SCREAMING O O VIBE– VIBRATOR REVIEW #535

Naam: Screaming O O Vibe
Producent: O Vibe
Prijs: € 24,90
Formaat: 15 x 4,5 centimeter
Batterijen/oplaadbaar: 2 AA-batterijen
Materiaal: siliconen tuutje en ABS-plastic
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: Het beschikt over een ergonomisch comfort-handgreep en draagbaar formaat, de Vibe biedt ontspannende massages en gerichte stimulatie met het gemak van een draadloos design.’
Is dat ook zo: Ik ben soort van aangenaam verrast!
Cijfer: 7

Dit is een afbeelding van screaming o o vibe vibrator test

Zo af en toe zit er iets geinigs bij de pakketjes die ik krijg. Iets wat ik totaal niet verwacht! De O Vibe, van Screaming O is zoiets. Het ding ziet er eigenlijk zo, eh, yukiyuki en bijzonder uit dat ik ‘m meteen wilde proberen. Hoe ik ‘m vond lees je in deze review!

Screaming O… hmm… volgens mij heb ik nog nooit een toy van hen gehad die me kon bekoren. Wat zeg ik… Volgens mij heb ik zelfs nog nooit iets van ze getest omdat hun producten me nooit aanspraken. Ik kan in ieder geval geen enkele review in m’n archief terug vinden! Bizar! Want ik ken het merk dus wel al zolang ze bestaan!

De verpakking van de Screaming O O Vibe

De verpakking van de Screaming O O Vibe oogt nogal eh, simpel, doch doeltreffend en eigenlijk heb je helemaal niet het idee met een seksspeeltje te maken te hebben. Meer met een eh, geinig, technisch hebbedingetje. Iets wat je bij de AliExpress voor 7 euro kunt kopen, maar waar ze in Europa even net een wat duurdere en hippere verpakking omheen hebben gegooid, zodat ze ‘m voor 40 euro bij de Mediamarkt kunnen verkopen. Het is gewoon een doorzichtige plastic verpakking waarin je de O Vibe goed kunt zien zitten. Op de verpakking staan allerlei symbolen en teksten en dat is de enige ‘handleiding’ die er bij deze toy zit. Maar hé, we hebben dan ook met een toy van € 24,90 te maken.

Dit is een afbeelding van verpakking screaming o o vibe

M’n eerste indruk van de Screaming O O Vibe

Het eerste wat ik denk als ik met de O Vibe in m’n handen sta; Oh Lord, ze konden bij Screaming O geen vibrator op luchtdruk maken (want een dure techniek), dus hebben ze een toy gemaakt die er in de verte een beetje op lijkt, zodat mensen ‘m misschien kopen in de hoop dat ze seksspeeltje hebben van € 24,90 dat hetzelfde doet als een luchtdruk-toy van € 189,90! Of zoiets. Geen idee. Het is een bijzondere vorm in ieder geval. Het heeft wel wat weg van een mini roeptoetertje. En ook al ziet het er allemaal best cheapy-cheapy uit, toch ben ik heel benieuwd hoe dat roeptoetertje gaat voelen.

Dit is een afbeelding van screaming o o vibe

Batterijen???

Ik moest nog even wachten tot ik kon voelen hoe het roeptoetertje zou voelen, want… de O Vibe doet het op 2 AA-batterijen. Hoe ouderwets! Maar ja; het is dan ook een toy van € 24,90, maar toch, maar toch. Nu heb ik tussen al mijn sekstoys zeker nog wel een paar ‘oude’ toys liggen die het op batterijen doen. En sommige van die ‘oude’ toys (een jaar of 5 oud is eigenlijk niet oud, maar binnen de sekstoy-wereld al bejaard, want de technieken gaan heel snel) zullen die batterijen er zeker nog in hebben zitten, want ik ben vaak zo stom (lui) (chaotisch) om die batterijen er jaren in te laten zitten (moet je niet doen, want… kan gaan lekken) (maar ik doe het toch, want… living on the edge). Nu zou ik als sekstoy-tester eigenlijk altijd batterijen in huis moeten hebben, maar het is dus écht lang geleden dat ik een toy op batterijen testte. Ik vind het eigenlijk niet meer dan normaal dat m’n toys oplaadbaar zijn. Kun je nagaan wat er in een paar jaar allemaal kan veranderen. Maar ik moest dus eerst op zoek naar een ‘oude’ sekstoy waar 2 AA-batterijen in zaten die ik daarna in de O Vibe kon stoppen. Deze alinea had korter gekund; de O Vibe doet het op batterijen. Batterijen zijn kut.

Ooooh, van geil naar gefrustreerd in 3… 2… 1…

Ik verwachtte er dus eigenlijk 0,0 van, van die hele O Vibe van Screaming O. Een hele rare vorm en hij doet het nog op batterijen en het merk Screaming O zegt eigenlijk al genoeg; Screaming OOOOOH NOOOOO! Maar ik zette de O Vibe tegen m’n klit en toen was het eigenlijk Oh? Oooh? Yes. Nou, best wel yes. Yes, yes, dit is best wel prettig. Ik ben niet zo van de pinpoint-stimulatie, maar de O Vibe zorgt voor een soort pinpoint-stimulatie als je het bolletje op je klit zet. Maar het ringetje dat vibreert dus ook een beetje en dat doet het eigenlijk heel erg lekker.

Er ontstaat geen vacuüm, zoals bij luchtdruk-vibrators, maar er ontstaat wel iets leuks en lekkers, door dat extra ringetje. De zijkant van het ringetje trilt namelijk tegen je schaamlippen aan, dus je hebt een pinpoint-stimulatie, gecombineerd met vibratie tegen je schaamlippen (zoals je bij grotere vibrators hebt). Dit is echt TOF en lekker.

Maar… de Screaming O O Vibe heeft slechts 2 standjes. Het eerste standje is lekker. En lekker diep. En al waren het geen overweldigende diepe trillingen, toch was ik hier zeer over te spreken. En wat doe je als je erg te spreken bent over het eerste standje? Dan schakel je door naar standje 2! Daar ging het mis. Kut. Dan verandert de O Vibe ineens in een soort tandartsboor qua trillingen en qua geluid. In standje 1 viel het nog wel mee qua trillingen in het handvat, maar bij standje 2 trilden m’n handen lekker mee.

En… een standje 3 of 4 of 5? Zijn er niet! De Screaming O O Vibe heeft 2 standjes. Jammer joh. Maar… eerlijk is eerlijk; in standje 1 kon ik een orgasme krijgen (in combinatie met een dildo) (ik zit momenteel in m’n goudvis-fase).

Dit is een afbeelding van screaming o o vibe vibrator review

Het schoonmaken van de O Vibe

Ik weet niet hoe ze het zelf in gedachten hadden daar bij Screaming O, maar deze O Vibe is gewoon niet schoon te maken. Het toetertje zit vast, daar begint de ellende al. Je moet dus een borsteltje gebruiken om goed binnenin het toetertje schoon te maken. Maar zelfs dat was niet echt afdoende. Tel daarbij op dat de O Vibe niet waterproof is. Je kan ‘m dus ook niet even onderdompelen, zodat alle aangekoekte restjes er een beetje vanaf weken, zodat je in ieder geval optisch het idee hebt dat je met een schone toy te maken hebt. En ja, ‘aangekoekte resten’ klinkt heel smerig, maar dat is wel wat er gebeurt als je een sekstoy na gebruik een paar uurtjes (nachtje) laat liggen. Gatverredamme.

Conclusie

Zou ik de Screaming O O Vibe aanraden? Nee. Standje 1 is echt heel tof en smaakt absoluut naar meer, maar er zijn te weinig vibratiestandjes, hij doet het ouderwets op batterijen en het schoonmaken is gewoon kut. Toch geef ik deze toy een 7, omdat het toetertje wat mij betreft een vondst is die ik graag op andere (betere) toys zou zien. De pinpoint-stimulatie van het knopje in het midden en de rand van het toetertje tegen je schaamlippen is écht heel prettig.

DE SCREAMING O O VIBE IS HIER TE KOOP (€ 24,90) >>

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jessie schreef:

    Haha, een klein roeptoetertje. Jammer dat hij op batterijen is en maar twee standjes heeft. Maar goed voor 24 euro….

  2. An schreef:

    In potentie is het dus een goed, vernieuwend ontwerp. Ik vind hem interessant, maar niet in deze versie. Normaal gesproken worden ideeen van goede, dure toys gejat om er goedkopere versies van te maken. Dit klinkt als een toy waarvan je hoopt dat het idee van de goedkope versie wordt gejat door een bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige toys maakt, die het kan perfectioneren en er een betere (duurdere) versie van op de markt brengt. Zonder batterijen, meer standjes en betere trillingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.