SPIKES, DOUBLE FINGER PINWHEEL: BDSM-TOY REVIEW #445

Naam: Spikes, double finger pinwheel
Producent: Master Series
Prijs: € 47,95
Formaat: one size fits most
Waar te koop: Bdsmstore.nl
Verkooppraatje: ‘Wordt één met je spel wanneer je deze spikes draagt. Alle sensatie van pinwheels, letterlijk binnen handbereik. Spikes draag je namelijk eenvoudig om je vinger.’
Is dat ook zo: blijvertje
Score: 8,5

Dit is een afbeelding van spikes double finger pinwheel review

Van het meisjes van Bdsmstore.nl kreeg ik alweer een tijdje geleden de Spikes! Een ‘double finger pinwheel’! Een pinwheel die je om je vinger kan dragen. Het klonk mij superhandig en superspannend, maar zoals voor mij voor alle BDSM-achtige toys geldt; ik moet echt zin hebben om ze te testen en er ook echt tijd voor maken.

Nu zul je misschien denken; ja, maar Luna, seksspeeltjes testen is toch je baan??!! Daar hoef je geen tijd voor te maken, dat plan je toch gewoon in in je werkagenda? En ja, daar heb je wel een beetje gelijk in, maar BDSM-speeltjes zijn voor mij echt iets speciaals. Daarnaast; BDSM-speeltjes test je niet alleen, je hebt er altijd een partner voor nodig. Niet dat M. niet elke avond in staat van paraatheid is om mij te helpen met het testen van wat dan ook; ik moet er vooral zelf gewoon echt voor in de stemming zijn.

Ik word langzaamaan, kuch, een BDSM-expert

“Je doet jezelf tekort door steeds maar te schrijven dat je geen expert bent op BDSM-gebied”, vindt M., “je hebt inmiddels genoeg ervaring hoor.” “Ja, maar ik heb het gevoel dat ik nog helemaal onderaan sta als het op BDSM aankomt”, vind ik. En ik vind mezelf ook echt nog een beginner. Op eigenlijk élk gebied. Want al heb ik al zoveel toys getest, toch is seksualiteit, en dan in ieder geval mijn seksualiteit steeds weer aan het veranderen. En er valt nog zoveel te leren! En zoveel te doen! Op alle gebieden! Ik gooi er even een gezellig quote in: ‘In the beginner’s mind there are many possibilities, but in the expert’s mind there are few. ‘

Daarnaast: op de een of andere manier koppel ik BDSM zelf nog steeds aan donkere kamers met haken aan het plafond, SM-meesters in zwarte leren overalls met maskers op en over de grond kruipende meisjes met een metalen buttplug tussen hun billen (ik kijk teveel naar Kink.com, I know). Dus hoewel ik momenteel echt een flink arsenaal aan BDSM-toys in huis heb en een BDSM-spel zeker weet te waarderen, blijf ik mezelf een huis-tuin-en-keuken-BDSM-er noemen. Maar!!!! Ik testte al eerder een pinwheel (BDSM-TOY REVIEW #369: PINWHEEL MET 1 WIELTJE), dus ik kon deze Spikes wél vergelijken met een ander product! En hé, zo word ik langzaamaan toch een BDSM-expert!

Spikes, yiiiikes

Een ‘gewoon’ pinwheel ziet er ook wel een beetje uit als een speeltje dat pijn kan doen, maar deze Spikes is, als je ‘m zo ziet, helemaal een martelwerktuig! Kan zo in een aflevering van Saw (I t/m VII)! Brrrrr… maar in de praktijk blijkt deze Spikes een stuk vriendelijker te hanteren! Hij komt trouwens in een gewoon simpel doosje, niks fancy, gewoon prima.

Dit is een afbeelding van verpakking spikes pinwheel double finger

Ik denk dat iedereen deze Spikes wel kan ‘dragen’ om zijn of haar wijsvinger (dat ‘werkt’ het makkelijkst). De onderste ring is 2,5 centimeter breed, de middelste is 2 centimeter breed en de bovenste is open aan de bovenkant (maar in principe 2 centimeter breed). Ik paste ‘m en ook M. paste ‘m. En als je ‘m eenmaal draagt, dan zit hij goed, lekker en ‘vast’.

Het hoeft geen pijn te doen

Ik ben zelf niet zo van de uitgebreide massages, maar M. kan er uren voor gaan liggen. En een massage, hoe gek het ook klinkt, met deze Spikes vond hij zalig! En ik, hoe gek het ook klinkt, vond het ook ‘leuk’ om die hem hiermee te geven.

M. is niet onderdanig en houdt niet van pijn. Maar met deze Spikes kun je dus ook heel goed een ‘sensatiemassage’ geven. Omdat je je vinger door dit speeltje doet, houdt die vinger contact met de huid van de ander. Hierdoor kun je veel gemakkelijker de pijn, of dus de fijn, doseren. Dit is een GROOT pluspunt ten opzichte van normale pinwheels. Je kunt er dus voor kiezen om alleen de 2 rollende wieltjes over de huid te laten gaan (het is dus eigenlijk een dubbele pinwheel), of de 2 wieltjes én je vinger (makkelijk doseren van pijn, fijn, plagen) of de 2 wieltjes en 4 vingers (helemaal fijn of pijn).

Dit is een afbeelding van img 9445

Wat ik bedoel; als je deze Spikes heel zachtjes over je huid laat gaan, dan doet het helemaal geen pijn. Dan is het juist heel kietelend (kan ik niet tegen) (vind M. heel lekker). En dit kietelende, zeker in combinatie met 1 of 4 vingers is lekker (aldus M.).

Maar… die pijn kan dus wél

Ik heb het normaal niet zo met productomschrijvingen, maar… de productomschrijving van deze Spikes is wél helemaal on fleak; ‘Wordt één met je spel wanneer je deze Spikes draagt.’ En dat is wat deze pinwheel doet. Doordat je met je vinger ‘in dit speeltje’ ook de huid van de ander kan voelen ben je ook veel beter in staat om te reageren op de ander en dus meer of minder druk te doseren. Gebruik deze pinwheel (net als andere pinwheels) wel echt voorzichtig, want de puntjes zijn superscherp! Ik heb mezelf tijdens het maken van de productfoto een kras gegeven (en dat was niet mijn bedoeling) (mochten krassen wél jouw bedoeling zijn tijdens een BDSM-spel, dan kun je hiervoor dus ook deze Spikes gebruiken).

Dit is een afbeelding van pinwheel vinger luna review

Conclusie

Je hebt pinwheels in verschillende soorten en maten en die heb je allemaal bij Bdsmstore.nl. Ik zou, als je nog nooit een pinwheel hebt gebruikt in een seksspel (BDSM of gewoon als massage) beginnen met de goedkoopste. Vind je die leuk, dan is deze Spikes zéér zeker een heel goed en fijn vervolgexemplaar! Hij is veel beter te hanteren, manoeuvreren en doseren! Ik ben fan!

DE SPIKES, DOUBLE FINGER PINWHEEL IS HIER TE KOOP (€ 47,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jerome schreef:

    Prachtig zoals je het beschrijft is net ik het zelf ervaar, ik zal het eens uitproberen

  2. Fleur schreef:

    Hi Luna! ( en/ of bezoekers) Wat was die naam van dat gayblogreview die Vlaming. ..?Zoek een gayreview van de fun factory magnum en bouncer om een goede keuze te maken voor een strapon mijn vriend en mezelf als hij er niet is. Wordt douchen leuker. Wat is het effect van die bouncer ballen ook effect op de prostaat?
    Suggesties ? Groetjes, Fleur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.