LIQUID VIBRATOR – REVIEW #534

Naam: Liquid Vibrator
Producent: Secret Play
Prijs: ?
Formaat: klein zakje met 2 ml
Batterijen/oplaadbaar: n.v.t.
Materiaal: a lot of shizzle
Waar te koop: ?
Verkooppraatje: ‘For the most daring! Its STRONG effect makes your whole body tremble. It is our liquid vibrator that produces the most powerful vibrations.’
Is dat ook zo: Nou, powerful vibrations???
Cijfer: 1

Dit is een afbeelding van liquid vibrator

Euphoria bestond 3 jaar en dat moest gevierd worden! HOERA! Tijdens de feestelijke borrel was uiteraard Mark, de eigenaar van Euphoria-erotiek.nl aanwezig, maar ook de dames achter Inmijnslaapkamer.nl en Misspoppie.be waren er; 2 andere sekstoy-testers! Een soort mini-seksblogmeeting dus! Tijdens het borrelen kiepte Mark een aantal tassen met daarin diverse dingetjes op een tafel. Tussen die dingetjes trof ik een sachetje met de naam ‘Liquid Vibrator’. Die wilde ik wel.

“Ik zou die niet doen hoor”, zei Miss Poppie. En hoewel ik Miss Poppie echt wel op haar woord geloof, want ze schrijft supergoede en uitgebreide sekstoy-reviews, nam ik het sachetje met de Liquid Vibrator tóch mee in m’n tas. Ik bedoel ‘Liquid Vibrator’! Die naam nodigt uit tot een test, toch?

De verpakking van de Liquid Vibrator

Je kan de Liquid Vibrator kopen in flesjes 15 milliliter, maar ook in sachetjes van 2 ml. Je hebt trouwens allerlei verschillende soorten; de Liquid Vibrator Strong (die heb ik), de Liquid Vibrator Unisex (voor piemels en kutjes), de Liquid Vibrator Fresh (met mintsmaak en geur) en de Liquid Vibrator Hot (die zou warm worden). Het ziet er eigenlijk allemaal hetzelfde uit en volgens mij zit er ook precies hetzelfde in, want ik heb dus een sachetje met de Liquid Vibrator Strong, maar die werd ook warm (FUCKING BELACHELIJK HEET) en die rook ook naar mint.

M’n eerste en laatste ronde met de Liquid Vibrator

Ik las nog even de gebruiksaanwijzing: ‘Have a little fun and try on the inside of your lip, it will give a little preview of what pleasure is to come! Gently massage the gel into your intimate areas, after 30 seconds you will experience a unique sensation of vibrations and waves of pleasure lasting up to 20-30mins. Re-apply as much as you like!” En ik dacht nog even aan de wijze woorden van Miss Poppie; ‘doe die maar niet’. Maar ik deed het toch. Ik smeerde een kleine hoeveelheid van de Liquid Vibrator Strong op m’n klit en ik wachtte een seconde of 30. Ik voelde niks. Na een minuut begon het te tintelen.

Dit heeft niets met vibraties te maken

Kijk, ik had natuurlijk ook niet verwacht dat m’n kut ineens zou gaan vibreren als ik er een beetje van de Liquid Vibrator erop zou smeren. Ik bedoel; Liquid Vibrator? Come on!? De naam nodigt absoluut uit tot proberen en ik denk ook dat een doosje met dit soort sachetjes bij de kassa van een seksshop het heel goed zou doen. Maar ga me nou niet wijsmaken dat dit product zorgt voor ’the most extreme vibrations’ (dit staat namelijk op de verpakking). Extreme tintelingen en pijn zijn geen vibraties, just saying.

Dit is een afbeelding van liquid vibrator

Die Liquid Vibrator Strong kan niet gezond zijn

Na een minuut begonnen mijn schaamlippen te gloeien. Ik heb wel vaker diverse zalfjes, smeerseltjes, stimulerende middelen, heet-en-koud-makende druppeltjes en weet ik veel wat nog meer tussen m’n schaamlippen gesmeerd, dus ik ben heus wel wat gewend. Het gloeien ging al snel over in een soort hitte. Maar ‘heet’ is niet het goede woord, het begon te branden. Het deed gewoon fucking zeer. Het leek alsof m’n binnenste schaamlippen volledig vacuüm werden gezogen. Alsof m’n clitoris van een druif naar een rozijn werd gereduceerd! Alle gevoel en sappigheid eruit!

Ik begon een beetje in paniek te raken, want dit was gewoon pijnlijk. Dit was echt AU. Uiteindelijk heb ik geprobeerd om de Liquid Vibrator Strong van m’n schaamlippen af te spoelen, maar ja, het meeste was er natuurlijk al ingetrokken. Niet leuk. Niet fijn. Ik heb 20 minuten met een washandje tussen m’n benen op een stoel gezeten. Lang zal m’n kut leven in de gloria dat alles uiteindelijk wegtrok en weer naar behoren werkte.

Maar eh? Hoe kun je hiermee seksen?

Eigenlijk vind ik dat je toys (of wat dan ook) meer dan 1 keer moet testen, maar dat zie ik bij dit Liquid Vibrator-spul dus helemaal niet zitten. Ik weet nu wel dat het branderige, pijnlijke gevoel vanzelf over gaat (bij het testen van dit soort spul gaat er altijd een moment door je heen; wat als dit gevoel voor altijd zo blijft, OMG, OMG, OMG!!!). Maar op een tweede ronde zat ik niet te wachten.

Ik kon natuurlijk M. verrassen met een kloddertje op z’n eikel en even checken of hij er net zo heftig op zou reageren als ik, maar ik ben eerlijk en na mijn horror-verhaal heeft hij er vriendelijk voor bedankt.

En toen ineens bedacht ik me; wat als je dit spul inderdaad op een eikel smeert en daarna gaat vrijen (als in penis-in-vagina-seks)! OMG! Dan heb je dat branderige gevoel van binnen! En dat gevoel kun je niet gemakkelijk even afspoelen met wat water of met een washandje. Oh. Nee. De ellende!

Conclusie

Nee. Nee. Nee. Dit spul is niet goed voor mijn klit, mijn kut, mijn vulva, mijn schaamlippen, mijn lijf. Dit voelt niet goed, dus het is niet goed. Ik wil eigenlijk niet eens weten wat er in zit, maar… eerlijk is eerlijk; na 20 minuutjes was het irritante, pijnlijke, branderige gevoel weg en sindsdien huppel ik weer vrolijk rond en alles werkt nog behoren. Dus mocht je denken; goh, geil om eens te gebruiken in een BDSM-achtige setting dan is het het overwegen waard. Hier hoeft M. momenteel maar te dreigen met de Liquid Vibrator en ik doe alles wat hij zegt: “Als jij me nu niet gaat pijpen dan pak ik die Liquid…” En ik zit al op m’n knieën.

IK ZOU DEZE LIQUID VIBRATOR MAAR NIET KOPEN >>

p.s. Ik ben echt benieuwd of meerdere mensen iets van dit merk hebben geprobeerd! Was het lekker, deed het pijn, was het wat je ervan verwachtte? Dit merk is al langere tijd op de markt, het wordt verkocht in seksshops, dus er is een markt voor. Ligt het aan mij??? Ik ben echt wel wat gewend, maar dit, neen! Vertel!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Mark van Euphoria schreef:

  Ah, juist. Nou – blij dat we alleen maar sachets hebben gekregen! En niets hebben ingekocht :) Lang zal je kut leven!

  • Luna schreef:

   Yes!!!!!! Lang zullen alle kutten leven en blijven leven (zolang ze er geen Liquid Vibrator opsmeren) op deze Internationale Vrouwendag! Goed dat je het niet hebt ingekocht, het is écht te heftig! :-)

 2. Jeroen schreef:

  Tranen, tranen . . . . tranen, lekker wijf!!! ha ha ha ha

  “Alsof m’n clitoris van een druif naar een rozijn werd gereduceerd!”

  “Hier hoeft M. momenteel maar te dreigen met de Liquid Vibrator en ik doe alles wat hij zegt;
  als jij me nu niet gaat pijpen dan pak ik die Liquid…” En ik zit al op m’n knieën

  Geweldige teksten lieverd! fijn weekend
  X Jeroen

  • Luna schreef:

   Thanks! Dat is dan wel weer ‘leuk’ aan slechte producten… dat er ineens zinnen naar boven komen die je nooit eerder had bedacht!

 3. Jeroen schreef:

  Ai. . . Mark die kan schattiger, Glimlach/bloos

  • Mark van Euphoria schreef:

   “Lang zal jouw kut leven” – het is maar net hoe je het leest als er JE in plaats van JOUW staat. whoopsie

   • Luna schreef:

    Je, jij, jouw, jullie, hullies, everybody’s kut! Offffff… NEE, je schreef het fout! Lang zal jouw FLOMKE leven in de gloria!!! Het nieuwe Friese woord voor vagina!

 4. DP schreef:

  Jouw tegenreactie: “Oh heerlijk M, kom maar dan smeer ik hem van eikel tot ballen in” en hem na het smeren smeren….. als het bij hem het zelfde effect heeft als bij jou dan wordt het ook een koud nat washandje ipv een gewillige mond :)
  Binnenkort nog meer eens een paar reviews met een 1 waardering opzoeken en teruglezen, deze was echt geweldig!

 5. Rian schreef:

  Haha, dit klinkt niet al te best…

 6. Sandra schreef:

  Laten we verstandig blijven. Bdsm moet wel een beetje leuk zijn…..
  dit klinkt niet leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.