SEX TOY TEST #74: CUNT COLOURING BOOK

Naam: Cunt Colouring Book
Schrijver: Corinne Tee
Prijs: € 9,99
Formaat: A4 
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Over 3 dozen cunts of every size and description for you to color. Originally used for a sex education class. Crayons not included.’
Is dat ook zo? Urenlang speelplezier!
Aantal punten: 7/10

Dit is een afbeelding van het kuttenkleurboek

In het begin van de jaren ‘70 vroeg Corinne Tee aan wat van haar vriendinnen of ze hun kutje wilden laten zien. En natuurlijk, het waren immers de seventies, trokken ze allemaal zonder moeite hun rokjes naar beneden. De tekeningen die Corine Tee van hun kutten maakte werden gebruikt om in 1975 het Cunt Coloring Book te maken. Dit boek is een paar jaar terug weer opnieuw uitgegeven en nog steeds te koop. “Colouring is”, volgens Tee, “a very good way for kids to learn about the female sex because a major way we learn to understand the world, as children, is by coloring.” Zal allemaal best Corinne, maar ik zie het niet zo zitten om dit kleurboek aan een 6-jarige te geven in het kader van seksuele voorlichting. Dat is me net iets te seventies.

In het Cunt Coloring boek vind je bijna 40 kutjes, kutten, dozen, vagina’s, vagijnen, hoe je het noemen wil, met haar en zonder haar, met dikke lippen, dunne lippen, kortom in alle soorten en maten. Klaar om te worden ingekleurd. Toegegeven; niet alle tekeningen zien er even appetijtelijk uit, ook al zijn ze best wel grafisch weergegeven, maar niets wat met wat roze stiften, rode glitters en bordeaux kleurpotloden opgeleukt kan worden!

Dit is een afbeelding van het kutten kleurboek

Daarnaast is het ook een stukje ontspanning natuurlijk, en dat hebben we in deze hectische tijden allemaal nodig. Een kleurplaat vergt je aandacht, maar is eigenlijk ook weer heel simpel (en als je al wat ouder bent is er niemand die tegen je zegt dat je binnen de lijntjes moet kleuren, want dat mag je helemaal zelf weten, the sky is the limit). Je bent in ieder geval wel even zoet en stil en als ik een stukje voor de Libelle had moeten schrijven, dan had ik het kleuren in dit kleurboek een stukje mindfullness genoemd.

Dit is een afbeelding van het kleurboek met kutjes

Door dit kleurboek in te kleuren kom je nader in contact met je kut (of niet). Ik heb er nu een paar ingekleurd, en ik vond het vooral superleuk om te doen. Niks geen diepere gedachten over kutten en kutjes en ook niet aan die van mezelf. Ik werd er trouwens wel heel ontspannen van, van dat inkleuren. Lekker relaxt. En als je ontspannen bent, dan heb je meer zin in seks. Is bewezen in de seventies.

HET CUNT COLOURING BOOK IS NIET MEER TE KOOP »

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. lola schreef:

    Hihi, wat zou dit een tegenwoordig een leuk cadeautje zijn! Alle huismoeders en bejaarden zijn massaal aan het kleuren geslagen met van die mandela’s en vlinders, maar hier wordt je toch veel blijer van.
    Is er ook nog ergens een kleur-een-piemel variant?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.