COCKRING REVIEW #212: DOUBLE TICKLER PENIS SLEEVE

Naam: Double Tickler Bunny Penis Sleeve Set
Producent: ToyJoy
Prijs: € 24,90
Formaat: 7 centimeter
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: 6 knoopcel-batterijen (worden meegeleverd)
Het verkooppraatje: ‘Op zoek naar dubbel zoveel plezier? Met de Double Tickler Sleeve set breng je jouw seksleven tot een waar hoogtepunt. Deze stimulerende penis sleeve masseert, streelt, kietelt en plaagt je dankzij het bijzondere design.’
Is dat ook zo: Geil voor het oog, niet-geil voor het gevoel
Score: 5

double tickler bunny sleeve set

‘Heb je voor mij nog wat dingen liggen om te testen?’, mailde J.T. me. ‘Ik heb hier nog de Double Tickler Bunny Penis Sleeve set, is dat wat?’, mailde ik terug. Nou, daar zat J.T. dus niet echt om te springen. ‘Laat jouw eigen J. die maar testen’, kreeg ik terug. En bedankt! J.T. had vast een vooruitziende blik, want de Double Tickler Bunny Penis Sleeve set is nou niet echt een cockring (of penis sleeve, wat is het eigenlijk) om een hard stokbroodje van te krijgen (mocht je trouwens meer willen lezen over cockringen en waar je op moet letten als je een goede wil aanschaffen, lees dan even: LORD OF THE COCKRINGS: DE BESTE COCKRINGS).

De Double Tickler Bunny Sleeve Set bestaat uit 2 ‘penis sleeves’; eentje mét en eentje zonder vibrerende bullet vibratortjes. Wij dachten even dat je de penis sleeves tegelijkertijd moest gebruiken (dus degene met de vibratortjes onderaan je pik en de penis sleeve zonder vibratortjes daar bovenop), maar dat is dus niet zo. Of misschien zou het wel kunnen, maar wij kregen het niet voor elkaar om zijn hele pik van een zwart, siliconen harnas te voorzien. En het was trouwens ook nogal een onderneming om 1 zo’n siliconen harnasje om zijn pik te schuiven. Want van smoothly schuiven was geen sprake, nee, deze cockring (of eigenlijk dus penis sleeve) moest met grof geweld en heel veel sjorren en trekken om zijn pik worden geplaatst. Misschien is het handiger om ‘m over een slappe pik te doen, maar dan nog moet je alle 12 de openingen van de sleeve ‘recht trekken’ als je pik eenmaal stijf is. Onhandig en dus ook wat pijnlijk.

“Ik krijg morgen bloeduitstortingen”, meldde m’n echtgenoot toen hij eindelijk de penis sleeve met de bullet vibratortjes om zijn pik had gedrapeerd. Hij was hier 5 minuten mee bezig geweest en ik had van een afstandje toegekeken. Het was geen lekker schouwspel geweest. Het vel van z’n pik kwam steeds tussen de openingen van de sleeve, hij piepte meerdere keren dat het echt niet ging passen, dat het pijn deed en hij keek er heel moeilijk bij. Nu zijn mannen over het algemeen toch wat kleinzeriger dan vrouwen, maar het hoofd van de echtgenoot stond niet op geil, zeg maar. Zijn hoofd stond op; dit doet écht zeer hoor en ik doe dit voor jou.

double tickler

Maar ik moet toegeven; toen de penis sleeve eenmaal ‘goed’ zat, zag het er allemaal wel heel geil uit. Een beetje als een Viking die zelfs z’n pik beschermt met een ijzeren harnas om daarna in vol ornaat ten strijde te gaan tegen de, eh, eh, nou, om vrouwen van andere stammen te gaan verkrachten of iets in die richting. De 2 bullet vibratortjes hadden er voor mij niet bij gehoeven (die hangen er een beetje lullig bij) (maar als je puur voor visueel genot gaat, dan kun je dus beter die andere sleeve gebruiken). Het ene bullet vibratortje zou nu tijdens het neuken je clitoris moeten stimuleren en het andere bullet vibratortje zou tegen z’n ballen moeten trillen.

De bullet vibratortjes die je in de penis sleeve moet schuiven zijn (natuurlijk) van het kaliber; yukiyuki. Elk vibratortje trilt door middel van 3 knoopcel-batterijtjes en het vibratortje heeft maar 1 standje; aan of uit. Nu is het standje ‘aan’ vooral te horen in plaats van te voelen. Want de trillingen worden amper doorgegeven aan de ABS-plastic behuizing. Tel daarbij op dat je de bullet dus ook nog in de siliconen penis sleeve moet plaatsen en je kunt je voorstellen dat je dan écht amper wat voelt tijdens het neuken. Ik niet in ieder geval. En mijn echtgenoot ook niet. Er kwamen heel vaag wat heel lichte tintelingen tegen een schaamlip aan, maar mijn clitoris werd niet gevonden door de Double Tickler Bunny Sleeve. “Mag-ie nou af?”, piepte m’n echtgenoot. “Ja hoor, schatje”, zei ik.

We hebben het een dag later nog een keer geprobeerd met de penis sleeve zonder al die toeters en bellen eraan en dat ging een stuk beter (hij leek ook iets makkelijker (echt iets, want nog steeds moeilijk, moeilijk, moeilijk) om te gaan, maar echt van harte ging het allemaal niet. Van de sleeve zonder de bullet vibratortjes voel je trouwens helemaal niks als vrouw tijdens het neuken (althans, ik niet) (en mijn J. voelde ‘m dus wel zitten, maar dan not in a good way).

Deze Double Tickler Bunny Sleeve is dus niets voor ons, maar… en dan echt een heel grote maar; ik vind een penis sleeve (als in een zwart harnas om een pik) wél heel erg geil staan. Dus het is jammer dat deze bij J. echt niet lekker zat. Wij gaan op zoek naar een goed-zittende zwarte sleeve, zonder poespas (dus sowieso zonder tril-units). Eventueel zou er wel een soort van ribbel of bobbel bovenop de sleeve mogen (MOETEN!!) zitten, zodat die langs m’n G-spot gaat tijdens het neuken. Hmmm… lijkt mij een win-win-situatie.

DE DOUBLE TICKLER BUNNY SLEEVE SET IS HIER TE KOOP (€ 24,90) >>

Deze Double Tickler Bunny Sleeve Set is dus geen aanrader. Wél een goede cockring kopen? Dan is dit de top 3 van J.T.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.