SVAKOM MARIN – SEXTOY REVIEW #631

Naam: Svakom Marin
Producent: Svakom
Prijs: € 99,95
Formaat: 23 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Marin vibrator is een LHBTI-vriendelijke dubbele vibrator met 3 zeer krachtige motoren die geschikt is voor alle genders en sexualiteiten.’
Is dat ook zo: Ja, maar de trillingen vallen tegen
Cijfer: vorm 9 punten / trillingen 5 punten

Dit is een afbeelding van svakom marin vibrator

Seksspeeltjes uittesten in vormen die ik nog niet ken; count me in! Ik kwam de Svakom Marin tegen op de site van Easytoys.nl en hij sprak me meteen aan! En zoals dat gaat in het leven van een sextoy-tester; ik kreeg ‘m opgestuurd, ik testte ‘m uitgebreid en hieronder lees je m’n review!

Het toffe aan het merk Svakom vind ik dat ze gekke, nieuwe dingen durven te proberen. Dat kan af en toe misschien verkeerd uitpakken, maar he, dan hebben ze het toch geprobeerd. Zo vond ik de Svakom Cookie en de Svakom Candy er ontzettend leuk uitzien (als een soort happende beestjes), maar in de praktijk vielen ze nogal tegen qua stimulatie. De Svakom Marin is ook weer zo’n bijzondere toy. Hij ziet er een beetje uit als zo’n hondenspeeltje; een vorm die ik nog niet eerder zag bij een sextoy.

Dit is een afbeelding van svakom marin hondenspeeltje

De verpakking van de Svakom Marin

De verpakkingen van Svakom-toys zien er al een paar jaar hetzelfde uit. Nu zou je kunnen zeggen dat het wel een keertje tijd wordt voor wat nieuws, maar nee, vind ik niet. De Svakom-verpakkingen zijn lekker strak en wit. Met een afbeelding van het product op de sleeve gedrukt. Verwijder je de kartonnen sleeve, dan houd je een witte doos over met een zilveren ‘swoosh’ erop en de naam ‘SVAKOM’. Binnenin de doos vind je de vibrator, een mooi, grijs opbergzakje (en een mooi opbergzakje, geen lullig organza dingetje), een handleiding, een UBS-oplaadsnoertje en een garantiebewijs. Het is een compleet en verzorgd totaalpakket en van mij mogen de Svakom-verpakkingen de komende jaren precies hetzelfde blijven!

Dit is een afbeelding van verpakking svakom marin

Eerste indruk van de Svakom Marin

M’n eerste indruk is; tof. Ik hou ervan als bedrijven nieuwe vormen durven te gebruiken en deze vorm is zeker nieuw te noemen. De Marin is op diverse manieren te gebruiken (daarover later meer) en heeft 2 uiteinden. De ene kant heeft 2 ‘armen’, de andere kant eentje. In elke arm zit een motortje, totaal 3 dus. Wat vooral opvalt; dit speeltje is superflexibel. Hij buigt aan alle kanten en daarmee wordt de vergelijking met zo’n honden-kip-speeltje alleen maar groter! De kant met de ene arm is wel iets minder flexibel dan die met de 2 armpjes; die laatste kun je echt in een spagaat buigen.

Dit is een afbeelding van svakom marin review climaximaal

Hoe trilt de Marin?

Allereerst laad ik de Svakom Marin helemaal op. Dit moet je sowieso altijd doen met sextoys, want als je ‘m voor de eerste ronde een keer volledig oplaadt, dan gaat het motortje langer mee! Je kunt de Marin opladen met een een USB-stekkertje dat je in het siliconen ‘prikt’.

Had ik eigenlijk verwachtingen van dit speeltje? Niet echt. Het leek me een divers speeltje en het leek me leuk om ‘m op verschillende manieren te gebruiken, zowel solo als samen. Dus, nou ja, toch wel een paar verwachtingen misschien. Wanneer ik echter de kant met de 2 armpjes laat trillen verdwijnen ineens al m’n verwachtingen en ook een beetje m’n zin. De armpjes trillen ontzettend oppervlakkig. Heel, heel buzzy.

Nu betekenen buzzy trillingen echt niet meteen dat een speeltje is afgeschreven voor mij, maar ze maken het echt lekker en geil spelen met een toy wel wat ingewikkelder. Buzzy trillingen vind ik niet prettig rechtstreeks op m’n klit, maar als ze er een beetje naast trillen, dan is het niet heel erg. Maar ja, iets niet erg vinden, is iets anders dan geil. En ik kan als ik 1 van die 2 armpjes op een bepaalde manier naast m’n klit laat trillen zou ik eventueel, heel misschien, per ongeluk een orgasme kunnen krijgen, maar vaker heb ik een gevoel van; Jesus, wat is er daar in de buurt aan de hand? Het kietelt. Het voelt onaangenaam.

Dit is een afbeelding van svakom marin vibrator sextoy

De andere kant, dus die met 1 arm, heeft een betere motor. Nog steeds niet echt heel goed en diep, maar zeker wel een voldoende en ook zeker (voor mij) wel trillingen waarmee ik een orgasme kan krijgen. Nog steeds niet gemakkelijk overigens. De trillingen van deze toy zijn echt een teleurstelling en dit ben ik niet gewend van de trillende toys van Svakom, want die trillen eigenlijk altijd heel lekker en diep.

De Svakom Marin solo

Je kan dus alle 3 de armpjes tegen je klit laten trillen en ik vind het echt jammer dat de motortjes zo oppervlakkig zijn, want met goede motortjes had ik dit allemaal heel leuk en lekker gevonden. Dan had ik m’n klit tussen de 2 armpjes kunnen laten trillen, of juist alleen het grote armpje kunnen gebruiken. Ook kan de Marin ingebracht worden op diverse manieren, maar ja, omdat de trillingen zo oppervlakkig zijn doet het het allemaal niet voor me.

De manier die in het bijgeleverde boekje staat; 1 armpje intern en 1 armpje tegen je klit is trouwens iets wat fysiek gewoon onmogelijk is bij mij. Wanneer je het ene armpje helemaal hebt ingebracht (pas dan raakt-ie je G-spot) dan steekt dat andere armpje recht omhoog en met het topje kan ik m’n klit niet meer raken. Jammer.

Dit is een afbeelding van g spot stimulation

De Svakom Marin intern

Je kan de kant met het ene armpje ook inbrengen, zodat je je G-spot kunt stimuleren, maar ik weet niet of dat wel echt de bedoeling is van deze toy, want zodra je ‘m te ver inbrengt kun je niet meer bij de knopjes. Je kan ook de kant met de 2 armpjes inbrengen, maar dan heb je uiteindelijk hetzelfde probleem (en heel lekker voelt het niet). Ik heb het zelf niet geprobeerd, maar deze toy kun je ook gebruiken om de anus of je perineum te stimuleren (al zou ik ‘m niet helemaal naar binnen brengen, alleen het bovenste ‘puntje’).

Dit is een afbeelding van flexibele sextoy marin

De Svakom Marin samen

Ook hier geldt; dit had zo’n tof speeltje kunnen zijn als de trillingen beter waren geweest. Nu blijft het bij gekriebel. Je kan in verschillende standjes de ene of de andere kant tegen verschillende lichaamsdelen trillen (deze toy wordt aangeprezen als een LHBTI-toy en ja, daar ben ik het eigenlijk wel mee eens, want geschikt voor alle genders solo en gender-combinaties qua partnerseks).

Ik heb diverse partnertoys mogen testen die je ‘tussen’ je in kan gebruiken tijdens de PIV-seks. Waarbij je dus tijdens de penetratie de piemel tussen 2 ‘armpjes’ doet terwijl ook nog eens je clitoris gestimuleerd wordt door de toy. Even wat toys die dit kunnen, maar die niet echt lekker voelden; Satisfyer Partner Multifun 3 en Satisfyer Partner Multifun 2.

Dit is een afbeelding van turn the penis into a vibrator

Deze toy is in potentie echt heel prettig, want superflexibel! Als ik bovenop mijn partner zit, met zijn piemel in mij en dan de armpjes rondom zijn piemel, dan zit alles best ‘okay’. Bij andere partnertoys (behalve dan de We-Vibe Chorus e.d.) voelt het voor mij allemaal te gekunsteld en geforceerd, dit voelt prima en alles houdt lekker vast. Bij deze toy komt mijn klit tegen het middengedeelte van de toy, zodat ik daar ook ietwat gestimuleerd wordt (al zit op de plek eigenlijk geen motortje). Dit zit dus allemaal best prettig, maar ja, de trillingen zijn amper te voelen. In het bijgeleverde boekje staat ‘During Intercourse; Turn The Penis Into A Vibrator’. Nou, dat valt nogal mee. Gekietel is het. En gekietel blijft het.

Conclusie

Wat een toffe, goede vorm! Hiervoor 100 punten voor Svakom! De toy is uiteraard ook van veilig materiaal (100% siliconen) gemaakt, hij is oplaadbaar en hij is 100% waterproof! De vorm leent zich echt voor verschillende manieren van spelen, zowel solo als duo, maar wat jammer van de oppervlakkige trillingen. Stop hier 3 betere motortjes in en je hebt écht een superleuk en divers seksspeeltje.

DE SVAKOM MARIN IS HIER TE KOOP (€ 99,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.