DE LELO LILY 2, EEN VIBRATOR MET EEN GEURTJE

Het lijkt wel alsof seksspeeltjes-land is ontwaakt uit een winterslaap (en dat terwijl de herfst net begonnen is), want de nieuwste speeltjes vliegen me om m’n oren (en ze worden rechtstreeks naar me toegevlogen vanuit China) (WOW)! Het allernieuwste speeltje van LELO had ik vorige week al op m’n bureau liggen, maar ik mocht er nog helemaal niks over schrijven, want embargo, spannend en of ik nog even kon wachten tot donderdag 24 september want dan zouden ze ‘m zelf ook pas presenteren. Het spreekt voor zich dat ik keurig heb gewacht (want anders sturen ze me nooit zulke toffe speeltjes) (en ik doe altijd alles wat me wordt gezegd, want ik ben een heel onderdanige vrouw). Dus… vandaag mag ik laten weten dat het allernieuwste speeltje binnen het LELO-assortiment de LELO Lily 2 is! Hoera!

lelo lily 2

Ik durf ook meteen te zeggen dat ik ’t nu al een bullshit speeltje vind. Sorry LELO! Ik hou heel veel van (de meeste van) jullie producten, maar om nu een seksspeeltje met een GEURTJE uit te brengen? Sorry hoor, dat komt heel erg jaren ’70 op me over. Ze schrijven zelf: ‘The new LILY™ 2, is not only more powerful than its predecessor but it is also waterproof and comes in three colors each with its own aroma.’ Say what? Yep, de LELO Lily 2 is er in 3 kleuren en elke kleur heeft z’n eigen geur! Ik weet niet of ik hier op zit te wachten (okay, dat weet ik wel; nee), maar de LELO Lily 2 is er in de geuren ‘Lavender and Manuka Honey’, ‘Rose and Wisteria’ en ‘Bordeaux and Chocolat’. Nu heb ik de paarse variant toegestuurd gekregen (Lavender and Manuka Honey) en ik ga ‘m echt testen, heus, maar dan wel voornamelijk op z’n tril-kwaliteiten. Want die zijn dus verbeterd en dat zijn de eigenschappen waar het mij om gaat bij een seksspeeltje. Als ik behoefte heb aan een seksspeeltje met een geur, dan steek ik wel een wierookstokje aan tijdens het neuken.

De LELO Lily 2 gaat in de LELO-shop € 139,- kosten. Ik zou nog even wachten met de aanschaf tot ik ‘m getest heb (misschien is het wel een geweldig goede clitoris vibrator) (ik vind het een hoop geld voor zo’n klein ding) (de LELO Lily 1 kost(te) € 89,95).

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. DeArie schreef:

  Nou Luna ik zou nog niet te vroeg oordelen :o ik weet dat het heel innovatief/vernieuwend en dus misschien eng klinkt. Maar het zou best kunnen dat net dat beetje geur gewoon meehelpt met in de mood blijven. Want je moet toch nog even op zoek naar dat speeltje in die la.. en dan pak je ‘m en hmm prima gaan!

  Maar.. blijft het ook zitten als je ‘m wast? Goed om te testen lijkt me, paar keer toycleaner/sopje en dan de geurproef!

 2. Laura schreef:

  Oh jakkes. Dat klinkt niet heel erg gezond.
  Geurend siliconen is normaal juist een slecht teken toch ;)?
  Nou ik ben benieuwd!

 3. Gina schreef:

  Heeft het speeltje een reservoir? Een soort Brise Onetouch voor je foef? Of is het siliconen geparfumeerd?

  • Ier schreef:

   Hahaha, dat ‘ie reageert op beweging? Of als tegenreactie op een andere, minder frisse geur? Dan brengt Ambi Pur binnenkort een geurverspreider met trilfunctie uit. Voor 19,95 bij de Blokker. Nou, gat in de markt!

 4. JB schreef:

  “Bordeaux & chocolate”? Rode wijn en vis dus? De wijn-spijs-combinaties hebben nog wat aandacht nodig geloof ik…

 5. Angélique schreef:

  Mag ik hopen dat geparfumeerd niet de nieuwe trend wordt?
  Online shoppen is makkelijker maar als de geur echt blijvend is, dan weet ik nu al dat ik dit speeltje nooit online zal kopen ( … als ik hem ooit koop).
  Kan ik tenminste vóór aankoop bepalen of ik de geuren vind stinken of niet (>.<).

 6. Robert schreef:

  als er dan ook nog muziek uitkomt en een geur van babi pangang kan krijgen, is ie helemaal perfect!

 7. Muisinhuis schreef:

  Ruikt ook nog eens naar lucht verfrissende haha !

 8. Patricia schreef:

  Hoe verzinnen ze het….:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.