SEX TOY REVIEW #355: LEREN OOGMASKER

Product: leren oogmasker
Producent: Easytoys Fetish Collection
Lengte: one size fits all
Gewicht: 44 gram
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Prijs: € 12,95
Verkooppraatje: ‘Geniet van het spannende gevoel om niets te kunnen zien. Ga het onbekende tegemoet en geef jezelf over aan je partner!’
Is dat ook zo? Eh…
Score 2/10

Eigenlijk alle speeltjes die ik tot nu toe heb mogen testen uit de Easytoys Fetish Collection zijn gaaf. En blijvertjes! Zo ben ik echt heel blij met de fetish set (SEKSTOY REVIEW #348: FETISH SET MET HALSBAND, ENKELBOEIEN EN HANDBOEIEN) en ook de spreidstang is heel tof (review volgt nog). De ball gag was te groot voor mij, maar verder prima (SEKSTOY REVIEW #346: BALL GAG MET SILICONEN BAL). En alles ziet er dusdanig netjes en keurig en stevig uit dat ik eigenlijk wel alles uit deze Easytoys Fetish Collection zou willen testen (en hebben, hebben, hebben)! Het mannetje van de Bdsmstore.nl heeft zijn werkzaamheden inmiddels doorgegeven aan een vrouwtje, maar omdat ik ‘vrouwtje van de Bdsmstore.nl‘ zo denigrerend vind klinken, wil ik hierbij het meisje van de Bdsmstore.nl hartelijk bedanken voor het toesturen van het leren oogmasker uit de Easytoys Fetish Collection! Ja, nu weten we het wel dat je dit oogmasker van de Bdsmstore.nl hebt gekregen hoor!! Okay! Hieronder mijn review!

Dit oogmasker kost € 12,95 en dat zou in principe een prima prijsje zijn voor een oogmasker. En ja, je kan ook prima een theedoek om je hoofd knopen (en die heeft iedereen wel in een keukenkastje liggen), want dat geeft in principe hetzelfde effect (niks meer zien), maar ik denk dat je er een stuk geiler en sexier bij ligt met een ‘echt’ oogmasker. Je voelt je ook een stuk geiler en sexier. Ik wel in ieder geval. Maar dit leren oogmasker is niet helemaal de bedoeling van het oogverblindende feestje dat ik in gedachten had.

Hoe luxe is dit leren oogmasker precies?

De productbeschrijving vermeldt: ‘Voel de luxe aanraking van leer op je huid en bereid je voor op een heerlijke nacht vol bevrediging.’ Ehhhhhh… nou, allereerst is het kunstleer (dat staat ergens anders in de productbeschrijving trouwens wel keurig vermeld)…. en daar is helemaal niks mis mee (al zal een speeltje van echt leer waarschijnlijk luxer en geiler aanvoelen). Maar! Alleen de voorkant van het oogmasker is van dit heel erg harde kunstleer gemaakt. De binnenkant is waarschijnlijk van neopreen (soortement van badpakken-spul). Dus zo heel erg luxe voelt de aanraking eigenlijk niet.

Soms heb je iets hards nodig, soms niet

Maar het ziet er allemaal prima uit, niet echt heel erg chique, maar het is best netjes afgewerkt en strak. Maar het ding is dus kei- en keihard. En dat zit gewoon niet lekker. Het oogmasker drukt tegen de bovenkant van m’n neus aan en dat gaat op de duur gewoon irriteren. Au. Het lag overigens niet aan mijn neus, want ook op de neus van M. deed het pijn. En nu hebben wij allebei best een grote neus, maar ook bij een vriendinnetje met een keurig, lief klein neusje schuurde het masker over de neusbrug. Het lijkt me niet de bedoeling van een oogmasker dat het naast het ontnemen van je zicht ook nog eens een beetje pijn met zich meebrengt. Of je moet daar specifiek voor kiezen. Kies ik niet voor. Maar dit hoeft niet echt een heel groot probleem te zijn. Er is echter wel een echt groot ander probleem.

Ik zie, ik zie, wat jij ook ziet

Het hele idee achter een oogmasker is dat je uiteindelijk niks ziet. En hoe ik dit leren oogmasker ook opzet (helemaal bovenop m’n neusbrug, in het midden van m’n neus, helemaal over m’n neus); ik blijf iets zien. Je ziet niet alles natuurlijk, maar als je in het licht bezig bent, dan komt er gewoon licht naar binnen (onder je neus door dus). En als je dingen in de schemer doet, dan zie je schimmen. Kan niet de bedoeling zijn. En als je dingen in het donker doet… nou ja, dan heb je zo’n oogmasker helemaal niet nodig, lijkt me. Totaal waardeloos dus, dit leren oogmasker. Al zie je er voor de ander misschien wél geil uit, met zo’n masker op. Dus alleen daarvoor een extra punt voor de moeite.

Conclusie

Als ik moest kiezen tussen een theedoek en dit oogmasker, dan kies ik liever voor een theedoek. En… dan gewoon nog liever een oogmasker gemaakt van zacht materiaal! En gelukkig hebben ze er daar ook genoeg van bij de Bdsmstore.nl! En die zijn nog goedkoper ook (dit ‘Stemmings Oogmasker‘ bijvoorbeeld) (al vind ik een masker met ‘Not Today’ ook weer niet heel sexy). Maar deze ‘Set oogmaskers‘ kost € 5,95 en dan krijg je een rode en een zwarte versie! Betere deal dan dit leren oogmasker. En anders dan toch maar die theedoek om mee te experimenteren.

HET LEREN OOGMASKER IS HIER TE KOOP (€ 12,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    En die stoffen oogmaskers ( uit de set oogmaskers) zitten veel lekkerder, zitten ook strakker langs je gezicht, want stof en dus plooibaarder en je ziet dus echt niks aankomen….. die kus niet, maar die zweep ook niet….
    enjoy!

  2. Linda schreef:

    Ik blij dat ik de stoffen variant heb (die overigens nog steeds in de verpakking zit)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.