VIBRATOR AANBIEDING VAN WEEK 21

Ja, als ik afspreek om elke week de beste aanbiedingen van de Nederlandse seksshops door te nemen, dan moet ik me daar wel aan houden natuurlijk! Ik doe mijn best om alleen maar speeltjes in deze rubriek te zetten die ikzelf ook daadwerkelijk getest heb en die ook een 8 of hoger hebben gescoord op de schaal van Luna!

aanbiedingdelight

Deze week is dat de Delight (die je nu dus met 50 euro korting kunt krijgen! Een seksspeeltje van het merk Fun Factory dat een 9 scoorde op de schaal van Luna! De Delight is een speeltje wat je helpt om je G-spot te vinden en te stimuleren en hij wordt geleverd ineen matching hard plastic doosje, hij is waterproof (dus ook makkelijk schoon te maken), hij is oplaadbaar en hij is ook nog eens heel stil! Kortom; een delight tussen je benen! Mijn volledige review vind je HIER. En de Delight (met dus die 50 euro korting) bestel je: HIER!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.