SEX TOY REVIEW #170: STRUISVOGELVEREN KIETELAAR

Naam: Body Tickler (struisvogelveren kietelaar)
Producent: Sportsheets
Prijs: € 11,25
Formaat: veer = 30 centimeter, handvat= 35 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘De kietelaar van struisvogelveren kan niemand weerstaan. Maak je klaar voor een hartstochtelijke avond!’
Is dat ook zo? Enigszins.
Score: 8

struisvogelveer kietelaar

Ik kreeg deze struisvogelveren kietelaar (OMG, wat een naam, wat een naam, ik dacht dat een kietelaar hetzelfde was als een clitoris) toegestuurd van een mannetje van www.willie.nl. En sja, wat moet je zeggen over een veer? Het is een veer!

Het is een zwarte veer (al is-ie ook verkrijgbaar in andere kleuren). Het is een struisvogelveer. En het is een erg zachte, mooie, lange veer (de veer zelf is dus 30 centimeter lang). Het zijn trouwens 2 veren in een plastic houder. Is dit een speeltje wat ik zelf ooit zou hebben aangeschaft? Nee. Maar ik moet zeggen dat we er toch wel plezier mee hebben gehad, althans 1 keertje dan, want wij niet zo van een heel erg uitgebreid en lieflijk voorspel met massages, kusjes en knuffeltjes. En een voorspel met een veer is dus niet iets wat vaker in ons repertoire voor gaat komen (althans, dat verwacht ik niet, maar wie weet, als we meer tijd hebben, meer tijd nemen, 40 jaar ouder zijn, dan kopen we een nieuwe).

struisvogelveer1 kietelaar

Ben je wél van een uitgebreide massage, van een langer voorspel dan 10 minuten, van elkaar een beetje pesten met kietelen, aaien en kriebelen? Dan zou ik deze veer zeker aanschaffen, want hij ziet er dus prachtig en luxe uit en hij voelt écht heerlijk zacht (met een bosje kippenveren is het toch allemaal net iets minder chique). Houdt er alleen even rekening mee dat je geen glijmiddel of massageolie gebruikt voordat je met deze veer aan de slag gaat, want dan gaan alle losse veertjes aan elkaar plakken en ja, dan kun je ‘m weggooien en dat zou zonde zijn (je snapt het al; dit is bij ons gebeurd).

DE STRUISVOGELVEREN KIETELAAR IS HIER TE KOOP (€ 11,25) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Joyce schreef:

    Hahahaha een veer met glijmiddel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.