ook een merk dat gigantisch veel verkocht wordt, dus het is logisch dat er dan ook meer worden geretourneerd, maar wij merken dat de ‘onregelmatigheden en defecten’ iets te regelmatig bij onszelf, in onze vriendenkring, maar ook bij jullie, lieve lezers en lezeressen voorkomen. Vandaar deze vlog.
Wij hebben contact opgenomen met WOW Tech (het bedrijf achter o.a. Womanizer en We-Vibe) en uiteraard nemen zij klachten ontzettend serieus en zijn ze op zoek naar de reden voor de stijging in defecten! Zij ontvangen (eventueel) graag je kapotte Womanizer (of andere WOW Tech-toy), zodat ze die kunnen onderzoeken om te kijken wat het probleem is. Uiteraard sturen ze meteen een vervangexemplaar! Hoe dat werkt? Ik knip en plak:

For any of your readers who suspect they may have received a faulty product, we invite them to follow the steps below for Product Replacement:
1. Contact us via email (care@womanizer.com) or call us ( +49 (0) 30 95999 3810) and quickly describe the issue (which is vital for our quality management).
2. Our Customer Care team will send you a warranty form where you enter your address, the product name/ model and a proof of purchase.
3. The replacement request will be created in our system and within a few days a new product will be sent out free of charge.

Dus! Heb jij zelf een niet-goed functionerende Womanizer (of andere toy van Wow-Tech)? Volg de instructies hierboven en je hebt binnen no time een nieuwe thuisbezorgd! En doe dit alsjeblieft, voor jezelf (want hé, het leven is een stuk leuker met een goed-functionerende Womanizer), maar ook voor Womanizer, want zij willen graag weten waar in het productieproces er dingen (eventueel) zijn fout gegaan. Zodat Womanizer de kwaliteit kan blijven leveren die ze ook willen leveren!
Vind je het lastig om een sextoy terug te sturen? Probeer het toch te doen en je ‘gêne’ aan de kant te zetten. Je speeltje wordt ontsmet en het mannetje (M/V) dat er verantwoordelijk voor is heeft vast al veel meer toys opengeschroefd dan de jouwe.

Heb je problemen met je Womanizer (of andere WOW Tech-toy) laat het mij, laat het ons weten! We helpen je graag verder! Maar laat het vooral ook weten aan WOW Tech zelf, of aan de shop waar je je toy gekocht hebt. Want een seksspeeltjes is uiteindelijk, net als een koffiezetapparaat of een stofzuiger, een apparaat dat je leven leuker en gemakkelijker moet maken. En als je koffiezetapparaat of stofzuiger stuk is, dan ga je ook gewoon terug naar de Blokker!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. DP schreef:

  Wel goed dat een bedrijf als WOW-tech dit doet. We leven veel te veel in een wegwerp maatschappij. Misschien kunnen jullie drieën een Sire spotje opnemen voor “Waardeer het. Repareer het.”

  • Luna schreef:

   Hahahaha! Dat is wel een goeie! Je hebt hier in Tiel bij de kringloop van die inloop-dagen waarop mannetjes (hier toch echt een M en geen M/V) apparaten voor je kunnen fixen… zou op zich wel leuk zijn als ik een keer met een Womanizer binnen kwam lopen!

 2. Essie schreef:

  Hey Luna, ik had al in 1 van jouw reviews een comment geplaatst over dat stotteren. Zeer hinderlijk inderdaad! Bij de winkel uiteindelijk het effect kunnen nabootsen en een nieuwe gekregen. Fijn dat het nu rechtstreeks kan, mocht het ooit nog voorkomen.

  • Luna schreef:

   Ja, het kan rechtstreeks, maar je kan natuurlijk ook nog steeds naar de shop terug waar je ‘m gekocht hebt… die weten ook van de goede return policy van Womanizer! En ja, het is af en toe lastig om dat stotteren te reproduceren om het moment dat je wil dat hij het ‘fout’ doet, maar als je ermee ligt te spelen, dan gaat het vanzelf fout ;-)

 3. JPW schreef:

  Misschien een stomme vraag maar kan je het ook laten horen hoe dat stotteren klinkt? Is dat überhaupt te horen? Wij hebben er ook eentje waarvan het knopje niet helemaal jofel lijkt te zijn maar nu twijfelen we ook aan het gevoel/geluid?

  • Luna schreef:

   Het is nogal lastig om in beeld/geluid te brengen! Maar het ‘zuigen’ moet in een vloeiende beweging gaan, steady dus… het stotteren kun je voelen doordat het ineens een soort patroon lijkt te zijn… stotteren dus… bij mijn kapotte Womanizer Premium gaat het vooral mis als ik van 1 naar 2, naar 3 naar 4 en dan weer terug wil… het terugschakelen zorgt bij mij voor stotteren in standje 3 of 2… het ‘probleem’ is dat ik van dat stotteren ook een orgasme kan krijgen, maar het is dan niet zo smooth als ik zou willen… ik heb niet meer het gevoel dat ik de controle over de toy heb…

 4. Essie schreef:

  Als ik het geluid zou uitleggen is het normale geluid prrrrrrrrrrr en klinkt het stotteren als een ouwe stationair draaiende bromfiets ;-)

 5. Lol schreef:

  Gefeliciteerd met de pergola

 6. Leonie schreef:

  Ja! Ik ben dus niet gek. Vorige week kreeg ik de Womanizer Classic cadeau. De eerste keer werkte het prima. Maar sindsdien gedoe. Het ding maakt ongelooflijk veel lawaai. Echt ratelend. Ook vibreert het hele apparaat wat volgens mij niet klopt. Het pulseren (ik noem het maar even zo) is verder niet constant. Dan weer hard, zacht, hard. Heel frustrerend, dat hoef ik niet uit te leggen. Ook merk ik niks van de 8 standen. Het is of zacht of heel (veeeeeeel te) hard. Omdat ik zo lang probeer om het goed gepositioneerd te krijgen en om toch dat hoogtepunt te krijgen, doet het gewoon pijn. Ik dacht eerst dat ik het niet snapte of dat ik niet geschikt ben voor dit apparaat , maar nu ik dit lees, is er denk ik meer aan de hand. Ik ga contact opnemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.