LUNA IS EEN BEETJE KUTMOE

Ik ben af en toe een beetje kutmoe. Niet van mijn eigen kut overigens, maar van de overdaad aan nieuws, foto’s, tentoonstellingen, gedichten en meningen aangaande de kut (en haar beharing). Misschien begeef ik me online in de verkeerde kringen en misschien doe ik zelf ook wel hartstikke mee met de hype omtrent de kut (hoe kan een lichaamsdeel eigenlijk een hype zijn), maar ik zou persoonlijk graag ook eens wat leuks lezen over de pik.

Nu kun je ook zeggen; je kan nooit genoeg kutten zien, hiep hiep hoera, lang leve de kut, maar vorige week opende de tentoonstelling Vulvarious van Johan Vlemmix (ja, die ene die altijd meedeed aan Ter Land, Ter Zee en in De Lucht en daarna verschillende keren van carrière switchte (jurylid, zanger, binnenhuisarchitect)) in samenwerking met fotografe Petra Beenhakker en ik weet het niet zo hoor. Ik vind het allemaal nogal flauw. Het is groot nieuws dat een ‘bekende Nederlander’ kutkunst heeft gemaakt, al maakte hij de foto’s dus niet, dat deed Petra Beenhakker (maar misschien bracht hij wat ideetjes in). De tentoonstelling is bij Vlemmix ‘thuis’ in Eindhoven in zijn ‘Paleis Soestdijk II’. Het gaat om 30 werken waarop vagina’s van zeer dichtbij zijn gefotografeerd en daarna op de computer zijn bewerkt. In de tentoonstelling wil Beenhakker de ‘kwetsbaarheid’ van de vulva tonen. Spreek voor jezelf mevrouw Beenhakker, want mijn kut is dus helemaal niet kwetsbaar.

johanvlemminx

“Ik heb een nieuwe kunstvorm bedacht”, vertelt Vlemmix zelf. “Het is iets dat nog nooit iemand gedaan heeft. Inmiddels heb ik samen met Petra Beenhakker honderd werken klaar.” Nou, volgens mij valt het wel mee met dat ‘nog nooit door iemand gedaan’, want op het internet zijn honderden foto’s te vinden van bewerkte kutten. Kijk maar eens hoe leuk.

internetkutten

En dan hieronder een foto die ikzelf heb bewerkt. Ik voel me nu ook een kutkunstenaar. Ik noem dit kunstwerk ‘Vier Je Vrouwelijkheid’.

vierjevrouwelijkheid

De site: www.vulvarious.com/vulvarious.html
De Facebookpagina: https://www.facebook.com/afemalevariety

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Persoonlijk vind ik dit http://www.greatwallofvagina.co.uk/home veel mooiere kunst….. en ja Luna, die hebben ze ook in een pikvorm http://witness-this.com/art/wall-of-erections/ gemaakt… en met billen en borsten…..

    Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.