MACAROON VIBRATOR KAWAII : REVIEW #446

Naam: Macaroon vibrator
Producent: Tokyo Design
Prijs: € 31,95
Formaat: 52 x 32 millimeter
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘Deze clitorale opleg vibrator ziet eruit als een macaron en zal je honger naar een fijn orgasme alleen maar groter maken. De vibrator kent 3 krachtige snelheden en daarnaast kent de vibrator 3 vibratie patronen waar je zeker van zult genieten.’
Is dat ook zo: OMG, dit is te cute voor woorden!
Score: cuteness = 10, trillingen = 4

Dit is een afbeelding van macaroon vibrator review by luna

Ik kreeg onlangs weer een doosje met allerlei leuks en lekkers opgestuurd. En de Kawaii Macaroon vibrator is een seksspeeltje dat op meerdere fronten in allebei die categorieën valt; leuk én lekker. En OMG, wat cute!

Vaste bezoekers van deze site komen hier al jaren en jaren en jaren voor mijn eerlijke en ongezouten mening over seksspeeltjes. En als je hier al langer meeleest, dan weet je ook dat ik het niet zo heb op seksspeeltjes in de vorm van konijntjes, aapjes, vogeltjes, eendjes of pinguïns of welk ander beest dan ook. Joehoe! Je ligt met een vibrerende eend tussen je benen! Dat kan niet de bedoeling zijn hoor! Ook was en ben ik niet zo’n fan van de vibrerende cupcake (CUPCAKE VIBRATOR – REVIEW #64), want, joehoe, je ligt met een cupcake tussen je benen, maar misschien word ik ietsje milder naarmate ik ouder word, want jeetje, wat is dit een cute speeltje!!!

De verpakking van de Kawaii Macaroon Vibrator

De overdosis aan cuteness begint al bij de verpakking van de Macaroon-vibrator! Och, och, och, wat een schattig mintgroen doosje met allemaal klein macaronnetjes erop gedrukt. Hou me vast, zo cute! Je hebt de Macaroon-vibrator in diverse kleurtjes (allemaal cute), maar ik kreeg de mint-versie! Elke kleur (je hebt dus mint, paars, oranje, lichtroze en donkerroze) komt in een matching doosje. Als je het doosje zo ziet of zo krijgt dan heb je niet het idee met een seksspeeltje te maken te hebben. En dit vind ik over het algemeen stom, want van mij mag iedereen weten wat er in m’n doosje zit, maar jeetje, dit is zo’n cute speeltje, inclusief cute verpakking, dat ik enigszins ben verblind. In de verpakking van de Kawaii Macaroon vibrator vind je de vibrator zelf, een USB-oplaadsnoertje en een korte gebruiksaanwijzing.

Dit is een afbeelding van verpakking cute kawaii macaroon vibrator macaron

De look and feel van de Kawaii Macaroon Vibrator

Allereerst vind ik het supertof dat er steeds meer toys ‘gewoon’ oplaadbaar zijn via USB. Deze macaron-vibrator, hoe klein dan ook, wordt geleverd met een USB-oplaadsnoertje! Hoera voor de vooruitgang! De Macaroon-vibrator is een slagje groter dan een gemiddelde echte macaron, maar, sorry dat ik het nog een keer zeg en ik ga het straks vast nog een keer zeggen; wat ziet-ie er cute uit! Hij valt precies in de palm van je hand, hij (of zij) (of eigenlijk het siliconen) is superzacht en je wil ‘m gewoon aaien en in een doosje doen of in een vitrine leggen. Of opeten, als dat zou kunnen. Tegen m’n klit zetten om klaar te komen is dan weer niet iets wat in me opkomt als ik naar de Macaroon-vibrator kijk, maar ja, je kan niet alles hebben.

Dit is een afbeelding van macaroon vibrator kawaii review

Dit is een knopjes zoals een knopje zou moeten zijn

Het knopje van de Macaroon-vibrator is een knopje zoals alle knopjes van ‘vibrators met in het siliconen verzonken knopjes’ zouden moeten zijn. Ik heb persoonlijk liever knopjes die van een ander materiaal gemaakt zijn dan siliconen en dus ‘los’ zitten, zoals bij de speeltjes van Fun Factory. Die kun je goed voelen en dat is altijd +1 qua punten (al is dit lastiger met schoonmaken). Maar… ik begrijp ook dat het goedkoper is om de knopjes mee te gieten in het siliconen. Het probleem is dat je de knopjes dan vaak niet voelt en dat is heel vervelend! Dus… ik zou graag zien dat al die ‘in het siliconen verzonken’-knopjes of ‘meegegoten’-knopjes eruit komen te zien zoals het knopjes van deze Macaroon-vibrator. Met een extra knopje erop! De button is verzonken (met een roosje, OMG cute) en in het midden zit een bultje dat je voelt als je bezig bent. Beter!

Dit is een afbeelding van macaroon vibrator luna review kawaii

Maar hoe trilt die Macaroon-vibrator dan?

Ik had hier heel graag geschreven dat de Macaroon-vibrator trilt als een beest, maar helaas is dat niet het geval. De Macaroon-vibrator trilt als een koekje. En dan niet eens een knapperig, bros koekje, nee, meer als een koekje dat eventjes in de thee is gedoopt. Beetje slap en oppervlakkig dus. Daarnaast heeft-ie 3 steady trillingen, 3 vibratiepatronen en dus maar 1 knopje. Als je 6 keer op dat knopje hebt gedrukt, dan gaat de Macaroon-vibrator uit in plaats van terug naar steady-standje 1. De trillingen worden ook niet echt lekker doorgegeven aan de randjes van de vibrator, dus je moet echt het midden van het koekje tegen je klit (dus niet de zijkant) duwen wil je het maximale van de trillingen voelen. En zo maximaal zijn die trillingen dus niet. Maar ja, het is wél een macaron-vibratortje!

Schoonmaken is niet mijn hobby

Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat er bij het schoonmaken van deze Macaroon-vibrator wel eventje wat komt kijken? Tussen de bovenkant en onderkant en de ‘vulling’ zit een opening waar gemakkelijk van alles tussen kan gaan zitten. Je kan dit materiaal ook gemakkelijk ietsje uit elkaar trekken, de vulling is namelijk gemaakt van hard ABS-plastic en de boven- en onderkant zijn van siliconen. Dus… je mag er een borsteltje bij pakken als je ‘m schoonmaakt.

Conclusie

Is dit de beste vibrator die er is? Nee, zeker niet! Maar qua cuteness is er weinig vergelijkbaars! Is cuteness iets wat je wil tussen de lakens? Nou, nee, eigenlijk ook niet. Ik niet in ieder geval. Maar OMG, het is een macaron! Een macaron-vibrator!!!

DE MACAROON-VIBRATOR IS HIER TE KOOP (€ 31,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Uny schreef:

  Hahaha knapperig bros koekje geweldig. Super cute idd maar geen goede toy haha

 2. Marjan schreef:

  Ik had het wel leuk gevonden als er wat Bastogne-ribbels in hadden gezeten, maar deze overload aan cuteness heeft zelfs een tough cookie als jij helemaal verblind…. LOL Nou ja,dan maar aan de macarons…. Maar ik geloof dat ik ze liever eet dan dat ik ze op mijn clit zet…

  Fijn weekend Luna en Luna Fluisteraar!

 3. Cynthia schreef:

  zou leuk zijn moesten ze cute toys maken die super trillingen maken :p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.