SLECHT NIEUWS OVER LELO

lelo prijsverhoging
Ik hoorde het al gonzen in vibratorland en sinds een paar dagen is het dan ook echt zo; LELO heeft al z’n prijzen verhoogd. SAY WHAT? LELO heeft z’n prijzen VERHOOGD!!!!!! En dan niet met een paar eurootjes, neen, ze hebben er gemiddeld zo’n 30 tot 40 euro bij opgeteld en in sommige gevallen zelfs 60 euro (althans, dit is sowieso in mijn seksshop het geval) (maar ook bij anderen). Dus… mocht je toevallig behoefte hebben aan een speeltje van LELO, schrik dan niet van de vernieuwde prijzen. Ze waren al hoog (te hoog), maar nu is het helemaal belachelijk. Echt belachelijk!!! Ik bedoel; die bullshit LELO Hula Beads van ze (lees nog even mijn review van die LELO Hula Beads), die waren al € 119,90, maar die zijn nu € 179,-!! Alsof je een emmer stront leeg gooit. Jesus Christus.

Ik vroeg me al regelmatig af waar ze in Godsnaam mee bezig waren bij LELO (ik herinner je even aan de LELO Lily 2 (een vibrator met een geurtje) en de LELO Ora (dat ding wat je een befgevoel zou moeten geven, maar in de praktijk vooral ENORM tegenviel), maar met deze verhoogde prijzen hebben ze volgens mij vooral hun eigen graf gegraven, zeker wat de vrouwenspeeltjes betreft (want de laatste mannenspeeltjes waar ze mee kwamen zijn, volgens J.T., dus wél heel goed) (maar ook (te) duur).

Dus. Mijn advies; laat de LELO-speeltjes aan je voorbij gaan als je portemonnee je lief is en ga voor andere (vergelijkbare) merken, zoals Svakom, Fun Factory of We-Vibe.

Update… Navraag bij LELO, gaf ons deze ‘official response’: ‘The slight increase in the prices of some of our luxury pleasure products is part of a company-wide strategy, and also a response to rising production costs and general worldwide economic inflation. We understand that rising prices might seem frustrating in the short term, but it will allow LELO to keep innovating, pushing boundaries and to continue to lead the industry in luxury, quality and pleasure. We are dedicated to our customers first and foremost, and this updated pricing strategy will allow us to support and develop that commitment.’

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Linda schreef:

  Fraaie inflatiecorrectie….

 2. Marjan schreef:

  Wat een bedragen zeg…… dat is geen kattepis-verhoging…. Daar is over nagedacht…. (niet lang en het moet een man geweest zijn….)
  Ze komen er vanzelf achter toch? Vast wel…..

  XX

 3. praline schreef:

  Bye bye Lelo.
  Ik vind eigenlijk 100 plus euro heel veel geld voor een speeltje. Maar zou er misschien over na denken als jij er een GEWELDIGE! ! review over zou schrijven. Maar dan moet het wel mega fantastisch en geweldig zijn. Maar Dit is buiten proportioneel

  • Luna schreef:

   Het enige speeltje wat ik ECHT nog gebruik en wat ik dus kan aanraden is de LELO Mona… maar ja, voor 149,-?? Ik ben bang dat ik m’n hele site moet gaan aanpassen nu… aaaargh!

 4. Esther schreef:

  Poe! Gewoon slecht!

 5. Robert schreef:

  Waarom deze enorme verhogingen? Gaan de productiekosten ineens zoveel omhoog??

 6. Jess schreef:

  Dit is inderdaad geen kleine prijsverhoging. In ieder geval zijn er tegenwoordig genoeg alternatieven die even goed ( en soms zelfs beter ) zijn en betaalbaar.

 7. lola schreef:

  Oh wow, dat is echt triest.
  Zit er geen verklaring achter, belasting verhoging of overheidsgedoe of oorlogprijzen op siliconen of wat dan ook? Lelo ziet zelf toch ook wel dat ze hier hun eigen ruiten mee ingooien

 8. Anne schreef:

  Misschien dachten ze dat we het niet zouden merken..?

 9. Tessa schreef:

  Wow… Bizar zeg!
  Hebben ze zelf nog aangegeven waarom de prijzen zoveel omhoog gegaan zijn? Niet normaal die prijzen hoor. Als het nou echt heel uniek en echt geweldig was misschien… maar voor die producten zou ik niet zoveel geld neerleggen..

 10. Nikkie schreef:

  Bye Bye LELO and (nu nog meer) hello Fun Factory!
  Zijn ze nou helemaal gek geworden?! Ben blij dat ik alles al in huis heb van hun wat ik echt wilde hebben.

 11. Hot Stuff schreef:

  Wij hebben als winkel LELO twee weken geleden gevraagd wat de reden was voor de nieuwe prijsverhoging. Zij gaven het volgende aan:
  – LELO wil een luxere merk worden in een hoger segment.
  – LELO geeft aan dat andere merken met minder kwaliteit in het zelfde prijs segment zitten.
  – LELO wil meer investeren in het merk en customer support.

  Voor ons is dit helaas ook reden om LELO producten niet meer te promoten gezien andere merken zoals Fun Factory en veel betere prijs/kwaliteit verhouding hebben.

  Met vriendelijke groet,
  Hot Stuff

  • Maaike schreef:

   Precies wat ik dacht. Jullie waren me net voor…

  • Luna schreef:

   Nog luxer? En in een NOG hoger segment? Ik dacht dat ze daar al zaten, HAHAHA… ongelooflijk… Ze hebben overigens wel gelijk dat andere merken met mindere kwaliteit in hetzelfde prijssegment zitten, maar als zij dan gewoon de allerbeste blijven, in plaats van de allerduurste… ach, ja, jeetje…

 12. Maaike schreef:

  Wow, dat is inderdaad niet zo’n fijne ontwikkeling. Je zou toch denken dat speeltjes eerder goedkoper worden in plaats van duurder…
  Ik denk zelf eigenlijk dat Lelo graag gezien wil worden als luxueus en exclusief merk. Niet ieder seksspeeltjesmerk brengt tenslotte vibrators uit van 12.000,- euro bedekt met met 18 karaat goud…:-S
  Ze zullen zich misschien wel willen gaan richten op een doelgroep met iets meer geld en denken dat ze er wel mee weg komen als ze ook hun ‘gewone’ speeltjes 50,- euro duurder maken.

 13. Henk schreef:

  Was opzoek naar een paar leuke beads voor m’n lief. Vind de Luna er goed uitzien, maar ruim 50 euro is wel erg gortig :(

 14. Angélique schreef:

  Jammer, jammer, jammer, en niet alleen omdat ik nog enkele Lelo items op mijn verlanglijstje heb staan.

  Ik wens Lelo veel succes met hun nieuwe strategie, maar ik betwijfel of ze gaan slagen.

 15. Patricia schreef:

  Wow bizar. Dit zijn serieuze prijsverhogingen en denk dat ze zichzelf zo een beetje uit de markt prijzen.
  Jammer hoor, zo zijn kopers toch eerder geneigd de Chinese namaakrommel te kopen of naar een goedkoper alternatief te gaan kijken.

 16. Ier schreef:

  Dikke bummer, zeg! Maar Luna, die Lelo Ella klonk wel geschikt, ook tegen een mooie prijs. Daar is zeker geen alternatief voor (waarover jij net zo tevreden bent?)

 17. Mandy schreef:

  Zeker omdat de kwaliteit ook wel vaker in twijfel word getrokken (in combinatie met de slechtere garantie voorwaarden waar ik klachten over lees) word is het kopen van een product van Lelo volledig onlogisch. Stomme zet!

 18. Ricardo schreef:

  Dit is echt niet normaal, hoe willen ze dit ooit kunnen beargumenteren?

 19. Drikus W schreef:

  Da’s dus een leNO

 20. jackie schreef:

  Afkorting lelo krijgt ineens een betekenis:
  Luxe eigentijds lekker&onbetaalbaar

 21. Muisinhuis schreef:

  Noujaaaa, nu is het al helemaal niet meer te betalen wat STOM

 22. Else schreef:

  Vooral dat ene woord “slight”

 23. Ilse schreef:

  Ehm WOW. Iets met inflatie, hahaha. Dat worden geen Lola speeltjes voor mij…

 24. Mandy schreef:

  Ik wilde de lelo luna mini bestellen (en heb dat ondertussen ook gedaan) maar was compleet in de war door reviews op onder andere jouw site Luna! Omdat er overal dus een prijs van rond de 30 euro stond aangegeven, maar ik hem nergens voor die prijs kon vinden (ook niet in jouw eigen webshop). Ja, nu snap ik dat dus wel…. Echt heel erg stom van ze, vooral omdat ik de speeltjes van Lelo wel altijd erg mooi vormgegeven vindt en nog niet zo goed andere merken durf te proberen.

 25. Leonie schreef:

  Ha, ik lees dit nu pas. Ik heb een Mona, al sinds 2012 en die doet het nog heel goed (dat is een pluspunt voor dit merk). Maar ging toch even kijken om ‘m te vervangen en ik dacht dat ik het niet goed las, want hetzelfde model was opeens twee keer zo duur. Dat klopt dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.