OBSESSIVE VERLEIDELIJKE CHEMISE– LINGERIE REVIEW #536

Naam: Obsessive – Verleidelijke Chemise
Producent: Obsessive
Prijs: € 34,90
Formaat: S/M en L/XL (ik heb de L/XL)
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: 90% polyamide, 10% elasthaan
Waar te koop: Bol.com
Verkooppraatje: ‘De Verleidelijke Chemise is een verleidelijk kledingstuk dat je zowel kunt dragen om je partner mee te verleiden als om in te slapen. De chemise heeft een speels en vrouwelijk uiterlijk waarbij sensualiteit afgewisseld wordt met klasse.’
Is dat ook zo: Laten we het eens over ‘chemises’ hebben
Cijfer: een heel krappe 6

Dit is een afbeelding van obsessive blackchemisethong1 600x710

Ik kreeg een tijdje geleden dus een aantal lingeriesetjes om te reviewen op mijn lingerie-dinsdagen (heel even een applausje voor mezelf dat ik dit nu al 2,5 maand heel keurig ook volhoud op de dinsdag). Bij die setjes zat ook dit setje met de creatieve naam ‘Verleidelijke Chemise’ (op het doosje heet het enkel ‘821-CHE-1’). De meeste setjes van Obsessive hebben leuke namen, maar deze dus niet. Maakt dat uit? Nee! Belangrijker is hoe het setje me staat! Dat lees en zie je in deze review!

Ik reviewde al 2 keer eerder een ‘chemise’ van het merk Obsessive en ik denk dat deze ‘Verleidelijke Chemise’ de laatste is. EVER. Want alle 3 de ‘chemises’ van Obsessive doen mijn lijf geen goed (OBSESSIVE INTENSA CHEMISE + SLIP – LINGERIE REVIEW #530) (OBSESSIVE CHEMISE (ROZE MET KANT) – LINGERIE REVIEW #522). Ik zal nog even 1 keer vermelden; een chemise is dus een jurkje, een nachtjurkje, een ondergoedjurkje, een sexy jurkje waar je ook in kunt slapen. Nu kun je veel zeggen over het setje dat ik draag, maar DIT IS GEEN JURKJE.

Dit is een afbeelding van obsessive chemise jurkje lingerie review
Kijk, als ik er een beetje verleidelijk bij ga staan en een beetje zelfverzekerd de spiegel in kijk, ja, dan staat alles natuurlijk, maar dat ligt dan niet aan dat setje, dat ligt aan mijn eigen verleidelijke blik. Ik zal het nog even erbij vermelden; DIT IS EEN JURKJE!!!!!

De verpakking van deze Verleidelijke Chemise

Aan de verpakkingen van het merk Obsessive ligt het niet. Die zijn echt altijd top. Mooi doosje, een niet-al-te-sletterig model op de voorkant en met zorg verpakt (met een leuk briefje erin dat ‘Monika’ dit keer zorg heeft gedragen voor het inpakken).

Dit is een afbeelding van verpakking obsessive lingerie chemise setje review

Eerste indruk van deze Verleidelijke Chemise

En ook aan het materiaal en de afwerking van de setjes van Obsessive ligt het nooit. Altijd prachtig gemaakt, altijd van prachtige materialen. Echt! Echt! Echt! Deze ‘Verleidelijke Chemise’ heeft een soort vleermuismouwtjes van stevige kant en de rest van de chemise (lees; het jurkje) is van een soort visnetgaas-achtige stof. Onderaan de chemise (lees; het jurkje) zit een strookje kant. Bij dit setje zit ook een slipje (lees; stukje stof) dat qua kant matcht met de bovenkant van de chemise.

Ben ik nou zo dik of is dit een jurkje maat XXS?

En dan ga je het setje aantrekken en kom je erachter dat ook deze ‘chemise’ gewoon niet past. Ik had het al geschreven, maar dit is geen jurkje! Ik herhaal; dit is geen jurkje! Niet bij mij niet en niet bij een ander (oh ja, wel bij het model op de foto) (maar die heeft weinig heup). Hoe dan? Dit is een hemdje! En de bovenkant van dit hemdje staat best mooi, zo met die vleermuismouwen, maar alles daaronder; neen.

Dit is een afbeelding van lingerie obsessive setje review
Hier! Because I have little shame! Ik heb het jurkje hier even naar beneden getrokken, zodat je een soortement van idee krijgt hoe het zou moeten staan. Okay, ik sta er ook niet echt heel florissant bij, I know, maar als je aan het seksen bent, dan let je ook niet de hele tijd op of je jurkje nog goed zit. Ik hoefde overigens maar 1 keer in te ademen en de hele boel kroop weer omhoog. Ook wil ik even kwijt dat die visnetgaas-achtige stof dus geen wonderen doet voor je figuur. Er ontstaat precies onder je buik een schaduw, waardoor je dikker lijkt dan je bent. Waardoor je je in ieder geval dikker voelt. Ik moet ineens aan een ex denken die op de vraag ‘Lijk ik dik in dit jurkje?’ antwoordde ‘Dat ligt niet aan het jurkje.’

Dit is een afbeelding van obsessive setje review lingerie
En om het allemaal nog even onaantrekkelijker te maken, hier een foto van de zijkant. Voor de goede orde; mijn borsten hangen niet, maar door de snit van de vleermuismouwtjes in combinatie met dat visnet lijkt een en ander dus wél te hangen. Ik word hier niet heel blij van.

Het slipje van deze Verleidelijke Chemise

Ik heb voor deze review het slipje ook op de foto’s aangehouden. Niet dat het slipje nu ineens heel erg lekker of goed zit, want ook dit slipje is gewoon te klein. Op de foto’s heb ik ‘m steeds iets omhoog getrokken, want iedere keer als ik een paar meter liep of iets bewoog, piepte m’n streepje schaamhaar er alweer aan de voorkant uit, doordat het slipje aan de achterkant omhoog trok.

Dit is een afbeelding van obsessive lingeriesetje
Ik vind dit gewoon helemaal niks. Het zit niet lekker en het staat ook niet mooi. Er zullen vast mensen zijn die tangaslipjes altijd en overal en bij iedereen mooi en geil vinden, maar ik hoor daar niet bij. En nogmaals; dit is een jurkje! Kijk nou hoe hoog het opkruipt!

Het is maar hoe je je erin voelt

Hoe komt het toch dat je je in het ene setje zo Godvergeten sexy voelt dat je er bijna mee richting de supermarkt huppelt om ‘m aan iedereen te laten zien en dat je je in het andere setje gewoon heel dik en onaantrekkelijk voelt? Het lijf dat erin zit is precies hetzelfde! Dit setje is echt niet gemaakt voor vrouwen met maatje 40 of meer ook al staat er L/XL op de verpakking. Ik denk zelfs dat het ‘jurkje’ omhoog kruipt bij vrouwen met maat 38 of 36.

Dit is een afbeelding van chemise obsessive lingerie setje review

En ja, ik kom er heus wel mee weg en als ik deze foto zie denk ik; goh, lekker wijf! Maar ik moest voor deze foto wel heel stil blijven staan, zodat het slipje bleef zitten. En het licht valt hier ook precies goed, toevalstreffertje, maar een centimetertje naar links of rechts en het is allemaal stom (ik heb minstens 200 foto’s gemaakt die allemaal meteen gedelete zijn, want OMG, hoe erg, aargh, confronterend en ik wil echt weer 10 kilo afvallen)!

Conclusie

Het zit best okay (als je er vanuit gaat dat het een hemdje is en geen jurkje) en ik denk niet dat M. me het bed uit zal schoppen als ik er met deze Verleidelijke Chemise aan instap, maar ik voel me er zelf gewoon niet heel erg prettig in.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Anne schreef:

  Chemise kan ook vertaald worden als overhemd, blouse of nachthemd, dus denk dat je voor de lengte op de foto moet voortgaan en niet op de benaming?

 2. Anke schreef:

  Zo stom als de ‘chemise’ is, zo geweldig vind ik deze review. En wie die zijkant bedacht heeft… :)

 3. Nova schreef:

  Briljante review en ‘jurkje’! Ik zou hem als shirtje gaan dragen. Even die zijkanten fixen en je hebt een toptop!

 4. JJ schreef:

  Omg dat is geen jurkje! Waarom zijn die maten toch zo moeilijk?
  En je ex is een lul! doet me denken aan opmerkingen van mijn ex… ook een lul (een narcistische)!

 5. Sandra schreef:

  Als je je er zelf niet sexy in voelt, vergeet het dan maar. Dan gaat het ook niet echt sexy voelen.

 6. Jessica schreef:

  Het is niet voor niks een ex (maar omg wat een ongelooflijke kutopmerking)
  Ik snap die ‘slipjes’ ook niet hoor, is volgens mij meer om te kunnen beweren dat je er iets bij krijgt. :/

  En idd applaus voor de lingeriereviews! Ik vind het echt een goede toevoeging!!! Keep up the good work!

 7. Patrick schreef:

  Zeker een applaus voor alle reviews, daar sluit ik mij bij aan. Keep up the good work.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.