SEX TOY TEST #78: MAGNETISCHE TEPELKLEMMEN

Naam: Magnetic Nipple Clamps
Producent: Metal Wörx
Prijs: € 39,90
Formaat: 50 mm x 25 mm
Waar te koop: Bol.com
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Gemaakt van hoogkwaliteit staal en met de hand tot perfectie gepolijst, zijn de magnetic nipple clamps net zo veel een kunst- als een plezierobject. Het hygiënische metaal is glad, niet poreus en gemakkelijk schoon te maken. Het ontwerp is geïnspireerd op het lichaam en gemaakt om jou op te winden.’
Is dat ook zo? Volgens mij is er iets mis met mijn tepels
Aantal punten: 3/10

tepelklemmen

Ik ben groot fan van www.kink.com, maar als er filmpjes zijn met vrouwen die allerlei wasknijpers op tepelklemmen op hun tepels of kut gezet krijgen, dan klik ik snel verder, want mijn tepels zijn nogal een gevoelig onderwerp en daar horen geen wasknijpers op en daar moet je niet aan gaan draaien, of nog veel erger; bijten! De horror! Gewoon lief likken en aaien en verder moet je er uit de buurt blijven! Nog grotere horror; een tepelpiercing! Ik vind het eng om te zien en ik zou er al helemaal niet bij een ander aan willen zitten en ik wil het al helemaal niet zelf (ik heb wel een tongpiercing, maar dat is een heel ander verhaal)!

Tepelklemmen zijn niet echt mijn ding

Dus ik was al een beetje, heel klein beetje maar hoor, bevooroordeeld toen ik deze magnetische tepelklemmen ontving. Ze zitten in een heel lief klein metalen doosje en tot zover echt geen enkel probleem; het ziet er prachtig uit. Het doosje dus. En die metalen tepelklemmetjes eigenlijk ook wel, maar ik vind het gewoon niet geil. Dingen op m’n tepels. En al zeker geen dingen op m’n tepels die pijn doen. Maar goed, mijn motto als het op seksspeeltjes aankomt blijf ’ I’m willing to try everything twice’, dus ik heb 1 van de klemmetjes keurig op m’n tepel gezet. Ooit hoorde ik van een bekende bondage-babe dat je tepelklemmetjes niet óp je tepel moet zetten, maar juist achter je tepel. Maar hoe ik ook probeer haar advies na te volgen, het lukt me gewoon niet om de magneetjes achter m’n tepel te laten klemmen. Dus nu moet ik leven met het feit dat mijn tepels misschien wel anatomisch niet helemaal correct zijn! Nog meer horror!!!

tepelklemmen 2

Maar wie ben ik

Ik heb de magnetische tepelklemmen dus wel op m’n tepels gehad, enigszins, maar het doet pijn en ik vind het helemaal geen lekkere pijn. Nu is pijn natuurlijk subjectief (en ik ben heus geen mietje), dus wie weet zijn er wel vrouwen (of mannen) die het megageil vinden om met magnetische tepelklemmen rond te lopen, maar ik hoor daar niet bij.

DE MAGNETISCHE TEPELKLEMMEN ZIJN HIER TE KOOP (€ 34,90) »

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Stel1987 schreef:

  Wij hebben een paar keer op het punt gestaan ze online te kopen. maar wat we ons af vroegen en nog steeds is of je ze strakker of losser kunt zetten?? of is het puur de magneet die het werk doet???
  Kunnen ze ook op een mannen tepel?

  Thanks alvast x

  • Diana van Zanten. Nootdorp schreef:

   T.a.v stel 1987,
   De tepelklemmen kun je strakker en/of losser zetten door aan de schroefjes te draaien, zelf heb ik kleine tepels , mijn vriend draait en knijpt zachtjes of harder aan mijn tepels, dan ” groeien” mijn tepels ( daar wordt ik wel geil van ! ) en dan passen de klemmetjes goed. Bij mijn vriend passen de klemmen ook goed.
   Veel plezier met de klemmen!!

 2. Diana van Zanten. Nootdorp schreef:

  Vroeger gebruikte ik wasknijpers, maar deze tepelklemmen kun je aandraaien en je leert je pijngrens te verleggen, ik vind het heel fijne klemmetjes. Je kunt ze ook draaien ,dat geeft een heel fijn gevoel.

 1. 12 januari 2022

  1hedgehog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.