ZWART ROZE JARRETELSET MET OPEN CUPS EN OPEN KRUIS – LINGERIE REVIEW #573

Naam: Zwart Roze Jarretelset met open cups en open kruis
Producent: Abierta Fina / Cotelli
Prijs: € 44,95
Formaat: S / M/ L / XL (ik heb de XL)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t
Materiaal: 88% polyester, 12% elastaan
Waar te koop: Euphoria-erotiek.nl
Verkooppraatje: ‘Ben je op zoek naar een spannend setje voor in de slaapkamer wat vaker dan 1 keer mee gaat en van goede kwaliteit is? Dan ben je bij de lingerie van Abierta Fina aan het juiste adres.’
Is dat ook zo: Dat lijkt mij zeker zo ja!
Cijfer: dikke voldoende + bonuspunten voor de maatvoering!

Dit is een afbeelding van abierta fina zwart roze jarretelset met open cups 2

Elke maand krijg ik van Mark van Euphoria-erotiek.nl een lingeriesetje opgestuurd (hij heeft ook een hele leuke offline winkel in Heerenveen) (Lindengracht 43)! Ik schreef al eerder dat Mark een heel goede smaak heeft qua setjes die mij mooi staan, want ook dit setje, de ‘Zwart Roze Jarretelset met open cups en open kruis’ staat perfect en past perfect! Hieronder lees en zie je mijn review!

Ik kreeg van Mark zelfs 2 exemplaren van dit setje (een L en een XL) opgestuurd. Deze set is verkrijgbaar in S / M / L en XL en het toffe (en goede) van de maatvoering is dat de maten gekoppeld zijn aan beha-maten! Dus… S is 75B, M is 80B, L is 85B en XL is 85C! Als ik dit niet had geweten, dan zou ik voor de L zijn gegaan, want ik vind mezelf qua figuur een L en geen XL! Maar… ik heb qua cup 85C, dus ik ging voor de XL en die past me dus dikke prima!

Dit is een afbeelding van sexy lingerie review
Ik heb even wat gezellige sterrenstickers op m’n tepels geplakt, omdat ik ook een foto voor Instagram moest hebben en ja, van Instagram mag je nog steeds geen vrouwentepels laten zien. Wel mannentepels natuurlijk. En vrouwentepels die borstvoeding geven mogen trouwens ook. Nou ja, het is wat het is, al vind ik het bullshit. Niks mis met tepels en ik heb hartstikke leuke tepels die best gezien mogen worden (maar ik had geen zin om 2 setjes met foto’s te gaan maken, eentje met en eentje zonder tepelstickers, want weet je hoe moeilijk het is om een foto te maken waarop zowel je hoofd als je lijf helemaal leuk en lekker staan) (heel moeilijk).

De verpakking van het Albierta Fina-setje

Het is een wat sletterig setje, zo met die open cups en het open kruisje en ja, het is nogal moeilijk om dat niet-sletterig op de verpakking te communiceren natuurlijk! Maar; niks mis met sletterig! De lingerie zit in een zwart doosje met daaromheen een kartonnen sleeve met opdruk. Het is een mooi doosje met magneetsluiting en binnenin tref je de lingerie, keurig achter een soort kartonnen ‘wikkel’. Keurig!

Dit is een afbeelding van verpakking abierta fina lingerie
Voordat je dit setje aan kan trekken moet je wel even de XXXXL etiketten eruit knippen natuurlijk!

Eerste indruk

Dit jarretelsetje bestaat uit een bh met ‘open cups’, een string met ‘open kruis’ en een jarretelgordel! Ik vind het altijd jammer dat er niet ook standaard een setje kousen bij dit soort setjes geleverd wordt. Maar… gelukkig had Mark die er voor mij bijgedaan (DEZE). Eigenlijk zou ik standaard een paar setjes in huis moeten hebben, want die dingen gaan nogal snel kapot (behalve als je er zuinig en rustig mee bent).

Alles ziet er mooi uit en is goed in elkaar gezet. Het is een zwarte stof en daarop zit een rood patroon gedrukt. Er staat bij de beschrijving dat het roze is, maar ik vind het echt meer rood. Elk jarretelgordeltje heeft een strik, het slipje heeft 2 strikjes en ook de beha heeft een strikje. Lekker frivool, ik hou ervan!

Dit is een afbeelding van behaatje cotelli
Kijk! Zo ziet het materiaal eruit. Helaas zie je het rood niet zo goed van een afstandje (dus op de foto’s ook niet zo goed).

Het slipje van dit Abierta Fina-setje

Hoe mooi en gaaf ik de setjes van het merk Obsessive ook iedere keer weer vind, toch is het van alle setjes die ik van dat merk paste maar 1 keer voorgekomen dat ik het slipje paste. Ik kreeg ze meestal wel aan, maar de dunne bandjes van de minuscule tangaslipjes sneden in m’n heupen (waardoor er extra vetrollen ontstaan). Hoe een Godsgeschenk is het slipje van dit Abierta Fina-setje dan! En hoe erg is het eigenlijk dat ik het eigenlijk een ‘Godsgeschenk’ noem, terwijl het eigenlijk de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn dat een slipje gewoon past.

Dit is een afbeelding van slipje cotelli
Ik heb het slipje even bovenop een Obsessive slipje gelegd. Dat is nogal een verschilletje of niet? Om precies te zijn; 10 centimeter verschil als je ‘m plat legt en dus 20 centimeter TOTAAL! En dan heb ik het nog niet eens over hoeveel meer dit slipje van Cotelli kan oprekken! Lieve peoples van Obsessive; watch and learn!!

Het slipje is zelfs iets te groot misschien

Aangezien het een slipje met open kruis is en ik toch wel ergens een grens trek qua openheid en schaamteloosheid heb ik het slipje ietwat naar achteren getrokken voor de foto’s, zodat alles nog keurig Instagrammable bleef. Maar… als ik het slipje gewoon droeg zoals het de bedoeling was (zodat je dus je schaamlippen kunt zien) zou ik zelfs durven zeggen dat het slipje iets te groot was. De ‘flapjes’ staan namelijk best een beetje open (ja, sorry, hier dus geen foto’s van) (maar het is geen ramp, want zo’n open kruisje mag best gezien worden).

Dit is een afbeelding van cotelli lingeriesetje

De beha van het Abierta Fina-setje

De beha past dus helemaal prima en ik vind zo’n beha met kwart cups of open cups dus heel mooi staan aan de voorkant, maar vanaf de zijkant ziet het er wel apart uit. Ik weet niet of dit de bedoeling is, of dat het aan mij ligt, of aan de maatvoering? Ook hier geldt; het is niet storend! En de voorkant ziet er geil uit en dat is de kant die ik van mezelf zie in de spiegel!

Dit is een afbeelding van riettechnisch abierta fina lingerie
Het bungelt en hangt er wat apart overheen als je van de zijkant kijkt (vooral die achterste tiet). Kan aan mij liggen.

Conclusie

Helemaal niks mis mee, met dit setje! Hulde, bonuspunten en kusjes en weet ik het wat nog meer voor de maatvoering van Cotelli! Slipjes die passen; daar zat de sexy-lingerie-dragende mensheid op te wachten! Ik voel me lekker geilig en sletterig in dit setje en dat is, wat mij betreft het allerbelangrijkste. Maar alles zit ook lekker, nergens te strak (hoera), dus ook (eventueel) te dragen onder je gewone kleding (al is zo’n open kruisje schuurtechnisch dan weer minder lekker). Enne; lingeriesetjes met matching jarretels zijn eigenlijk altijd al +100, toch?

HET ALBIERTA FINA JARRETELSETJE IS HIER TE KOOP (€ 44,95) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. DP schreef:

  Het is inderdaad vreemd dat je een juiste maatvoering een godsgeschenk moet noemen,, logischerwijs zou het minimaal 8 van de 10 keer goed moeten zijn in plaats van andersom. Het setje ziet er goed uit en de jarretelles staan je heel mooi. Ik ben er fan van.

 2. Hans schreef:

  Ik zeg top….komt in de collectie…:P

 3. Ron schreef:

  Heel erg mooi. In mijn ogen het mooiste setje tot nu toe. Juist daarom erg zonde dat je de foto insta-proof maakt. Zeker met een open kruis. Snap dat het en hele stap is, maar blijft toch jammer.

 4. Maroeska schreef:

  Oei… Heel erg spannend en mijn innerlijke Goddin roept Yassssss! Zou ik het durven is een tweede vraag. You’re looking gooood

 5. Klaas Jan schreef:

  Super mooi setje waar ik mijn vrouw graag in zou willen zien!

 6. Black-eyed schreef:

  Wauw ziet er zo sexy en vrouwelijk uit!!! Love it!!
  Helaas heb ik echt een grote cup maat (90G) en lijken al die leuke dingen niet voor me weggelegd…
  Kan je een setje aanraden voor echt grote cup maten die ook wel wat ondersteuning nodig hebben?

 7. Sandra schreef:

  Deze wil ik onder de kerstboom

 8. Wenn0s schreef:

  Het staat je erg goed! Persoonlijk vind ik die maatvoering helemaal ruk. Je kan namelijk best een maatje M hebben met een cup E. Dit soort setjes sla ik dus helaas over, ondanks dat ie erg mooi is!

 9. Jessie schreef:

  Wat een mooi setje is dit, met die open cups. Staat je super geilig.
  Zo benieuwd hoe dat nu is zo’n open kruis broekje. Ik twijfel altijd en hou het dan toch bij een sexy shorty string-achtig broekje.

 10. Tamara schreef:

  Kan ik hier ook meedien voor het setje L? Vind her je prachtig en sexy staan, zou ik graag een keer voor mijn man willen dragen in een geile bui (als ik durf). Volgens mij voel je je gelijk anders wanneer je zo’n setje draagt ;).

  • Anna schreef:

   Hoe zit ’t met een iets grotere cupmaat. Maakt ’t dan niks uit met de open cups? Maar ik denk dat dit misschien eindelijk een setje is die ik ook zou kunnen passen! Geweldig! Het sluit ook mooi aan ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.