PALOQUETH CLITORAL SUCKING VIBRATOR – REVIEW #540

Naam: Clitoral Sucking Vibrator with Sonic Technology
Producent: Paloqueth
Prijs: $ 29,99
Formaat: 10 x 5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar via USB
Materiaal: siliconen en ABS-plastic
Waar te koop: Paloqueth.com
Verkooppraatje: ‘Clitoral Sucking Vibrator with Sonic Technology 7 Vibration Modes for Powerful No-Contact Stimulation, PALOQUETH Women’s Waterproof Nipples Suction Stimulator, Quiet Rechargeable.’
Is dat ook zo: Ik word hier heel moe van en het is m’n eigen schuld
Cijfer: 3

Dit is een afbeelding van clitoral sucking vibrator paloqueth

Ik werd alweer een paar maanden geleden benaderd door een dame van het merk Paloqueth. Of ik misschien wat van hun producten wilde reviewen. Ach ja, waarom ook niet en in een vlaag van verstandsverbijstering mailde ik: ‘Laat maar lekker doorkomen, die toys!’ Ik kreeg uiteindelijk 3 toys opgestuurd, waarvan deze ‘Sucking Vibrator with Sonic Technology’ er eentje is. Er bestaan niet genoeg emoji’s of gifjes om uit te drukken hoe ik me voel na het testen van deze toy (vooral omdat ik besefte: ik moet hier nog een review over schrijven ook).

Het is natuurlijk m’n eigen schuld. Ik heb meer dan genoeg seksspeeltjes en de site van Paloqueth voorspelde eigenlijk al niet veel goed (goedkoop yukiyuki-spul), maar ergens dacht ik ook; ach, waarom ook niet, wie weet is het juist wél wat. Spoiler-alert; dat is het niet.

De site van Paloqueth.com

Je kunt zelf even een kijkje gaan nemen op de site van Paloqueth.com, maar het is geen aanrader. Het is een goedkoop in elkaar gedraaide site met allerlei bij elkaar geknipte en geplakte teksten van andere sites, zowel bij de productbeschrijvingen als bij hun eigen ‘about us’. Bij die ‘about us’ staat: ‘Paloqueth is the one of the world’s leading designer brands for intimate lifestyle products. Launched in 2013, Paloqueth is famous for transforming the look, feel and function of how sex toys are perceived, bringing a new level of luxury to products of this kind. Paloqueth’s unique portfolio now includes bedroom accessories, prostate massagers, wand massagers, and water based lubricants.’

Deze tekst kwam mij heel erg bekend voor en blijkt gewoon de ‘about us’ van LELO van een tijdje geleden te zijn. Teksten jatten, ik hou er niet van. Daarnaast; Paloqueth bestaat sinds 2013? Ik had er nog nooit van gehoord en ik draai toch al best een tijdje mee in deze industrie.

Dit is een afbeelding van paloqueth sextoy vibrator test review

De verpakking van de Paloqueth Clitoral Sucking Vibrator

Op zich is er met de verpakking van de Paloqueth Clitoral Sucking Vibrator eigenlijk helemaal niks mis. Het is een zwart doosje met daarop in gouden letters ‘Paloqueth’. Het heeft eigenlijk nog wel een luxe uitstraling ook! Behalve dat er aan de zijkant in net zulke gouden letters heel groot ‘made in China’ opstaat en dat kom ik niet vaak tegen. Vaak wordt in hele kleine letters een soort van ‘verzwegen’ dat het product in China gemaakt is (en dat terwijl bijna alle toys in China gemaakt worden). Of er wordt cryptisch geschreven; ‘made in PRC’ (People’s Republic of China). Ik moet zeggen; ik vind het wel stoer dat ze het zo groot op het doosje durven te zetten, want; niks mis met China! Eerlijkheid voor alles!

Dit is een afbeelding van paloqueth verpakking sextoy vibrator

In het doosje vind je de sekstoy, een oplaadsnoertje, een foldertje over Paloqueth in het Duits (volgens dat foldertje verkopen ze voor 1,3 miljoen euro per maand aan sekstoys via het Duitse Amazon) en een gebruiksaanwijzing.

De look and feel van de Clitoral Sucking Vibrator

Het idee voor deze toy en de productomschrijving hebben ze ook voor een gedeelte gejat bij andere seksspeeltjes, want deze Clitoral Sucking Vibrator zou werken met een ‘sonische techniek’, net als de LELO Sona! Nu was de LELO Sona een heel bijzonder (kut)speeltje en dat hele sonische, daar begrijp ik nog steeds weinig van (hierover later meer) (check anders nog een keer: LELO SONA CRUISE – VIBRATOR REVIEW #387).

Dit is een afbeelding van paloqueth clitoral toy

De Clitoral Sucking Vibrator ziet er zo ongeveer uit als een gemiddelde sekstoy op luchtdruk; met een handvat en een tuutje. Het tuutje zit vast en kun je dus niet schoonmaken en over luchtdrukspeeltjes met niet-afneembare tuutjes heb ik laatst een heel epistel geschreven in m’n review van de Satisfyer Luxury Prêt-à-porter (SATISFYER LUXURY PRÊT-À-PORTER – LUCHTDRUK VIBRATOR REVIEW #527). Ik moet zeggen; het ziet er niet eens heel erg slecht uit eigenlijk, alleen vind ik de gebruikte kleuren goedkoop; wit met paars. Zwart met paars had er al een stuk sexier uitgezien. Maar dit is een persoonlijke voorkeur.

De knopjes van de Paloqueth Clitoral Sucking Vibrator

Ik schreef al eerder; er zijn niet genoeg emoji’s om uit te drukken hoe ik me voel na het testen van dit seksspeeltje. Gelukkig hebben ze bij Paloqueth wél een geschikte emoji gevonden die dienst doet als afbeelding op het knopje waarmee je door de 7 ‘vibratie’-patronen scrollt. Een emoji met hartjes-ogen. ZUCHT.

Dit is een afbeelding van paloqueth toy vibrator

Irritant; je moet eerst het aan- en uitknopje 3 seconden ingedrukt houden. Dan knipperen de knopjes 2 keer. Daarna moet je NOG een keer op het aanknopje drukken om ‘m écht aan te zetten en daarna kun je pas met het onderste ‘hihi-haha-hartjes-knopje’ scroll je door de patronen. De knopjes zijn best moeilijk in te drukken. Ik moet er echt m’n duim voor gebruiken, terwijl het logischer is qua greep dat je ‘m met je wijsvinger bedient, maar met m’n wijsvinger scrollen zorgde toch echt voor een pijnlijke wijsvinger (ja, als een toy je irriteert, dan gaat alles je irriteren op den duur).

Maar hoe doet-ie het?

Dit is dus geen speeltje op luchtdruk, maar een speeltje dat werkt met ‘sonische trillingen’. Gewoon trillingen dus. Het verschil tussen de tuutjes van de LELO Sona en dit Paloqueth-speeltje en speeltjes op luchtdruk is het ‘membraan’. Speeltjes op luchtdruk hebben een membraan met hele kleine gaatjes en dat hebben de LELO Sona en dit Paloqueth-speeltje niet (het heeft mij een paar maanden geduurd voordat ik eindelijk doorhad dat voornamelijk hier het verschil tussen de Sona en een Womanizer zat). Ik vond de LELO Sona veel en veel te heftig en dit Paloqueth-speeltje is in a way, vergelijkbaar.

Dit is een afbeelding van 2
Hahahahahahahahahaha, HAHAHAHAHAHAHA! Oral sex???? Laat me niet lachen. Donder toch op, ik word hier heel moe van. En dan ook nog heel even over deze afbeelding. Waarom staat daar een vrouwenmond afgebeeld?? Waarom geen mannenmond? Waarom geen tong? Deze vrouw is aan het blazen. Ik snap dit niet. Stuur hulp.

In welk standje ik ‘m ook tegen m’n klit zet; het is niet lekker. Maar op een andere manier niet lekker dan de LELO Sona. De LELO Sona was gewoon veel en veel te heftig (voor mijn klit) en dit Paloqueth-speeltje is gewoon eh, niet lekker.

Dit is een afbeelding van paloqueth sextoy nee

Het zijn heel heftige trillingen rondom je klit. Er zit geen ‘rustig beginstandje’ op. De tuutvorm zorgt voor een soort vacuüm om je klit, maar het tuutje van de Paloqueth werkt niet zo goed. Ik moest ‘m steeds harder tegen m’n klit duwen, wilde ik iets van ‘het vacuüm’ merken, maar hoe harder ik duwde, hoe pijnlijk de vibraties voelden. En als ik de toy maar iets minder hard duwde maakte de toy ineens behoorlijk wat lawaai, waardoor ik toch steeds schrok (want keihard tegen je klit gedrukt is-ie behoorlijk geruisloos). Aaaaaaaaaaarghhhhh! Ik heb deze toy denk ik zo’n 20 keer de kans gegeven op allerlei manieren en ik was keer op keer gefrustreerd. Geen orgasme, geen prettig gevoel. Niet geil. Niks.

Dit is een afbeelding van 4
Als je de Paloqueth Clitoral Vibrator op je nachtkastje legt zonder ‘m aan te zetten, dan is-ie inderdaad fluisterstil.

Conclusie

Ik heb enorme spijt dat ik ‘ja’ heb gezegd tegen het reviewen van deze toy en jij gaat ook enorme spijt krijgen als je deze toy bestelt. Het speeltje beloofd je ‘clitoral sucking’, maar geeft je niets meer en niets minder dan een veel te heftige, haast pijnlijke stimulatie. Is dat je ding, dan zou ik ‘m zeker gaan bestellen, maar beter ga je gewoon voor een goed speeltje op luchtdruk. De sekstoys van Womanizer zijn zeker een stuk duurder dan de $ 29,99 die dit Paloqueth-speeltje kost, maar van welk Womanizer-speeltje dan ook ga je veel meer plezier hebben dan van deze slechte LELO Sona-kopie.

DE PALOQUETH CLITORAL SUCKING VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 29,99) >>

MAAR BETER KOOP JE GEWOON EEN WOMANIZER (vanaf € 99,-) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Uny schreef:

  Omg echt hilarisch! Ik wist al voordat ik de website ging laden, dat deze een laag cijfer zou krijgen. Waarom blijven sommige bedrijven het proberen terwijl ze er blijkbaar helemaal niks van snappen?

  • Luna schreef:

   Er zijn genoeg mensen die heel vaak een goedkopere sekstoy kopen… ik denk dat dat hun markt is… niet de mensen die investeren in iets goeds en duurzaams… #ellende

 2. Dionne schreef:

  “Als je de Paloqueth Clitoral Vibrator op je nachtkastje legt zonder ‘m aan te zetten, dan is-ie inderdaad fluisterstil.”

  *pakt een doekje om het druipende sarcasme op te deppen”.

  Heerlijke review.

 3. Sandra schreef:

  Zo!!
  Afgebrand, ingepakt en opgeruimd.
  Hoe is het verder met de frustratie?

 4. Angelique schreef:

  Is het heel slecht van mij als ik me enorm verheug op jouw reviews van de andere twee speeltjes die je van ze kreeg?

 1. 23 maart 2019

  […] merken die met vergelijkbare producten komen. Vaak zuigen die speeltjes (figuurlijk) behoorlijk. Luna van Climaximaal heeft dat (wederom) aan den lijve ondervonden. “Er bestaan niet genoeg emoji’s of gifjes om uit te drukken hoe ik me voel na het testen […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.