SEX TOY TEST #98: JIMMYJANE, HELLO TOUCH

Naam: Hello Touch
Producent: JimmyJane
Prijs: € 43,95 (maar Thank God nergens meer te koop)!!!!
Formaat: one size fits only childrens fingers
Batterijen/oplaadbaar: 2 AAAA-batterijen
Het verkooppraatje: ‘Twee vibratoren in elastische silicone hulzen, waarmee je met een natuurlijke aanraking, een bovennatuurlijke sensatie gaat beleven.’
Is dat ook zo? Zucht
Aantal punten: 1/10

Dit is een afbeelding van de hello touch van jimmy jane vibrator hand

Ik word een beetje moe van verkooppraatjes die het hebben over de ‘bovennatuurlijke’ prestaties van een seksspeeltje. Zolang ik nog nooit een alien from outerspace tussen m’n lakens heb gehad valt het met die bovennatuurlijke prestaties vies tegen. Seks is lekker, heel lekker, superlekker, megalekker en de trillingen zijn goed, diep, beter of geweldig. Maar bovennatuurlijk? Donder op.

Ik weet dat de sekstoy-shops de meeste verkooppraatjes gewoon copy-pasten van de producenten van de toys, zonder er verder bij na te denken (en dat kan ik ze ook niet kwalijk nemen, want ze hebben meer te doen), maar hallo! Op deze manier komt er zoveel onzin bij een product te staan! Zo meldde de hoofdredacteur van www.gizmodo.com (toch een vooraanstaande site als het gaat over gadgets) over de Hello Touch: ‘This may be the best sextoy ever invented.’ Nou, maybe NOT dus. Definitely NOT dus. En de mening van Gizmodo, alsmede alle bullshit die JimmyJane zelf over haar Hello Touch verkondigt wordt gewoon klakkeloos overgenomen door weet ik veel hoeveel websites. Zonder ‘t apparaat getest te hebben.

De Hello Touch is een apparaatje dat je over 2 vingers schuift (volgens de makers kun je elke vinger kiezen die je wil, dus ook je duim). Vanuit je vingers lopen dan 2 draadjes die verbonden zijn met een klein motortje. Dit motortje past precies in een soort rekbare polsband die je dus om je pols draagt. Op deze manier zijn er dus 2 vingers verandert in 2 trillende vibratortjes en je kunt die vibratortjes over je eigen lichaam of over het lichaam van je bedpartner bewegen. Je zou zelfs een vinger in een kutje kunnen brengen om zo tegen de G-spot aan te trillen. Tot zover eigenlijk best een leuk idee. Jaren geleden kwam de Fukuoko op de markt; een soortgelijk product met 3 dingen die je om je vingers kon schuiven. Inmiddels is de Fukuoko getransformeerd tot een soort ski-handschoen met 5 trillende vingers.

Dit is een afbeelding vande jimmy jane hello touch

De Hello Touch ziet er best leuk uit, voor 10 seconden

De Hello Touch ziet er een stuk vriendelijker en vrouwelijker uit dan de Fukuoko (ik bedoel; een ski-handschoen tussen je benen!), maar daar houdt het dan meteen op qua pluspunten. Nog even een wervende tekst van de Hello Touch-producenten: ‘Dit intuïtieve ontwerp is voorzien van een paar ultra-compacte Vibration Pods, elk ingesloten in een soepel siliconen Fingerpad. Jimmyjane heeft elke dimensie geminimaliseerd, zodat je krachtige sensaties kunt leveren waar je handen maar kunnen reiken, zonder beperkingen.’ Ha! Haha! Hahahahaha! Ik snap niet eens wat ze met die tekst bedoelen, maar laat ik het even over de beperkingen hebben van de Hello Touch, want die zijn er dus wel degelijk. De bloedtoevoer naar mijn vingers stopte ongeveer 3 minuten nadat ik de ‘ultra-compacte Vibration Pods’ om die vingers had geschoven. M’n topjes liepen rood aan, werden gevoelloos en ik kon niet anders dan de Hello Touch aan de kant flikkeren. De verkering, in het bezit van iets dikkere vingers dan ik, kon de Hello Touch slecht 10 seconden om z’n vingers dragen. Een soort cockring voor je vingers. Maar dan anders.
Dit is een afbeelding van tumblr inline mo9qdblciu1qz4rgp

Ik word hier zo moe van! Heeft nou niemand daar bij JimmyJane dit product getest? Heeft nou niemand dit product mee naar huis genomen? Of zijn de ‘ultra-compacte Vibration Pods’ alleen om de vingers van Chinese kindjes van een jaar of 7 geschoven qua klinische tests?

De trillingen zijn ook al KUT

Heb ik het nog niet eens gehad over de trillingen die zeer minimaal zijn. Ze trillen wel en doen dat op 4 AAAA-batterijtjes die gelukkig meegeleverd worden, want die heb ik niet standaard in huis (wie wel?). Aangezien je het motortje (met die AAAA-batterijtjes) om je pols draagt snap ik niet waarom er niet gewoon AA- of AAA-batterijen is gekozen, want dat zijn standaard-batterijen. Nog zo’n wervende tekst: ‘De Hello Touch levert meer dan drie keer de kracht in minder dan een derde van de grootte van andere vingertop-vibrators.’ Bullshit! Die Fukuoko van jaren terug trilde een stuk beter (het zag er niet uit, maar trillen kon-ie wel). Daarnaast is de Fukuoko traploos verstelbaar qua trillingen en de Hello Touch kan alleen maar aan of uit.

Bagger dus. Echt bagger. Het ziet er allemaal heel fancy uit, maar het is gewoon een yukiyuki-product. Een wolf in schaapskleren. De Hello Touch is de eerste in een nieuwe lijn van Jimmyjane en ik ben heel benieuwd naar de rest van hun nieuwe producten. Of misschien ook niet. De Hello Touch kost € 43,95 en dat is precies € 43,95 teveel. Hello Touch? Goodbye!

DE HELLO TOUCH IS NIET MEER TE KOOP (HOERAAAAAA)!

GOEDE TOYS VIND JE TUSSEN MIJN LIJST MET 10-PUNTEN-TOYS!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. 28 oktober 2013

    […] Maar! De vorm van dit konijntje (en dan vooral z’n neusje) is wél precies een goede vorm om je G-spot optimaal te stimuleren. Stimulatie met 1 of 2 van zijn (de verkering dus) vingers is ook heel lekker, maar ik kan me zo voorstellen dat het nog lekkerder (en weer eens wat anders) is met dit konijn erbij. Helaas (voor mij en voor hem) knelt het siliconen bandje zijn vinger al binnen enkele seconden af (herinnert u zich deze nog: SEX TOY TEST #98: HELLO TOUCH). […]

  2. 26 maart 2014

    […] Maar! De vorm van dit konijntje (en dan vooral z’n neusje) is wél precies een goede vorm om je G-spot optimaal te stimuleren. Stimulatie met 1 of 2 van zijn (de verkering dus) vingers is ook heel lekker, maar ik kan me zo voorstellen dat het nog lekkerder (en weer eens wat anders) is met dit konijn erbij. Helaas (voor mij en voor hem) knelt het siliconen bandje zijn vinger al binnen enkele seconden af (herinnert u zich deze nog: SEX TOY TEST #98: HELLO TOUCH). […]

  3. 26 maart 2014

    […] mening) slechtste speeltje van 2013; de Hello Touch, van JimmyJane. Mijn geschreven review vind je: HIER. Ik ben beter in geschreven reviews, I know, maar de filmpjes vormen denk ik wel een gezellige […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.