SEX TOY REVIEW #103: DOGGIE STYLE STRAP

Naam: Doggie Style Strap
Producent: Sex & Mischief
Prijs: € 29,95
Formaat: 470 mm lang
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Het verkooppraatje: ‘Deze doggie stijl riem is voorzien van webbing handgrepen en een omkeerbare zwarte en roze stof, die zacht aanvoelt tegen de huid. Perfect om het doggie stijl standje comfortabeler en intenser te maken! Zo zorgt de riem voor een diepere penetratie en wordt de G-spot sneller geraakt.’
Is dat ook zo? Ik vind ‘m nogal onhandig.
Aantal punten: 4/10

103 doggie style strap 1

Sex & Mischief is een enigszins nieuw merk dat volledig in is gesprongen op de ‘Fifty Shades of Grey’-bondage-voor-huisvrouwen-trend. Sex & Mischief is dan ook weer een onderdeel van het merk Sportsheets (dat al sinds 1995 producten maakt voor lichte bondage-spelletjes). Ze hebben een website met erg mooie zwart-wit foto’s: www.sexandmischief.com.

Ik geef altijd het advies om producten die verpakt zijn in een doosje met een geile slettebak op de verpakking links te laten liggen, maar misschien moet ik voor de Sex & Mischief-producten een uitzondering maken. Al zijn de dames op deze doosjes nu ook weer niet de standaard sloeries die ik bedoel (blond haar, tuitende lipjes), maar mooie vrouwen (zwart-wit foto’s doen het altijd beter) in een bondage setting.

doggie style

Ik mocht de Doggie Style Strap testen, een product dat, zoals de naam al doet vermoeden, iets te maken heeft met seks op z’n hondjes. Ooit stond ik op de Kamasutra-beurs als gastvrouw en nam meisjes en vrouwen die net op de foto waren gegaan voor FOXY magazine een klein interviewtje af. Eén van de standaardvragen was: ‘Wat is je favoriete standje?” En het antwoord dat het meest gegeven werd: ‘Op z’n hondjes.’

Op z’n hondjes is dus een favorietje (niet de mijne overigens) en dit standje behoeft volgens mij niet echt veel hulpmiddelen, behalve mijn of zijn vingers tegen m’n clitoris (of een vibrator, vooruit). Van de Doggie Style Strap hadden zowel de verkering als ik dus niet echt heel hooggespannen verwachtingen. Toch las ik op internet een aantal zeer positieve reacties over een soortgelijk product (ander materiaal, iets groter).

Wat vindt internet van de Doggie Style Strap?

This product is excellent! The strap allows for total control over yourself when used. My lady and I used it as soon as it came in. I was able to perform deeper penetration and ‘hoist’ her up. At one time the only body part of hers that was on the bed was her hands.

An excellent simple addition to even the most learned person in the ways of sex. I recommend this to anyone looking for something new.

Very nice product! I guess you could say I’m quite rough and my girlfriend was tired of having marks on her hips the next day as well as moving in the act from the perfect place. This strap solved the issues at hand! Why didn’t we get this sooner?

This is great for those who already love doggie style but want to add a little more intensity.

Maar wat vind ik ervan?

Als ik reviews zoals bovenstaande lees, dan ga ik heel erg twijfelen aan mijn eigen kwaliteiten als sekstoy-tester, want ik vond de Doggie Style Strap dus niks. Ik heb liever dat z’n vingers in me knijpen en me goed vastpakken dan dat ik deze Doggie Style Strap in m’n lichaam voel duwen. De Doggie Style Strap rust dus tegen je buik aan, terwijl je partner met zijn handen door de openingen je gemakkelijk op kan tillen (hij tilt dus je heupen en kont omhoog). Dit gaat dan wel makkelijk, maar het voelt gewoon niet lekker, want de randen van het middenstuk ‘snijden’ in mijn buik. De verkering vond er ook weinig aan: “Je kunt niks anders met je handen doen dan dit.” Ik kan me wel voorstellen dat zo’n strap als dit heel geinig is als-ie aan het plafond hangt of iets in die richting, zodat je echt wat ‘gewichtslozer’ kan neuken (en dan heeft hij ook weer z’n handen vrij). Maar dan moet de stap ook wat breder en steviger zijn.

doggiestylestrap2

Ik kan dus eerlijk zeggen dat deze Doggie Style Strap niks voor mij is, maar ik kan ‘m ook weer niet echt afraden voor andere stellen. Wel kan ik nog even een extra-gratis tip tussendoor geven; seks op z’n hondjes doe je altijd met een holle rug hè, dames! Niet met een bolle rug! Afgezien van het feit dat een holle rug er een stuk geiler uitziet (voor hem en everybody else in the room) is het bijna onmogelijk (en niet lekker) om iemand met een holle rug te penetreren.

doggie style strap

DE DOGGIE STYLE STRAP IS HIER TE KOOP (€ 29,95) >>

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.