SUCK-O-MAT – SEX MACHINE REVIEW #446

De Suck-O-Mat is een speeltje dat precies doet wat de naam al zegt; hij zuigt je naar een orgasme! Een soort Womanizer voor mannen, maar dan wel eh, 50 keer groter en zwaarder! J.T. testte ‘m uit en je leest hieronder zijn toffe review over een apparaat dat hem dan eindelijk een HFO bezorgde!

Naam: Suck-O-Mat
Producent: You2Toys / Orion Versand
Prijs: € 179,-
Formaat: GROOT
Waar te koop: Maanzin.nl
Verkooppraatje: ‘Het compacte apparaat is voorzien van 2 drukknopjes waarmee je de 5 snelheden en 5 intensiteiten regelt. In stand 1 zuigt de blowjob masturbator 42 keer per minuut, in stand 5 is dit 109 keer. De zuigkracht neemt van 16 W tot 30 W toe wanneer je naar stand 5 gaat. Deze automatische masturbator trakteert jou waar en wanneer jij wilt op een intense blowjob!’
Is dat ook zo: Waar is lastig, maar wanneer; jazeker!!
Score: dikke 8

Dit is een afbeelding van suck-o-mat sucking machine sex machine review

Slik, tsja, uhm, hmmm, en oeps… zomaar wat kreten die spontaan bij mij opkwamen toen de doos met de Suck-O-Mat werd bezorgd ten huize van J.T.! Ik heb al veel voorbij zien komen, maar een doos van 2300 gram met slechts 1 masturbator erin is ook voor mij redelijk uniek. Nu gaat het hier natuurlijk niet om zomaar een masturbator, maar om een volautomatische melkmachine waar menig veehouder jaloers op zou zijn. Nou ja, melkmachine klinkt misschien niet echt aantrekkelijk, maar hoe kan ik hem beter omschrijven? Zaadzuiger? Pikslurper? Zuigunit? Of, zoals ze hem bij de fabrikant noemen: de ultieme blowjob machine? Allemaal goede omschrijvingen, maar voor deze review blijf ik hem toch maar gewoon bij zijn naam noemen (of moet ik het hier over ‘haar naam hebben?); hallo Suck-O-mat!!!!!!

Hoe het begon. Een dergelijke machine is niet iets dat fabrikanten ons spontaan opsturen. En het zijn ook niet de apparaten die je in de gemiddelde webshop tegenkomt. Waarschijnlijk komt dit door de prijs (179 euro), maar dat zijn toch prijzen waar ik niet meer van op kijk (en de meeste goede toys voor de dames gaan ook deze richting op). Deze Suck-O-Mat-machine had ik in een tijdschrift voor en door distributeurs van seksartikelen voorbij zien komen. En dan nog had ik natuurlijk gewoon de pagina kunnen omslaan en mij verder vergapen aan al het moois dat gemaakt wordt, maar… Ik ben al langer geïntrigeerd door filmpjes met een zuigmachine. Daar was er tot op heden maar 1 van, te weten de Venus 2000, van de makers van de Sybian neukmachine. En dan weet je ook gelijk over welk prijssegment we het hebben (+1000 euro). Dus een goedkoper alternatief kreeg zeker mijn aandacht. En dan is het handig als je voor een blog als deze schrijft, want na een mailtje aan Sandra van Orion Versand kreeg ik binnen een week de Suck-O-Mat thuisgestuurd. Danke Vielmahls Sandra!! De enige voorwaarde was wel een eerlijke review, dus bij deze!

Eerste kennismaking met de Suck-O-Mat

De Suck-O-mat dus. Hij wordt geleverd in een mooie zwarte doos (eerst even de omdoos oftewel de ‘sleeve’ eraf halen) (je kan voor een eerste indruk ook even de UNBOXING SUCK-O-MAT vlog van Luna kijken). Heel subtiel staat er een soort van Superman-tekentje (de S dus) op de doos om het nog even wat meer chique uit te laten zien. Bij het openen van de doos zie je dan de zuigmachine zelf (mooi hoogglans zwart) een sleeve (dit keer 1 waarin je je pik moet stoppen) en een soort plastic slakkenhuis. Onderin de doos tref je nog een AC-adapter en 2 slangetjes aan (1 kort en 1 lang). En natuurlijk de handleiding.

Bij het uit de doos nemen blijkt al snel waar het gewicht zit; in de zuigmachine. Dit is een serieus zware jongen. Serieus. Zwaar. Bovenop vind je 2 prominent aanwezige drukknoppen en boven elke knop een vijftal groene LED-jes. Daarboven prijkt weer het van Superman afgekeken Suck-O-Mat-logo. Aan de achterzijde steekt een piellekuh uit waar je een slangetje overheen kunt schuiven en de ingang voor de AC-adapter. That’s all.

Oh! En aan de onderkant zit een rooster voor verkoeling van de machine (als die het te heet krijgt van al dat zuigwerk) en om lucht aan en af te voeren voor de zuigsimulatie. Gelijk een puntje van kritiek, of nee beter, een puntje van aandacht; het is dus verstandig deze machine NIET op een zachte ondergrond te zetten. Hij kan zijn hitte dan niet kwijt en geen lucht aanzuigen en zal dan dus uiteindelijk kunnen oververhitten, net als zijn baasje!

Dit is een afbeelding van suck-o-mat machine sex male toy review

En… tijd voor wat Suck-O-Mat-actie!

Tijd voor actie! Mijn puntje van aandacht wordt toch weer puntje van kritiek. Ik dacht even lekker op bed te gaan liggen met dit ding. Maar om hem te bedienen moet je op de knoppen kunnen drukken en dat gaat niet echt handig als je in chilly mode op bed ligt met een sleeve om je pik waar een slang aan bungelt en de Suck-O-Mat op je nachtkastje… maar goed. Waar was ik gebleven… stevige ondergrond… toch belangrijk, ja! AC-adapter in stopcontact en ingeplugd, lange slang aangesloten op Suck-O-Mat en op plastic slakkenhuis en die weer bovenop de sleeve geplaatst. Serieus… echt… je voelt je echt als een koe aan een melkmachine, maar goed, uiteindelijk is dat ook het idee. Ik denk dat als mevr. J.T. was binnengekomen ze op dat moment ze niet meer bij was gekomen van het lachen. Maar ook dit weer geheel terzijde.

Nu was het alleen nog wachten tot m’n pik er ook zin in kreeg. Na veel overtuigingskracht wilde hij dan toch wel overeind komen voor dit experiment waarna ik hem grondig in het glijmiddel heb gezet. Sleeve over mijn pik getrokken, power op ON en zuigen maar. Mijn hemel, alsof er een stofzuiger naast me staat te loeien… wat een herrie. Wat ook weer een voordeel heeft trouwens, want mijn buurvrouw dacht echt dat ik die ochtend de slaapkamer had gestofzuigd.

Dit is een afbeelding van suck o mat machine blow job

Maar zuigt die Suck-O-Mat een beetje of niet?

Hmm, ik merk dat ik steeds afdwaal! Goed ik lig daar dus op bed met een sleeve over mijn pik verbonden met de Suck-O-mat. Door nu op de linker rode knop te drukken varieer je de snelheid van het op en neer gaan en met de rechter knop bepaal je de diepte van de halen (mooier kan ik het niet uitleggen). Het grappige is dat het niet alleen best een lekker gevoel geeft, maar ook dat je de sleeve echt over je pik heen en weer ziet gaan. En als je dan de gewenste instelling hebt gevonden, je je ogen sluit, je je favoriete mondje of andere ingang inbeeldt en die pokkeherrie wegdenkt, dan kun je zeker tot een geslaagd hoogtepunt komen! YES! HFO!

Het schoonmaken van de Suck-O-Mat

Na gedane zaken is het tijd om het apparaat schoon te maken. Want ik hoor jullie al denken… komt al dat glijmiddel en andere lichaamssappen niet in die zuigunit? Korte antwoord is: nee. En het lange ook trouwens. Voor zover er al sappen uit de sleeve kunnen lekken worden die opgevangen door het plastic slakkenhuis. Dus deze hou je even goed onder de kraan en laat er lauw water doorheen stromen. De sleeve moet je even binnenstebuiten keren, schoonmaken, op laten drogen. En daarna is alles klaar om terug in de doos te doen. Nou ja, dat gaat dus bijna niet.

De doos is heel ecologisch verantwoord van binnen alleen met papier en karton bekleed en om alles weer op de juiste plaats terug te krijgen is lastig. En de Suck-O-Mat is nou ook niet iets dat je naast je bed laat staan of ergens in een woon- of studeerkamer. Ik zou liever zien dat het een soort koffertje was met de machine ingebouwd. Dus dat je na afloop gewoon het slangetje kon oprollen, sleeve erbij dichtklappen en klaar voor hernieuwd gebruik. Want waar laat ik dit ding zonder doos? Mijn nachtkastje ligt gelijk vol met die Suck-O-Mat. Ook is het niet ideaal dat de sleeve alleen van dat zachte, stofmagnetische siliconenspul is gemaakt. Ik snap het wel, want zo is het erg flexibel, maar het voelt plakkerig aan en het blijft stof aantrekken. En dan ook nog de herrie. Het is niet zo erg als een 1800 Watt Miele zuigunit, maar vergelijk het met een goede kruimeldief.

De Suck-O-Mat is geen Venus 2000

Misschien had ik iets te hoge verwachtingen van de Suck-O-Mat omdat ik de filmpjes van de Venus 2000 heb gezien. Maar… het is ook niet eerlijk om een apparaat van 179 euro te vergelijken met eentje van 1000 euro. En de bottom line is toch echt dat de Suck-O-Mat zeker wel doet wat hij zegt te doen, al denk ik wel dat er dames zijn die het beter kunnen, maar hé, die kunnen het zeker niet langer volhouden.

Conclusie

De Suck-O-Mat is 1 van de eerste écht betaalbare machines waarmee je redelijk gemakkelijk een geheel Hands Free Orgasm (HFO) kunt bereiken! Ik geef ‘m een mooie en dik verdiende 8. Ik weet niet of ik hem zelf zou kopen, maar hé, ik krijg al m’n toys gratis (wat is het mannelijk equivalent van ‘luxepoes’, zoals Luna zichzelf altijd noemt, een luxekater?).

DE SUCK-O-MAT IS HIER TE KOOP (€ 179,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 12 januari 2022

    3realized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.