BOY TOY REVIEW #162: HAND SOLO

Naam: Hand Solo
Producent: Rocks-Off
Prijs: € 19,95 was € 44,95
Formaat19cm X 9cm x 5cm
Batterijen/oplaadbaar: ja, 1x N (LR01) 1,5V
Waar te koop: Bol.com
Het verkooppraatje: ‘De contouren van de behuizing bieden een opwindend gevoel bij iedere aanraking. Hand Solo biedt, aangedreven door de bekroonde RO-80mm, langdurig en intens plezier.’
Is dat ook zo: Als met ‘contouren van de behuizing’ de verpakking bedoeld wordt dan misschien wel, ja. En als je de bullit eruit haalt en deze tegen de clit van je partner houdt heb je misschien ook wel uren plezier (althans, zij dan).
Score: 1

hand solo

Via een dame van Easytoys.nl ontving Luna deze Hand Solo masturbator van het Engelse Rocks-Off, een fabrikant die ik voornamelijk ken van prostaat stimulators (of is het stimulatoren? Anyway, je begrijpt wat ik bedoel). En aangezien, inmiddels, manlief wel wat beters te doen heeft was de eer wederom aan mij dit speeltje voor jullie te testen. Nu klinkt dat misschien een beetje alsof ik het niet leuk vind. En eerlijk gezegd is testen ook niet altijd leuk. Soms zijn de te testen producten gevaarlijk voor je lichaam (weekmakers), soms doen ze pijn (te groot, of ruwe kantjes) of soms lig je soms uren te fröbelen zonder noemenswaardig resultaat. Maar Luun en ik zijn op een missie en hebben al die ongein graag voor jullie over. En, eerlijk is eerlijk, de kwaliteit van de producten neemt toe, dus het wordt steeds prettiger om voor jullie tot een hoogtepunt te komen. Hoe raar die laatste zin misschien ook leest…

Maar, helaas, niet bij dit product. Wat een ellende weer. Ik kon het al zien aan de plastic doorschijnende verpakking. Van die troep waar je je handen mee open haalt, die kwaliteit dus. Alleen gelukkig… hier is de verpakking wel iets makkelijker open te krijgen. Al kun je ‘m trouwens beter dicht laten, maar dit terzijde.

hand solo 2

In de verpakking zit een soort vlinder. In het lichaam van het beest zit de bullit-vibrator en de vleugels zijn de flapjes die je om je pik kan slaan. Aan de binnenkant zitten nog wat nopjes (voor extra stimulatie). Ik zal er kort over zijn. De Hand Solo is volkomen kut! De bullit trilt maar met 1 stand (!!!) en daar voel je dus echt niets van. En geloof me, ik heb het geprobeerd! Tot m’n pik het definitief opgaf, zich terugtrok en verder elke dienst weigerde. Als zo’n ding niet trilt en nauwelijks anders stimuleert zie ik geen enkele meerwaarde mij hiermee af te trekken. Het voelt gewoon niet lekker aan. Ook niet met voldoende glijmiddel.

Dus ik zal kort zijn. Ook al is het gemaakt van platina lichaamsvriendelijke siliconen, is het van een gerenommeerd bedrijf en is het nu voor minder dan de helft te koop, spaar gewoon voor een goede masturbator (zoals de Pulse Masturbator, mijn review vind je: HIER). Of je kunt die € 19,95 beter doneren aan een goed doel, daar hebben we allemaal een stuk meer aan!

DE HAND SOLO IS HIER TE KOOP (€ 19,95) >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. laura schreef:

    Hihi, hij krijgt misschien een 1 maar wel tien punten voor de leuke naam. Hand Solo, wie verzint het

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.