SEX TOY TEST #86: VIACREAM FOR WOMEN

Naam: Viacream
Producent: Viacream
Prijs: € 14,95 
Formaat: 30 ml
Waar te koop: Maanzin.nl
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t. Verkooppraatje: ‘Alleen of samen, Viacream Strong zorgt voor een snellere en intensere opwinding voor vrouwen. Viacream Strong voor vrouwen is een erotisch stimulerende gel. Door het aanbrengen van de gel op en rond de clitoris zal de bloedtoevoer verbeteren en zullen er afwisselend warme en koude tintelingen ontstaan.’
Is dat ook zo? Ja, het is best geinig voor een keertje…
Aantal punten: 6/10

Dit is een afbeelding van viacream

Viacream, een spulletje dat je op je klit moet smeren bestaat al zo’n jaar of 10. Toen het net op de markt kwam was ik er natuurlijk als de kippen bij om ‘t uit te testen en ik was er toen erg enthousiast over. En al staat het niet op m’n nachtkastje (het is dus geen must have of must do), ik vind het nog steeds een geinig product. Mijn iets aangepaste review van 10 jaar geleden!

Best een lekker gevoel hoor met Viacream

Of ik even iets nieuws op erotisch gebied uit wilde testen. “Viacream is in Amerika reeds aangeprezen in diverse bekende talkshows. Gebleken is dat ruim 75% van de Amerikaanse vrouwen, die moeilijk tot een orgasme konden komen, baat heeft bij Viacream”, zo vertelde het promotiemannetje op de Kamasutrabeurs in Eindhoven. “Ik heb helemaal geen moeite met klaarkomen”, fluisterde ik het mannetje toe en gaf hem een dikke knipoog. “Viacream kan ook een uitstekende aanvulling zijn op je seksleven”, zei het mannetje. “Viacream zorgt voor een betere doorbloeding en een prikkeling van de clitoris en het clitoraal gebied. Het geeft een aangenaam, opwindend gevoel.” “Geef maar zo’n zakje mee, ik test het wel”, zei ik opgetogen. Eigenlijk heb ik het niet zo op erotiserende smeerseltjes. Een pil van het een of ander slikken vind ik geen probleem, maar crème op m’n clitoris klinkt gevaarlijk. Maar onder het motto ‘je moet alles uit het leven halen wat erin zit’ vanmiddag aan de slag gegaan. Een lekkere klodder Viacream op m’n klit gesmeerd. Het werd meteen ijskoud daar. Alsof iemand 15 ijsblokjes tussen m’n schaamlippen had geplakt. Een minuutje later voelde het juist weer ontzettend heet. Angstvisioenen over derdegraads verbrandingen maakte zich van mij meester. Rustig blijven, moest ik. Rustig blijven. Aan geile negers denken, geile negers van het kaliber Samuel L. Jackson en daar dan 10 tegelijk van. Lukte. Je wordt er geil van, van dit spul. Je krijgt er instant-zin van. Maar of je nou zin krijgt omdat er iets op je klit is gesmeerd of dat je geil wordt omdat je überhaupt iets op je klit smeert, dat is de vraag. Het geeft in ieder geval een lekker gevoel, al moet je daarna dus niet gebeft worden. Of nou ja, je wil wel heel graag gebeft worden (wie niet, wanneer niet), maar dat is voor hem dus weer niet zo lekker, want het verdooft zijn tong. En ja, daar zit hij natuurlijk niet op te wachten (en ik uiteindelijk ook niet).

Dit is een afbeelding van viacream

Je orgasme is overigens niet anders of beter of langer met die Viacream op je klit. En ik ben eigenlijk nog het meest benieuwd of vrouwen die moeilijk tot een orgasme komen er iets aan hebben (ik heb er nooit zo’n moeite mee).

Gratis tinteltip

Gratis tip van Luna; om hetzelfde verfrissende en verkoelende effect op je klit te krijgen kun je je ook laten beffen door iemand met een Fisherman’s Friend in zijn of haar mond. Deze tip geldt trouwens ook andersom; pijpen met een heet snoepje, pepermuntje of iets in die richting is weer eens wat anders!

EEN POTJE VIACREAM VAN 30 ML IS HIER TE KOOP (€ 14,95) »

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.