U-STRAP RIPPLES – DILDO REVIEW #584

Naam: U-Strap Ripples
Producent: U-Strap
Prijs: € 37,95
Formaat: 17,1 x 3,2 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: siliconen
Waar te koop: Easytoys.nl
Verkooppraatje: ‘De Ripples dildo is perfect geschikt voor gebruik in combinatie met strap-on harnassen. Door de wijd uitlopende onderkant en de zachte, gebogen schacht past de dildo in de meeste strap-ons. De dildo is uiteraard ook los te gebruiken.’
Is dat ook zo: Voor beginners leuk
Cijfer: 7

Dit is een afbeelding van ripples dildo u strap

De Tantus Tsunami is al jaren 1 van mijn favoriete dildo’s. Helaas is deze dildo (en trouwens; het hele merk Tantus) behoorlijk moeilijk te verkrijgen in Nederland. Tijd om eens te kijken of er iets vergelijkbaars op de markt is wat je gemakkelijker in huis kunt halen! Ik checkte de site van Easytoys.nl en vond de Ripples van het merk U-Strap. Ik vroeg aan het meisje van Easytoys.nl of ik ‘m mocht testen, dat mocht, en ik had ‘m de volgende dag in huis! Snel, safe, simpel! Hieronder lees je m’n review.

Wie mijn site al langer volgt weet; ik hou van dildo’s! Ik hou vooral van grote (lees; brede) dildo’s en ik van dildo’s met ribbels. Ribbels kun je namelijk zo lekker over je G-spot bewegen! En… de U-Strap Ripples heeft ribbels, wat zeg ik; hij heet niet voor niets Ripples (‘rimpelingen’). Wel grappig trouwens want de Tantus Tsunami verwijst naar water en dat doet deze U-Strap Ripples dus ook (een druppel in het water veroorzaakt rimpelingen).

Dit is een afbeelding van ripples dildo roze

De verpakking van de U-Strap Ripples

De Ripples komt in een simpele kartonnen doos met daarop een afbeelding van de Ripples. Op de doos staan ook wat afbeeldingen van een strapon-harnas met daarin de Ripples. U-Strap, het merk achter de Ripples is een sextoymerk dat voornamelijk strapon-dildo’s maakt. En U-Strap is weer een onderdeel van het merk XRBrands (om deze review maar even helemaal volledig te maken).

Dit is een afbeelding van u strap ripples dildo

In de kartonnen doos zit de Ripples dildo. De dildo zit in een plastic zak en als ik die openmaak, dan komt er een nogal plastic, chemische geur me tegemoet. Gelukkig blijkt deze geur alleen in de zak te zitten en ruikt de dildo zelf naar niks. Sommige seksspeeltjes zitten in ‘foam’ verpakt in de doos en dat foam kan ook nog wel een plastic, chemisch geurtje afgeven. Sowieso altijd je toy schoonmaken voordat je ze gebruikt!

M’n eerste indruk van de Ripples dildo

Als je een dildo verwacht die op de Tsunami lijkt, dan is de Ripples nogal een teleurstelling. Hij is qua breedte bijna de helft kleiner. Ik vind ‘m vooral heel schattig. Ik had deze teleurstelling natuurlijk kunnen voorkomen door de begeleidende tekst op de site van Easytoys.nl even goed te lezen, want bij alle producten zijn de maten prima weergegeven. De Ripples (die overigens ook in het zwart en ‘beige/vleeskleur’ te koop is) is 17,1 bij 3,2 centimeter. Dat lijkt groot, maar kijk, de meeste toys hebben ook een afbeelding zoals deze erbij staan:

Dit is een afbeelding van ae109 pink 4

En sja, daar had ik aan kunnen zien dat de Ripples dus niet zo heel groot is. Maar hé, wie het kleine niet eert! En… het gaat wat je ermee doet. En… om even lekker water-gerelateerd te blijven: It’s not the size of the boat, it’s the motion of the ocean.

Dit is een afbeelding van tantus tsunami vs ripples u strap
Op links de Tantus Tsunami en rechts de U-Strap Ripples!

Wat ik wel heel fijn vind aan de Ripples is het materiaal. Het is een best wel harde siliconen (ja, siliconen heeft verschillende hardheden en deze dildo is een stuk harder dan de meeste dildo’s die ik heb). Ook is het siliconen van de ‘niet-stof-aantrekkende’-soort en mat. Ook fijn! De Tantus Tsunami is van glimmend siliconen én trekt altijd stof aan.

Hoe voelt de Ripples dildo?

De Ripples is dus echt dun! Ook al is-ie op z’n breedst (dat is dus de breedste ribbel en die zit bovenaan) 3,2 centimeter (en dat is best gemiddeld), toch moet ik aan een flinke mannenpink denken als ik de Ripples zie en ook als ik ‘m voor het eerst gebruik. Komt ook bij; de breedte van deze dildo wordt minder aan de onderkant, dus als je ‘m helemaal in je hebt, dan voel je aan je vaginaopening bar weinig.

Als ik de dildo op en neer ga bewegen, dan voel ik de bovenste 2 ribbels heus wel over m’n G-spot gaan en dit is ook heus wel lekker (en zeker lekkerder dan een gewone rechte dildo), maar het is mij allemaal te braaf. Daarnaast heeft deze dildo de neiging om te gaan draaien tijdens het gebruik. Hierdoor komen de ribbels uiteindelijk dus aan de onderkant van je vagina terecht en sja, daar bevinden zich ook een hoop lekkere plekjes, maar mijn G-spot zit toch echt aan de bovenkant. Dit draaien komt doordat de Ripples voor mij te dun is. Misschien dat dit niet gebeurt als je ‘m in een harnas gebruikt, maar dat kan ik niet beoordelen.

Dit is een afbeelding van ripples dildo sextoy klein

Conclusie

De Tantus Tsunami, the name says it allllll; veroorzaakt een tsunami, een vloedgolf uit de zee die mijn kuststrook onverwacht overspoelt!! De Tantus Tsunami doet van alles met me wat de U-Strap Ripples niet doet. En wat had ik eigenlijk meer verwacht van een seksspeeltje dat met z’n naam verwijst naar een druppel die in het water rimpelingen veroorzaakt? Dus als ik moet kiezen tussen een Ripple of een Tsunami, dan is de keuze voor mij vrij snel gemaakt! Maar… de Ripple is best een leuke dildo voor beginners. Hij is lief qua kleur, voelt lekker aan qua materiaal en je voelt die ribbels zeker wel!

DE U-STRAP RIPPLE IS HIER TE KOOP (€ 37,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. JJ schreef:

    Ik ben zowiezo niet zo fan van dildo’s heb ze liever vibrerend maar deze is ook nog eens echt smal! Zeker nu ik de Satisfyer Master in huis heb gehaald ( niet zo geschikt voor beginners en volgens manlief ga ik mezelf uitlubberen haha, hij is gewoon jaloers)

  2. Sergio schreef:

    Deze zou waarschijnlijk voor een beginner in pegging best wel goed zijn

  3. Merel schreef:

    Wat ik nou weleens zou willen weten…. Werken die strapon dildo’s zonder tuigje eigenlijk? Van die dingen die je deels inbrengt (v) en waarmee je zonder tuigje/harnas je partner kunt penetreren. Heb je die al eens getest? Ik ben er erg benieuwd naar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.