GLAZEN DILDO: CHRISTMAS CANDY CANE

christmas candy cane glass dildo

Ik heb mezelf dan al wel een paar dagen vrij gegeven, maar ik kwam deze glazen dildo tegen en sja, die kon ik jullie niet onthouden! Een soort van ‘WTF woensdag’, maar dan op de dinsdag voor kest. Het is een glazen dildo van het merk Icicles en deze dildo zou ik zelf dus niet zo snel aanschaffen, want het lijkt me toch een beetje raar om een dildo in de vorm van een kerst-snoepje te gebruiken in hartje zomer. Maar glazen dildo’s zijn wél leuk en lekker (je moet ervan houden, want ze zijn dus nogal hard, eh, glashard)! En… beste feature; ze zijn niet-poreus, waardoor je ze heel gemakkelijk kunt schoonmaken! Deze Christmas Candy Cane (Icicles No. 59) kost € 47,95, maar ik zou dan eerder een andere glazen dildo kiezen uit het assortiment van Icicles (met ribbels natuurlijk, voor écht goede en harde G-spot stimulatie).

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Je kunt ze leuk even in de vriezer leggen…. of eerst in heet water…… voor leuke effecten.
  Ze zijn heel erg goed schoon te houden, en sommigen zijn zo mooi, qua kleur.

  deze zou ik in de kerstboom hangen :-)

  xx

 2. Ben schreef:

  Ik zal vanavond mijn vrouw weer eens laten genieten van dr glazen dildo. Ze kan hem noet altijd hebben, soms is het te gevoelig, maar met een beetje alcohol erin gaat het meestal heel fijn!
  Het is het duurste speeltje wat we hebben maar is het 100% waard!

 1. 13 januari 2022

  3absinthe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.