LUNA & HARM EDENS BESPREKEN DE iRIDE

Ooooooh!!! Het was zo’n toestand!! Maar het was ook heel erg leuk! Vandaag kwam Harm Edens langs om mij te interviewen voor het programma Gelderse Koppen! Het was dus de bedoeling dat ik gewoon, normaal, zoals altijd een review opnam, maar ja, Harm stond ernaast en ja, jeetje! Dan ben ik ook zenuwachtig, of eigenlijk meer gewoon LEUK! Dus! Binnenkort de geschreven review van de iRide, maar hierboven alvast het filmpje!! De iRide is ECHT leuk en kost € 129,- bij EASYtoys.nl!

 

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. L schreef:

  Haha, wat een leuk filmpje! Lekker spontaan :D

 2. Bianca schreef:

  Maar zo’n Lelo leg ik in mijn nachtkastje. Waar moet ik dit geval laten??
  Erg spontaan filmpje trouwens!

 3. Luna schreef:

  Thanks! Het was ook echt heel erg leuk! Ik denk dat het interview dit weekend op tv komt (en dus ook online)… Ik vind het spannend!

 4. JT schreef:

  Ik denk deze week nog niet, althans staat niets van op de site van Gelderse Koppen…. hou m anders hier in de gaten:
  http://www.omroepgelderland.nl/web/programmas/tv/gelderse-koppen-5/voorpagina-aankondiging.htm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.