DOLLY ANAALDILDO – DILDO REVIEW #392

Naam: Dolly
Producent: Sensual Glass
Prijs: € 29,90
Formaat: 17,5 x 1 tot 3,7 centimeter
Gewicht: 332 gram
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Waar te koop: Euphoria-erotiek.nl
Verkooppraatje: ‘Hij heeft een behoorlijke lengte (17.5 cm), maar is in verhouding niet erg dik (1.9 tot 3.8 cm). Bovendien kun je Dolly stapsgewijs inbrengen door de taps toelopende vorm.’
Is dat ook zo: Leuk voor beginners
Score: 8

Dit is een afbeelding van anaaldildo dolly

Ik kreeg weer eens wat leuks van Mark, hét mannetje van Euphoria-erotiek.nl opgestuurd! Het doosje met de naam ‘Dolly’ stond al een tijdje in m’n kantoor, maar ik was er nog niet helemaal over uit wat het precies waar ik mee te maken had. Een gewone glazen dildo? Een buttplug? Of een anaaldildo? Het was even zoeken, maar ik weet het antwoord (een glazen anaaldildo)!

Ik dacht in het begin (toen ik het doosje nog niet had opengemaakt) met een gewone glazen dildo te maken te hebben. Op de verpakking zelf staat namelijk ook niks meer dan ‘Dolly, luxury dildo of hand-blown glass’. Op de voorkant van de verpakking staat een afbeelding van de Dolly en op die foto lijkt de het inderdaad op een gewone glazen dildo. Je weet aan de hand van dit soort foto’s immers niet of je te maken hebt met een vergrote of verkleinde foto of misschien wel een 1 op 1 foto. Ik ging uit van een 1 op 1 foto of een verkleinde foto, maar toen ik de Dolly uit de verpakking haalde bleek dat niet te kloppen.

Dit is een afbeelding van verpakking glazen dildo sensual glass

What you see is not what you get

Ik was dus helemaal klaar voor een testsessie met een glazen dildo tot ik de Dolly uit de verpakking haalde. Het glazen seksspeeltje zit overigens goed verpakt in een schuimrubber blok, zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij in de verpakking zelf is gebroken (je weet maar nooit hoe hardhandig de mannetjes en vrouwtjes daar in China met de verpakkingen gooien)! Je hoeft ook niet bang te zijn dat een glazen speeltje ‘per ongeluk’ in je lichaam afbreekt, want glazen toys zijn gemaakt van massief, supersterk glas, van het soort waar ook van die glazen Pyrex-maatbekers van gemaakt zijn (borosilicaatglas).

Maar goed… ik haalde de Dolly dus uit de verpakking en vergeleek ‘m met het plaatje op de voorkant. De gelijkenis was heus wel treffend, maar toch niet helemaal. Het bovenste puntje van de echte Dolly was een stuk spitser dan het puntje van de Dolly op de foto op de verpakking. En zo’n spits puntje is, vind ik, echt niet lekker vaginaal. Ik heb dit wel even uitgeprobeerd, want zo ben ik, maar ik ken na zoveel jaren toys testen en toys gebruiken (en na zoveel jaar ervaring) prima wat mijn lichaam wel en niet lekker vindt. En zo’n spits puntje is niet lekker vaginaal! Maar! Daar is deze toy ook helemaal niet voor bedoeld!

Dit is een afbeelding van sensual glass top

Ehm… maar is Dolly een buttplug dan?

Tijd om eens een kijkje te nemen op de site van Euphoria-erotiek.nl, op zoek naar het productpraatje van de Dolly! Daar stond dat ik niet met een gewone dildo, maar met een buttplug te maken had. Ehm, de Dolly een buttplug? Het zou kunnen, maar ehm, ehm, ehm, nou ehm, niet voor mij. Dat ding is 17,5 centimeter lang! Dat is echt wel lang voor een buttplug! Er zullen vast mensen (M/V/LGBTQIA+) zijn die hier iets mee kunnen, maar 17,5 centimeter is voor mij echt iets teveel van het goede (buttplug-technisch gezien dan). Dus ik even mailen met Mark! ‘Hé, weet je zeker dat die Dolly een buttplug is, want eh, ik vind ‘m een beetje too much.’ Vond Mark gelukkig uiteindelijk ook. Dus nu staat de Dolly als ‘glazen anaaldildo’ op de site en met die terminologie ben ik het helemaal eens.

Ik heb natuurlijk een buttplug-traumaatje (die overigens bijna weg is, maar ik blijf rete-voorzichtig als het om anaalspeeltjes gaat) en schreef voor de grap naar Mark: ‘Kunnen ze geen anaalspeeltjes maken met een touwtje, net als bij tampons?’ Hij mailde terug: ‘Ik heb klanten die er altijd een touwtje omheen leggen… echt waar!’ En… dit is misschien wel de beste tip van het afgelopen jaar! Want… al staat het niet supersexy, een extra draadje of touwtje dat uit je kont komt, toch is het wel een extra optie om nog veiliger te spelen met anaaltoys. Een tip om te onthouden! Echt!

De Dolly is dus een anaaldildo!

Denk nu trouwens niet dat je met zo’n touwtje erom zomaar alles ook als een anaalspeeltje kunt gaan gebruiken, want dat is dus niet de bedoeling van zo’n tip! Die tip is er voor een dubbelsafe gevoel! En zo’n touwtje heb je bij de Dolly helemaal niet nodig, want… de basis (dus de onderkant) van het speeltje is breder dan het breedste punt van de dildo zelf. Hierdoor kan de dildo nooit (maar zeg nooit ‘nooit’ en blijf altijd goed nadenken over wat je doet) naar binnen schieten!

Dit is een afbeelding van sensual glass dildo

Maar hoe voelt de Dolly dan als anaaldildo?

Ik kan de Dolly prima aanraden als anaaldildo voor beginners! Gebruik altijd glijmiddel als je met anaalspeeltjes bezig gaat, want in tegenstelling tot een vagina wordt een anus niet vochtig van zichzelf! Met glijmiddel voelt alles een stuk fijner en glas is, net als metaal, een heel glad materiaal, dat, zeker in combinatie dus met glijmiddel heel gemakkelijk naar binnen glijdt. Het topje van de dildo is 1 centimeter in doorsnede en loopt dan taps toe tot de eerste ‘bol’ van 2,5 centimeter doorsnede.

De volgende bol is 3,7 centimeter in doorsnede, dus die is best flink, maar die hoef je uiteraard niet te gebruiken (teken het maar eens uit op een A4’tje). Die keus is helemaal aan jou (jullie) (M/V/ LGBTQIA+)! De Dolly is in ieder geval een prima opwarmertje voor ‘echte’ anale seks (is hier in huis gebleken), want zo happetaaaaa, zonder voorbereiding een echte piemel erin is geen optie. Hoe je je daarop voorbereid, dat moet ieder voor zich weten (vingers, dildo’s, buttplugs), maar zorg wel dát je je erop voorbereid (sowieso dus altijd glijmiddel en alleen speeltjes gebruiken die er ook voor bedoeld zijn)! Het enige wat ik zelf prettiger had gevonden is een handvat onderaan, want glas, je vingers en glijmiddel; dat glibbert behoorlijk, dus je raakt je grip gemakkelijk wat kwijt (nog een reden om voorzichtig te doen).

Dit is een afbeelding van sensual glass dildo luna

Schoonmaken gaat ook zo lekker makkelijk

Hij is van glas, dus 100% niet-poreus, dus ook 100% schoon te maken (en dat is altijd prettig, maar bij anaalspeeltjes vind ik het nog net iets belangrijker). Je kunt de Dolly gewoon meenemen onder de douche om schoon te maken of ‘m afspoelen met heet water en schoonmaken met wat toycleaner. Supereasy! Hij kan ook in de afwasmachine (of eigenlijk ‘mag’ ook in de afwasmachine) (maar dit is iets wat ik zelf nooit zou doen, want het is raar plaatje in je hoofd; een dildo tussen m’n ontbijtbordjes).

Conclusie

Helemaal niks mis mee, met deze glazen anaaldildo! Wil je beginnen op ‘het anaalpad’, dan kun je dat dikke prima met deze Dolly.

DE DOLLY ANAALDILDO IS HIER TE KOOP (€ 29,90) >>

p.s. Mark is heel druk bezig met het verhuizen van zijn offline winkel! Hij hoeft niet ver te gaan voor die verhuizing; van Lindengracht 41 naar Lindengracht 43! Dus… ben je 23 november in de buurt van Heerenveen? Ga dan zeker even kijken bij de opening van de nieuwe en veel grotere Euphoria-shop!

Sexshop Euphoria - moderne erotiekwinkel Heerenveen

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marjan schreef:

  leuke review…. ik zie het helemaal voor me, zo’n glazen dildo tussen de koffiekopjes en de borden…. lol

 2. Jesse schreef:

  Leuke review weer, trek ik mijn opmerking van pas weer in over weinig reviews van anaal speeltjes. Maarre, slechte ervaring gehad begrijp ik? Hebben we daarover kunnen lezen of heb ik dat wellicht over het hoofd gezien ?

 3. Jesse schreef:

  poeh!!

  da’s wel een hele vervelende ervaring. Gelukkig ben je inderdaad niet bij de eerste hulppost terecht gekomen..

  nog een laatste vraag als ik zo brutaal mag zijn; dit speeltje vind je voor beginners. Heeft dat met de dikte te maken?

  groetjes,

  Jesse

  • Luna schreef:

   Ja… want het beginstukje is echt nog slanker dan een pink… dus daar kun je mee ‘oefenen’… en hij wordt steeds breder, dus je kan kijken (langzaamaan) wat je fijn vindt… daarnaast; veilig en niet duur en gaat je leven lang mee (als je ‘m niet kapot gooit tegen de muur dan) :-)

 4. Michiel schreef:

  Wij hebben deze dildo gekocht naar aanleiding van deze review en wij zijn fan!
  De Dolly is een hele goede aanvulling op onze andere (anaal) speeltjes. Alle voordelen van glas (glijmiddel en hygiënisch, fraai) en qua vorm erg functioneel.
  Het puntje is makkelijk in te brengen en de dikte neemt gaandeweg toe. In een paar minuten zijn wij hiermee op het punt dat we klaar zijn voor grotere speeltjes of anale seks. Maar ook als dildo rustig heen en weer is een prettig gevoel. Voor ons een 9/10!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.