SEX TOY TEST #80: ANAALKETTING LIA LOVE BEADS

Naam: Lia Love Beads
Producent: California Exotic Novelties
Prijs: € 15,95
Formaat: 178 mm x 7 tot 25 mm
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Voel de liefde die deze plug jou kan geven met zijn hartvormige, oplopende kralen. De plug voelt zijdezacht aan, is flexibel en heeft een hartvormig handvat voor maximale controle.’
Is dat ook zo? Als ik liefde van een anaalketting kan krijgen, dan is alles mogelijk!
Aantal punten: 5/10

Dit is een afbeelding van tumblr inline mk7u4rqyst1qz4rgp

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen; dit is een anaalketting en ik, en mijn reet, vinden er geen reet aan.

Het begint al met het ontwerp; hartjes. Ik ben gek op hartjes en kusjes en iedereen mag mij er heel veel geven op Facebook, maar een hartje in m’n kont? Ja, nou, nee, eh, misschien, eh, nee, ik wil het wel proberen hoor, maar ja, jeetje!

Deze Lia Love Beads zien er nogal kinderachtig uit. En dan heb ik nog mazzel, want ik heb de blauwe versie in huis, maar je hebt ‘m dus ook in het roze en in het paars en ik kan dan de gedachte dat ik met een soort engelentoverstafje in m’n reet lig toch echt niet wegdenken. Het ziet er My Little Pony, Care Bears, My Littlest Pet Shop, Barbie, nou ja, kortom, deze Lia zou niet misstaan op de schappen van een Bart Smit.

Daarnaast voel je er nogal weinig van, van deze Lia Love Beads. Hij is 25 mm op z’n breedst en, pak de liniaal er maar bij, dat is echt niet breed. Nu kunnen er een heleboel meisjes gaan piepen dat ze dus echt niets in hun kont, reet, bips willen, maar dames, uw drollen zijn hopelijk een stuk breder dan 25 mm, dus van deze Lia Loves Beads zult u weinig voelen! “Maar Luna, als ik er niks van voel, wat heb ik er dan aan?” Niks, dames, inderdaad, helemaal niks.

Dit is een afbeelding van tumblr inline mk7u53cuof1qz4rgp

Nu zou ik heel verantwoord kunnen schrijven dat dit misschien wel iets is voor beginners, maar dan zou ik liegen. Dan kun je er net zo goed een kaars instoppen (of nee, doe maar niet, want die kunnen afbreken en dan krijg je ‘m er niet meer uit). Deze Lia Love Beads zijn zo klein dat je er echt maar weinig van voelt, maar ik begin nu toch ook weer te twijfelen, want misschien er zijn vrouwen die het gewoon überhaupt al retespannend vinden dat ze iets in haar kontje geschoven krijgt, dus daar moet ik dan ook maar ietwat rekening mee houden. Een 5 op de schaal van Luna.

DE LIA LOVE BEADS ZIJN NIET MEER TE KOOP (€ 15,95) »

DIT IS EEN GOED ALTERNATIEF: ANAALKETTING THE FIVE (€ 18,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.